- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Anladım canım hakkimızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımYok ben kalitesine takılmıyorum o yüzden çok sorup irdelemedim aslında, ohssden sonra iki ay ara verildi zaten, hiç tüp bebeği düşünmeden kafa dinledimsırf test günü olumsuzsa doktorda hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yoksa test gününü bekleyecektim
Teşekkür ederim aliriim bennOnu transfer işlemi öncesi ve sonrasında ılık olarak ilerlerseniz yumurta gelisimini olumlu etkiliyor. Çiğ badem,ceviz, kuruüzüm vs de şu süreçte tüketebilirsiniz
İnşallah tutunur larİnşallah tutunurlar evet 16 martta 5. Gün canlı transfer yapıldı yaşım 35 olunca iki transfer istedik ihtimal yüksek olsun diye. Doktor 28 martta beta hcg bakalım dedi bekliyoruz :) transfer sonrası o gün evde istirahat ettim 2. Gün tuvalet ve yemek için kalktım 3. Gün normal hayata karıştım ama eğilme ve ağır kaldırma yapmıyorum
Prednol genelde kullandiriliyormus. Bağışıklık sistemini baskilayip embriyoyu yabancı madde gibi algilamamasi için veriliyormuş. Kortizonlu ilaç olduğu için kilo yapabiliyormuş. Bol su ile etkisi gider inşallah . Benimde bildiklerim bu yöndeMerhaba prednol kullanıyor musunuz? Bu kortizon olduğu için şişkinlik hissi verebiliyor umarım çok başarılı bir operasyon olur
Bende yarım prednol kullanıyorum her gün, baya şiş hissediyorumPrednol genelde kullandiriliyormus. Bağışıklık sistemini baskilayip embriyoyu yabancı madde gibi algilamamasi için veriliyormuş. Kortizonlu ilaç olduğu için kilo yapabiliyormuş. Bol su ile etkisi gider inşallah . Benimde bildiklerim bu yönde
Evet doğrudurBende yarım prednol kullanıyorum her gün, baya şiş hissediyorumilaçlardan dolayı iştahım da arttı baya
Canım benim güzel haberlerini bekliyoruzKızlar 8.gün idrar pozitif çıkmıştı. Bugün 10.gün tekrarladım gene var gibi duruyor. Kan verdim sağlık ocağında aksilik çıkmaz 4gibi çıkar dediler hayırlısıyla inşallah
Sağol canım benim. İdrarda çok koyulaşmamış gibi geldi ama takmıyorum kafamı rahat bırakıyorum artıkCanım benim güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlısıyla çok güzel yükselsin bhcgKızlar 8.gün idrar pozitif çıkmıştı. Bugün 10.gün tekrarladım gene var gibi duruyor. Kan verdim sağlık ocağında aksilik çıkmaz 4gibi çıkar dediler hayırlısıyla inşallah
Günaydın herkese..dun sancim yok dedim akşama doğru daha şiddetli oldu ama ara ara..hayırlısı artık..yarın 7.günüm kaset test yapıcam..inşallah sonuçlarımız pozitif olurGünaydınlarr .. Nasılsınız Kızlar
Önemli olan kan kuzumSağol canım benim. İdrarda çok koyulaşmamış gibi geldi ama takmıyorum kafamı rahat bırakıyorum artık
İnşallah canımGünaydın herkese..dun sancim yok dedim akşama doğru daha şiddetli oldu ama ara ara..hayırlısı artık..yarın 7.günüm kaset test yapıcam..inşallah sonuçlarımız pozitif olur
Amin canım çok sağolHayırlısıyla çok güzel yükselsin bhcg
Aynen canım onu görümde bi o zaman umutlanıcamÖnemli olan kan kuzum
Beşinci gün embriyosuyduKızlar transferimin yedinci günü idrar testi silik çıktı çatlatma iğnesi olalı 12 gün oluyor iğne etkisimidir
Bence etkisi geçmiştir artık belirtin varmiydiKızlar transferimin yedinci günü idrar testi silik çıktı çatlatma iğnesi olalı 12 gün oluyor iğne etkisimidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?