2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Her şey hayırlısıyla güzel sonuçlanacak hep pozitif düşünüyoruz ve Allah’ın izniyle öyle de olacak ağrılar lekelenmeler başlarda normal görünüyor yerleşmeden kaynaklıymış hiç korkma bende de olmuştu ama doktorum kanamaya dönmediği sürece hiç korkma demişti

Allah razı olsun kuzum benim Çok şükür kanamaya dönmedi 1 kere geldi sadece dün .Çok heyecanlıyım yarın güzel haberler veririm umarım sizlere

Kızlar transfer günü hariç bugün 7.gunum 5.gun embriyosu kaset test yapsam çıkar mı yoksa 1-2 gün beklesem mi korkuda var biraz
Benim de aynı şekilde. Ben bekliyorum. Çünkü negatif görürsem ilaçlara devam etmek benim için çok zor olur diye düşünüyorum. Şuan umudumun tadını çıkarıyorum. Şuan bir umudum var, sonuna kadar yaşamak istiyorum...

Benim bu 4 denemem ilk 2 tanesi hiç gebelik oluşmadı 3 transferde doktor değiştirdim bu doktorumda işk denemede kimyasal oldu ilk test 36 çıkmıştı ikinci 1736 çıkmıştı buda kimyasal herhalde azar azar artıyor

genetik test yaptırdın mı hiç? ben hem kendime hem eşime yaptırmıştım? Ya da oluşan embriyoyu genetiğe gönderdin mi?

Kızlar kasap tipi, erken gebelik testi, idrar testi bunlar arasındaki fark nedir?

HCG testi mi 1736 çıktı?

Merhaba kızlar 8 aydır korunmuuoruz ama malesef gebelik oluşmuyor bende ramazan dan sonra transfer olmak istiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh çok sevindimm ben test yaptım negatif çıktı malesef, 9. Günümde
Hepimize inşallah canım gününü bekle canım ümitsiz olma. Ben ilk günden beri ümitsizdim diğer 3 negatiftede bunları yaşadım olmadı kesin dedim hiç beklemiyordum ama yanıldım

Hepimize inşallah canım gününü bekle canım ümitsiz olma. Ben ilk günden beri ümitsizdim diğer 3 negatiftede bunları yaşadım olmadı kesin dedim hiç beklemiyordum ama yanıldım
Olsa çıkardı gibi geliyor canım ya, kaset testte hiç belirmedi bile erken gebelik testinde de silik bişey gördüm ama kameraya çekilecek gibi bile değildi yani zorla gördüğüm bi çizgi kızarıkta değildi. İnsan tek kendine değil bir de bekleyenler için de üzülüyor. Yine de yarın kan testi versem mi diye düşünüyorum en azından 3 gün daha kafamı kurcalamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…