3. Gün mü acaba test günün ne zaman peki canım geç döllenme mi oldu acabaCanim bahsetmiştim bana gün söylemediler, 1i tam istediğimiz gibi diğer 2si o kadar kaliteli değil dediler transferde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Gün mü acaba test günün ne zaman peki canım geç döllenme mi oldu acabaCanim bahsetmiştim bana gün söylemediler, 1i tam istediğimiz gibi diğer 2si o kadar kaliteli değil dediler transferde
Bekle canım y da erken gebelik testi varsa yap benceKızlar transfer günü hariç bugün 7.gunum 5.gun embriyosu kaset test yapsam çıkar mı yoksa 1-2 gün beklesem mi korkuda var biraz
Canim bende 7.gun akşam kaset test yapmıştım benimde 5.gundu silik çıkmıştı ama benden sana tavsiye yapacaksan ilk idrarla yap yada yarın sabah erken gebelik testiyle yap onda daha net cikarKızlar transfer günü hariç bugün 7.gunum 5.gun embriyosu kaset test yapsam çıkar mı yoksa 1-2 gün beklesem mi korkuda var biraz
Kaset test var canm ozaman 1-2 gün daha bekliyimBekle canım y da erken gebelik testi varsa yap bence
23ü test günüm 12. Gün yani3. Gün mü acaba test günün ne zaman peki canım geç döllenme mi oldu acaba
Yapsam mı diyorum ama elim gitmiyor bugün yapmiyim ozaman ilk idrarla yaparımCanim bende 7.gun akşam kaset test yapmıştım benimde 5.gundu silik çıkmıştı ama benden sana tavsiye yapacaksan ilk idrarla yap yada yarın sabah erken gebelik testiyle yap onda daha net cikar
Aynen canım bugün yapma ilk idrarla yapYapsam mı diyorum ama elim gitmiyor bugün yapmiyim ozaman ilk idrarla yaparım
Ufaklıklar korkutuyor bizi dediğin gibi hayırlısıyla sağlıklı oldukları bi duysak içimiz rahat edecekte işte sabırla bekliyoruz, gaz bende de oluyor ve dediğin gibi sancı yapıyor hatta tuvaletim varken bile beklememem gerekiyor değilse rahme vuruyor. güzel haberlerini bekliyorum inşallahİyiyim kuzum dün lekelenmem oldu ama kan değil açık kahverengi değil değişik birşey Ona morelim bozuldu geçti çok şükür .Gece ağrıyla uyandım gaz sancısı yaptı sanırım o da kasığıma vurdu tuvalete gidince geçti ama o da korkuttu beni baya gerilim dolu oldu Yarın sabah 09.30 da canım Hayırlısıyla bir göreyim keseyi ya da keseleri iyi olduklarını bileyim rahat edicem inşallah
Deniycem şansımı canımArasan söylemezler mi acaba kuzum
Sağol canım benim inşallahCanım inşallah güzel sonuç alırsın haberlerini bekliyoruz
İnşallah kuzum benimUfaklıklar korkutuyor bizi dediğin gibi hayırlısıyla sağlıklı oldukları bi duysak içimiz rahat edecekte işte sabırla bekliyoruz, gaz bende de oluyor ve dediğin gibi sancı yapıyor hatta tuvaletim varken bile beklememem gerekiyor değilse rahme vuruyor. güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Kuzum yoktu aslına ama bugün öğle yemeğimi evden getirmedim dışarda yedim araba mı tutt yoksa o mu dokundu midem bir garip ,kasık ağrım var biraz, bir de uykum var Bunların hepsi bugün oldu yemekten mi oldu bilemedim açıkcası.Biraz heyecanlıyım yarın için ondan da olmuş olabilir .Sende durumlar nasıl
Belkide canım insan anlamiyorki neyden olduklarını dikkat et kendine yarın güzel haberleni bekliyoruz bende bel ağrısı var sadece birde bulantım var canım benim 3,4 gündür ben diyorum acaba ilaçlardan miKuzum yoktu aslına ama bugün öğle yemeğimi evden getirmedim dışarda yedim araba mı tutt yoksa o mu dokundu midem bir garip ,kasık ağrım var biraz, bir de uykum var Bunların hepsi bugün oldu yemekten mi oldu bilemedim açıkcası.Biraz heyecanlıyım yarın için ondan da olmuş olabilir .Sende durumlar nasıl
İnşallah kuzum Bulantı başlıyormuş kuzum bu haftalarda ondandır muhtemelenBelkide canım insan anlamiyorki neyden olduklarını dikkat et kendine yarın güzel haberleni bekliyoruz bende bel ağrısı var sadece birde bulantım var canım benim 3,4 gündür ben diyorum acaba ilaçlardan mi
Hadi hayırlı olsun o zaman sağlıkla şu günleri atlatalim inşallahİnşallah kuzum Bulantı başlıyormuş kuzum bu haftalarda ondandır muhtemelen
İnşallah kuzum ya 2. Kan vermeye gittiğimde bu kadar stres olmadım heralde normalde pozitifim duygularımı kontrol edebiliyorum ama dünkü lekelenmeden sonra heralde yarın için öyle heyecanlıyım ki Annemde sağolsun 7 sülaleme söylemiş hamile olduğumu Hayır daha net gördüğümüz birşey yok alınmasın diye birşey de demedim ona da stres oldum galiba şu günü hayırlısıyla bitirirsem harika olacakHadi hayırlı olsun o zaman sağlıkla şu günleri atlatalim inşallah
seni o kadar iyi anlıyorum ki ikinci tedavimde benimde değerim yavaş yavaş artıyordu, 52,62,86,177,350 olarak devam etti. keseyide gördüm. ancak son kontrolde kesenin boş olduğunu öğrendim. çok büyük bir yıkım oldu benim için. umarım benim yaşadığım hiçbirşeyi yaşamazsın güzel haberlerini alırım. şimdi yeniden tedavi görüyorum bende yeniden başladım.Bugun kendi kliniğimde verdim 34.90 çıktı doktorum 2gün sonra gene ver dedi düşmüyor ama hızlıda yükselmiyor bence umut yok ama doktorum oluyor böle vakalar dedi 12. Gün erken daha gibi şeyler söyledi nasip büyük ihtimal kimyasal
Ya ahaha bu anneler neden böyleki kötüyü düşünmüyorlar ki kuzum direk oluyor zannediyorlar ondan dolayı. İnşallah ben inanıyorum güzel şeyler görüp duyacaksın stres olma diyemem seni çok iyi anlıyorum insanın elinde olmuyor ama inşallah yarın bütün stresin biter ve bir oh çekersin artık canım benimİnşallah kuzum ya 2. Kan vermeye gittiğimde bu kadar stres olmadım heralde normalde pozitifim duygularımı kontrol edebiliyorum ama dünkü lekelenmeden sonra heralde yarın için öyle heyecanlıyım ki Annemde sağolsun 7 sülaleme söylemiş hamile olduğumu Hayır daha net gördüğümüz birşey yok alınmasın diye birşey de demedim ona da stres oldum galiba şu günü hayırlısıyla bitirirsem harika olacak
Ya ahaha bu anneler neden böyleki kötüyü düşünmüyorlar ki kuzum direk oluyor zannediyorlar ondan dolayı. İnşallah ben inanıyorum güzel şeyler görüp duyacaksın stres olma diyemem seni çok iyi anlıyorum insanın elinde olmuyor ama inşallah yarın bütün stresin biter ve bir oh çekersin artık canım benim
[/QUOTE
Allah razı olsun kuzum benim Amin inşallah