Estrofem yerine de climara forte diye bant verebiliyorlar. Ben onu kullanıyorum.Estrofem fix ama iğneler fitiller marka olarak değişebiliyor canım ama içerik aynı progestan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estrofem yerine de climara forte diye bant verebiliyorlar. Ben onu kullanıyorum.Estrofem fix ama iğneler fitiller marka olarak değişebiliyor canım ama içerik aynı progestan
5.gün embriyosu Ngs genetikli canım 4.deneme ama ağrılarım var biraz lekelenme ile birlikteKaçıncı gün embriyosuydu canım
Bende yumurta toplama 11 martta yapıldı yumurta toplamanın ertesi günü12 martta corasprin e başlatıldım transfer 16 marttta oldu buna oksapar iğne eklendi. 28 martta beta hcg bakılacak. Sonrasında duruma göre devam edilme ihtimali var. Oksapar ı piyasada bulamazsan Enox’ta alabilirsin birebir muadil. Bu yapılan iğne transfer sonrası embriyonun rahime tutunmasına yardımcı oluyormus. Umarım sıkıntısız, rahat bir sürecin olurTeşekkür ederim cevabınız için rahim kalınlaşmasi suanlik iyi gözüküyor Çarşamba günü kontrolüm var umarım güzel haberler alırım kan pıhtılaşmasi da var bende oksapar ve corasprinde kullanacağım onlar ne zaman başlanıyor kullanılmaya
Çok teşekkür ederim inşallah bu ay bende transfer olabilirim. O kdr bekledim ki bu anı bende kan pıhtılaşma sorunu var . İnşallah bu sıkıntı çıkmazBende yumurta toplama 11 martta yapıldı yumurta toplamanın ertesi günü12 martta corasprin e başlatıldım transfer 16 marttta oldu buna oksapar iğne eklendi. 28 martta beta hcg bakılacak. Sonrasında duruma göre devam edilme ihtimali var. Oksapar ı piyasada bulamazsan Enox’ta alabilirsin birebir muadil. Bu yapılan iğne transfer sonrası embriyonun rahime tutunmasına yardımcı oluyormus. Umarım sıkıntısız, rahat bir sürecin olur
İnsallah Stresi hayatından mümkün olduğunca uzaklaştırmaya çalış doktoruna güven akışına bırak her sey cok güzel olacakÇok teşekkür ederim inşallah bu ay bende transfer olabilirim. O kdr bekledim ki bu anı bende kan pıhtılaşma sorunu var . İnşallah bu sıkıntı çıkmaz
Bende inşallah perşembe günü transfer olacam inşallah bende corasprind ve farklı ilaçlar var çok şişkinlik hisediyorumTeşekkür ederim cevabınız için rahim kalınlaşmasi suanlik iyi gözüküyor Çarşamba günü kontrolüm var umarım güzel haberler alırım kan pıhtılaşmasi da var bende oksapar ve corasprinde kullanacağım onlar ne zaman başlanıyor kullanılmaya
Merhaba prednol kullanıyor musunuz? Bu kortizon olduğu için şişkinlik hissi verebiliyor umarım çok başarılı bir operasyon olurBende inşallah perşembe günü transfer olacam inşallah bende corasprind ve farklı ilaçlar var çok şişkinlik hisediyorum
Evet ani kalsın diye güzel foto çektim bak bunları kulaniyorum ve fazla fazlaMerhaba prednol kullanıyor musunuz? Bu kortizon olduğu için şişkinlik hissi verebiliyor umarım çok başarılı bir operasyon olur
Ortak kullandıklarımız prednol ve corasprin gözüküyor prednol kullanıyorsanız tuzlu yiyecek ve paketli gıdalardan bu süre zarfında uzak durmanızda fayda var çünkü aksi durumda kolayca kiloya cevirebiliyor. Transfer sonrası da prednol e devam ettiriyorlar genelde.Evet ani kalsın diye güzel foto çektim bak bunları kulaniyorum ve fazla fazla
Amin inşallah ne koyulcan sana kalite filanMerhaba prednol kullanıyor musunuz? Bu kortizon olduğu için şişkinlik hissi verebiliyor umarım çok başarılı bir operasyon olur
Ya ben yiyorum vallah sacedece aburcubur yemiyorum ve gazlı içecek onları bıraktım bide doktorum yürüyüş yap dedi gelene kadarOrtak kullandıklarımız prednol ve corasprin gözüküyor prednol kullanıyorsanız tuzlu yiyecek ve paketli gıdalardan bu süre zarfında uzak durmanızda fayda var çünkü aksi durumda kolayca kiloya cevirebiliyor. Transfer sonrası da prednol e devam ettiriyorlar genelde.
Aynen gayet iyi yapmışsınız bunun yanında protein ve sebze ağırlıklı beslenme de çok iyi olur. Birde çok sıcak su ile duş alıyorsanız onuda ılık yapmanızda fayda var.Ya ben yiyorum vallah sacedece aburcubur yemiyorum ve gazlı içecek onları bıraktım bide doktorum yürüyüş yap dedi gelene kadar
Benden 13 yumurta toplanmıstı 5. Güne 6 tane geldi 2 si transfer edildi 4ünü dondurduk 5aa cıktı şansımıza hepsi. Bakalım umarım tutmuştur bizde heyecanla bekliyoruz :)Amin inşallah ne koyulcan sana kalite filan
Evet sıcak su alıyorum bonyoAynen gayet iyi yapmışsınız bunun yanında protein ve sebze ağırlıklı beslenme de çok iyi olur. Birde çok sıcak su ile duş alıyorsanız onuda ılık yapmanızda fayda var.
İyi bari sen trasfer oldun mu ben Çarşamba Olcan diye okudum yanlış mı okudum inşallah tutunurlar benim de 6 .gün 3 tane embriyom var 4aa ikisi biride 4ab bakalım inşallah tutunurlarBenden 13 yumurta toplanmıstı 5. Güne 6 tane geldi 2 si transfer edildi 4ünü dondurduk 5aa cıktı şansımıza hepsi. Bakalım umarım tutmuştur bizde heyecanla bekliyoruz :)
Onu transfer işlemi öncesi ve sonrasında ılık olarak ilerlerseniz yumurta gelisimini olumlu etkiliyor. Çiğ badem,ceviz, kuruüzüm vs de şu süreçte tüketebilirsinizEvet sıcak su alıyorum bonyo
İnşallah tutunurlar evet 16 martta 5. Gün canlı transfer yapıldı yaşım 35 olunca iki transfer istedik ihtimal yüksek olsun diye. Doktor 28 martta beta hcg bakalım dedi bekliyoruz :) transfer sonrası o gün evde istirahat ettim 2. Gün tuvalet ve yemek için kalktım 3. Gün normal hayata karıştım ama eğilme ve ağır kaldırma yapmıyorumİyi bari sen trasfer oldun mu ben Çarşamba Olcan diye okudum yanlış mı okudum inşallah tutunurlar benim de 6 .gün 3 tane embriyom var 4aa ikisi biride 4ab bakalım inşallah tutunurlar
Ya bana 5. Gün diye söylemediler aslında. şöyle oldu ilk aradıklarında ben çok ağır ohss geçiriyordum yani transfer embriyo vs görecek durumda değildim söyledilerse de hatırlamıyorum , sonra da transferde 1i tam istediğimiz gibi kaliteli diğer ikisi o kadar değil dediler. Test günü için de 12. Günü söyledilerÇıkar bence canım. 5.gündü seninde dimi? 8.gün gördüm ben ikinci çizgiyi yarın 10.gün kan vermeye gidiyorum
Anladım canım. 3.gün 2 gün geriden geliyor da o yüzden dedim erkenden yapıp strese girme diye. 12.gün dedilerse 5.gün olabilir. Kalitesine bence takılma. Benim 4.denemem 3 negatifte 5.gün 1.kalite ikişer embriyo verildi hepsi negatifYa bana 5. Gün diye söylemediler aslında. şöyle oldu ilk aradıklarında ben çok ağır ohss geçiriyordum yani transfer embriyo vs görecek durumda değildim söyledilerse de hatırlamıyorum , sonra da transferde 1i tam istediğimiz gibi kaliteli diğer ikisi o kadar değil dediler. Test günü için de 12. Günü söylediler
Yok ben kalitesine takılmıyorum o yüzden çok sorup irdelemedim aslında, ohssden sonra iki ay ara verildi zaten, hiç tüp bebeği düşünmeden kafa dinledim sırf test günü olumsuzsa doktorda hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yoksa test gününü bekleyecektimAnladım canım. 3.gün 2 gün geriden geliyor da o yüzden dedim erkenden yapıp strese girme diye. 12.gün dedilerse 5.gün olabilir. Kalitesine bence takılma. Benim 4.denemem 3 negatifte 5.gün 1.kalite ikişer embriyo verildi hepsi negatif