- 18 Şubat 2021
- 117
- 84
- 28
Her şey hayırlısıyla güzel sonuçlanacak hep pozitif düşünüyoruz ve Allah’ın izniyle öyle de olacakİnşallah kuzum ya 2. Kan vermeye gittiğimde bu kadar stres olmadım heralde normalde pozitifim duygularımı kontrol edebiliyorum ama dünkü lekelenmeden sonra heralde yarın için öyle heyecanlıyım kiAnnemde sağolsun 7 sülaleme söylemiş hamile olduğumu Hayır daha net gördüğümüz birşey yok alınmasın diye birşey de demedim ona da stres oldum galiba şu günü hayırlısıyla bitirirsem harika olacak
Allah razı olsun kuzum benimHer şey hayırlısıyla güzel sonuçlanacak hep pozitif düşünüyoruz ve Allah’ın izniyle öyle de olacakağrılar lekelenmeler başlarda normal görünüyor yerleşmeden kaynaklıymış hiç korkma bende de olmuştu ama doktorum kanamaya dönmediği sürece hiç korkma demişti
Benim de aynı şekilde. Ben bekliyorum. Çünkü negatif görürsem ilaçlara devam etmek benim için çok zor olur diye düşünüyorum. Şuan umudumun tadını çıkarıyorum. Şuan bir umudum var, sonuna kadar yaşamak istiyorum...Kızlar transfer günü hariç bugün 7.gunum 5.gun embriyosu kaset test yapsam çıkar mı yoksa 1-2 gün beklesem mi korkuda var biraz
İnşallah canım benim duam sizlerleAllah razı olsun kuzum benimÇok şükür kanamaya dönmedi 1 kere geldi sadece dün .Çok heyecanlıyım yarın güzel haberler veririm umarım sizlere
Benim bu 4 denemem ilk 2 tanesi hiç gebelik oluşmadı 3 transferde doktor değiştirdim bu doktorumda işk denemede kimyasal oldu ilk test 36 çıkmıştı ikinci 1736 çıkmıştı buda kimyasal herhalde azar azar artıyorseni o kadar iyi anlıyorum ki ikinci tedavimde benimde değerim yavaş yavaş artıyordu, 52,62,86,177,350 olarak devam etti. keseyide gördüm. ancak son kontrolde kesenin boş olduğunu öğrendim. çok büyük bir yıkım oldu benim için. umarım benim yaşadığım hiçbirşeyi yaşamazsın güzel haberlerini alırım. şimdi yeniden tedavi görüyorum bende yeniden başladım.
genetik test yaptırdın mı hiç? ben hem kendime hem eşime yaptırmıştım? Ya da oluşan embriyoyu genetiğe gönderdin mi?Benim bu 4 denemem ilk 2 tanesi hiç gebelik oluşmadı 3 transferde doktor değiştirdim bu doktorumda işk denemede kimyasal oldu ilk test 36 çıkmıştı ikinci 1736 çıkmıştı buda kimyasal herhalde azar azar artıyor
HCG testi mi 1736 çıktı?Benim bu 4 denemem ilk 2 tanesi hiç gebelik oluşmadı 3 transferde doktor değiştirdim bu doktorumda işk denemede kimyasal oldu ilk test 36 çıkmıştı ikinci 1736 çıkmıştı buda kimyasal herhalde azar azar artıyor
Kaset test normalde adet gecikince erken gebelik adet öncesi çıkarıyor canımKızlar kasap tipi, erken gebelik testi, idrar testi bunlar arasındaki fark nedir?
Amin kuzum inşallahMerhaba kızlar 8 aydır korunmuuoruz ama malesef gebelik oluşmuyor bende ramazan dan sonra transfer olmak istiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
HarikaaaaaKızlar 10.gün 318 değerim
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla artsın inşallah kuzumKızlar 10.gün 318 değerim
Vallahi sen ilk günden beri demiştin canımHarikaaaaaTebrik ederim kuzum benim İlk defa ben demiştim demekten zevk alıyorum şuan
Amin kuzum amin inşallahSağlıkla ilerlesin sağlıkla artsın inşallah kuzum
Canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh çok sevindimmKızlar 10.gün 318 değerim
Hepimize inşallah canımCanim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh çok sevindimmben test yaptım negatif çıktı malesef, 9. Günümde
Ah aklımdaki tek soru aynı durumdayımKızlar transfer günü hariç bugün 7.gunum 5.gun embriyosu kaset test yapsam çıkar mı yoksa 1-2 gün beklesem mi korkuda var biraz
Olsa çıkardı gibi geliyor canım ya, kaset testte hiç belirmedi bile erken gebelik testinde de silik bişey gördüm ama kameraya çekilecek gibi bile değildi yani zorla gördüğüm bi çizgiHepimize inşallah canımgününü bekle canım ümitsiz olma. Ben ilk günden beri ümitsizdim diğer 3 negatiftede bunları yaşadım olmadı kesin dedim hiç beklemiyordum ama yanıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?