Benim de aynı şekilde. Ben bekliyorum. Çünkü negatif görürsem ilaçlara devam etmek benim için çok zor olur diye düşünüyorum. Şuan umudumun tadını çıkarıyorum. Şuan bir umudum var, sonuna kadar yaşamak istiyorum...
Kızlar sizinle aynı zamanda transfer olduk sanırım 13 Mart. Normalde adetim geçince hep test yapardım ama şuan elim gitmiyor hiç de istemiyorum test yapmayı korkuyorumAh aklımdaki tek soru aynı durumdayım
Genetik eşimle bana yapıldı sorun yok ama embriyoyu göndermedik hiçgenetik test yaptırdın mı hiç? ben hem kendime hem eşime yaptırmıştım? Ya da oluşan embriyoyu genetiğe gönderdin mi?
Evet 8.gün testiim 35 14 .Gün testim 1736 çıkmıştı kimyasal sonuçlandıHCG testi mi 1736 çıktı?
Evet benim negatif çıkınca bugün ilaçları içmek çok zor geldi.. test yapmayacaktım hatta ama burada pozitifleri çok görünce deneyeyim dedim. dayanabiliyorsanız test gününüzü bekleyinBenim de aynı şekilde. Ben bekliyorum. Çünkü negatif görürsem ilaçlara devam etmek benim için çok zor olur diye düşünüyorum. Şuan umudumun tadını çıkarıyorum. Şuan bir umudum var, sonuna kadar yaşamak istiyorum...
Canım benim beşinci gün acayip bir baş dönmem vardı bulantida onu takip etti bunun haricinde gün içinde kaşık batmalarim oldu bugünde adet olacakmisim gibi bı ağrı vardı şuan birseyim yok anlamadım yani herkeste farklı oluyor çok ilaç kullanıyoruz yan etkide olabilir inşallah belirtidir ama sen de yok diye üzülme herkesin süreci yaşayışı farklı inşallah pozitif olurKızlar sizinle aynı zamanda transfer olduk sanırım 13 Mart. Normalde adetim geçince hep test yapardım ama şuan elim gitmiyor hiç de istemiyorum test yapmayı korkuyorumsizde durumlar nasıl bende lekelenme olmadı sadece gün içinde bazen kasıklarımda bir ağrı hissediyorum hafif bir ağrı geçiyor hemen..vajinadan fitili ittirirken hissediyorum vajina içi çok aşırı yumuşadı 3-4 gun once fitili koyarken yumuşak değildi.. baskada birseyim yok
Kanda tabiki daha net çıkar canım benim 10.gün değerim bu bir kıpırdama olması bile birşeyleri oturtur kafanda. Erken gebelikte çıktı gibi diyorsun neden karamsarsın o zaman. Ben ben transferin 2.gününden beri karamsarım olmadı kesinlikle dedim hatta doktorumu bile aradım olmadı nasıl olsa ağrı kesici içim bari ağrıları çekmiyim boşuna diye o bile daha bu kadar erkenden nasıl vardın bu kanıta dedi şimdide sonucu görüyorsun. Sana %100 olacak umudu veremem tabiki ama karamsarda olma. Rabbim hepimiz için hayırlısı versin inşallahOlsa çıkardı gibi geliyor canım ya, kaset testte hiç belirmedi bile erken gebelik testinde de silik bişey gördüm ama kameraya çekilecek gibi bile değildi yani zorla gördüğüm bi çizgikızarıkta değildi. İnsan tek kendine değil bir de bekleyenler için de üzülüyor. Yine de yarın kan testi versem mi diye düşünüyorum en azından 3 gün daha kafamı kurcalamasın
Kuzum 9. Gün olunca artık çıkar diye düşündüm maşallah bak 10. Gününde değerin nasıl güzelKanda tabiki daha net çıkar canım benim 10.gün değerim bu bir kıpırdama olması bile birşeyleri oturtur kafanda. Erken gebelikte çıktı gibi diyorsun neden karamsarsın o zaman. Ben ben transferin 2.gününden beri karamsarım olmadı kesinlikle dedim hatta doktorumu bile aradım olmadı nasıl olsa ağrı kesici içim bari ağrıları çekmiyim boşuna diye o bile daha bu kadar erkenden nasıl vardın bu kanıta dedi şimdide sonucu görüyorsun. Sana %100 olacak umudu veremem tabiki ama karamsarda olma. Rabbim hepimiz için hayırlısı versin inşallah
Artar kuzum ilk değer çok güzel çünkü maşallahVallahi sen ilk günden beri demiştin canıminşallah 2 gün sonrada güzelce artar değer
Canım hayırlı olsun değerin çok iyi sağlıkla ilerlesin inşallah çift embiriyomuyduKızlar 10.gün 318 değerim
Kuzum geç döllenme olabilir kan testini bekle canım benim ilaçlarını bırakma sakınOlsa çıkardı gibi geliyor canım ya, kaset testte hiç belirmedi bile erken gebelik testinde de silik bişey gördüm ama kameraya çekilecek gibi bile değildi yani zorla gördüğüm bi çizgikızarıkta değildi. İnsan tek kendine değil bir de bekleyenler için de üzülüyor. Yine de yarın kan testi versem mi diye düşünüyorum en azından 3 gün daha kafamı kurcalamasın
10 Mart transferinizdi değil mi? Aynı gidiyoruz ben cesaret edemedim hala kan için günümü bekliyorum inşallah katlanarak artar gözünüz aydınKızlar 10.gün 318 değerim
Allah razı olsun canımKuzum 9. Gün olunca artık çıkar diye düşündüm maşallah bak 10. Gününde değerin nasıl güzelerken testte gördüğüm görmek istediğim içindi, yani çekmeye çalıştım ekranda bile görünmüyordu düşün belli belirsiz o da hep oluyormuş sanırım ondan umutlu değilim. Bunda da vardır bir hayır. benim ilk denememdi daha, senin 4. Denemendi, pozitif olmasına aşırı sevindim inan.
Sağol canım benim Allah razı olsun senden sayende içim hep rahat şekilde geldim bu güne kadarArtar kuzum ilk değer çok güzel çünkü maşallah
Evet 10 martta oldu transferim 4.denemeydi. 8.gün idrarda silik gördüm bugün 10.gün hem idrar hem kan yaptırdım ikisinde de gördüm şükür Rabbim danada nasip etsin inşallah güzel haber almayı10 Mart transferinizdi değil mi? Aynı gidiyoruz ben cesaret edemedim hala kan için günümü bekliyorum inşallah katlanarak artar gözünüz aydın
Teşekkür ederim canım benim. Amin inşallahCanım hayırlı olsun değerin çok iyi sağlıkla ilerlesin inşallah çift embiriyomuydu
Senden de Allah razı olsunSağol canım benim Allah razı olsun senden sayende içim hep rahat şekilde geldim bu güne kadarsende inşallah yarın çok güzel haberler al
Anladım canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla artsın değerin inşallahTeşekkür ederim canım benim. Amin inşallahyok ilk defa tek transfer oldu ve ilk defa Ngs genetikli 5.gün embriyosu. 4.deneme bu diğer 3 denemede 5.gün ikişer embriyoydu.
amin canım Allah razı olsunAnladım canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla artsın değerin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?