2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Anladım canım hakkimızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım

İnşallah tutunur lar bende perşembe günü transfer olacam az kaldı

Merhaba prednol kullanıyor musunuz? Bu kortizon olduğu için şişkinlik hissi verebiliyor umarım çok başarılı bir operasyon olur
Prednol genelde kullandiriliyormus. Bağışıklık sistemini baskilayip embriyoyu yabancı madde gibi algilamamasi için veriliyormuş. Kortizonlu ilaç olduğu için kilo yapabiliyormuş. Bol su ile etkisi gider inşallah . Benimde bildiklerim bu yönde

Bende yarım prednol kullanıyorum her gün, baya şiş hissediyorum ilaçlardan dolayı iştahım da arttı baya

Günaydın herkese..dun sancim yok dedim akşama doğru daha şiddetli oldu ama ara ara..hayırlısı artık..yarın 7.günüm kaset test yapıcam..inşallah sonuçlarımız pozitif olur
İnşallah canım Benim de gece inanılmaz bir gaz sancısı kasıklarıma vurdu öyle ağrıdı ki baya korktum tuvalete girince geçti ama uyandığımda kasıklarım çok ağrıyordu.Hayırlısıyla yarın keseyi görsem rahatlayacağım sanırım

Kızlar transferimin yedinci günü idrar testi silik çıktı çatlatma iğnesi olalı 12 gün oluyor iğne etkisimidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…