• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

merhaba, son duurm nedir, değerini arttı mı ?
Bugun kendi kliniğimde verdim 34.90 çıktı doktorum 2gün sonra gene ver dedi düşmüyor ama hızlıda yükselmiyor bence umut yok ama doktorum oluyor böle vakalar dedi 12. Gün erken daha gibi şeyler söyledi nasip büyük ihtimal kimyasal

İnşallah tutunurlar evet 16 martta 5. Gün canlı transfer yapıldı yaşım 35 olunca iki transfer istedik ihtimal yüksek olsun diye. Doktor 28 martta beta hcg bakalım dedi bekliyoruz :) transfer sonrası o gün evde istirahat ettim 2. Gün tuvalet ve yemek için kalktım 3. Gün normal hayata karıştım ama eğilme ve ağır kaldırma yapmıyorum
Aynı gün transfer olmuşuz inş güzel sonuçlar alırız

Şükür iyiyiz canım sen nasılsın ☺️ yarın muayene kaçtaydı senin
İyiyim kuzum dün lekelenmem oldu ama kan değil açık kahverengi değil değişik birşey 😅 Ona morelim bozuldu geçti çok şükür .Gece ağrıyla uyandım gaz sancısı yaptı sanırım o da kasığıma vurdu tuvalete gidince geçti ama o da korkuttu beni baya gerilim dolu oldu 🤕 Yarın sabah 09.30 da canım Hayırlısıyla bir göreyim keseyi ya da keseleri iyi olduklarını bileyim rahat edicem inşallah ❤️

Bugun kendi kliniğimde verdim 34.90 çıktı doktorum 2gün sonra gene ver dedi düşmüyor ama hızlıda yükselmiyor bence umut yok ama doktorum oluyor böle vakalar dedi 12. Gün erken daha gibi şeyler söyledi nasip büyük ihtimal kimyasal
Allah Allah 😔

Back