- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
merhaba, son duurm nedir, değerini arttı mı ?Yok canım bu akşam acilden yaptırdım hafta sonu diye sormadım pazartesi test günüm
İğne etkisi geçmiştir benceKızlar transferimin yedinci günü idrar testi silik çıktı çatlatma iğnesi olalı 12 gün oluyor iğne etkisimidir
Tebrik ederim kuzum daha erken olduğu için siliktir kan testin ne zamanBeşinci gün embriyosuydu
Hadi gözünaydın canım150 geldi bugün 10.gün
Ya gercekten mi birwzdan kan vermeye gidicem olmusmudir diyorsun yaniİğne etkisi geçmiştir bence
Bence olmuştur kzuum ama daha erken düşük çıkar 10. Gün versen kuzum keşkeYa gercekten mi birwzdan kan vermeye gidicem olmusmudir diyorsun yani
Ara ara kasik ağrısı sadece canmBence etkisi geçmiştir artık belirtin varmiydi
Dayanamam kiBence olmuştur kzuum ama daha erken düşük çıkar 10. Gün versen kuzum keşke
Şükür iyiyiz canım sen nasılsınGünaydınlarr .. Nasılsınız Kızlar
Bugun kendi kliniğimde verdim 34.90 çıktı doktorum 2gün sonra gene ver dedi düşmüyor ama hızlıda yükselmiyor bence umut yok ama doktorum oluyor böle vakalar dedi 12. Gün erken daha gibi şeyler söyledi nasip büyük ihtimal kimyasalmerhaba, son duurm nedir, değerini arttı mı ?
Canım inşallah güzel sonuç alırsın haberlerini bekliyoruzKızlar 8.gün idrar pozitif çıkmıştı. Bugün 10.gün tekrarladım gene var gibi duruyor. Kan verdim sağlık ocağında aksilik çıkmaz 4gibi çıkar dediler hayırlısıyla inşallah
Arasan söylemezler mi acaba kuzumSağlık ocağının verdiği kayıt nosunu kaybeden bir adet ebru bırakıyorum burayaenabızdan önce sağlık ocağı sisteminden bakmak için lazımdı.
Canım 5. Gün embryosumuydu?Benim de 9. Günüm, idrar testim negatif çıktı malesef
Aynı gün transfer olmuşuz inş güzel sonuçlar alırızİnşallah tutunurlar evet 16 martta 5. Gün canlı transfer yapıldı yaşım 35 olunca iki transfer istedik ihtimal yüksek olsun diye. Doktor 28 martta beta hcg bakalım dedi bekliyoruz :) transfer sonrası o gün evde istirahat ettim 2. Gün tuvalet ve yemek için kalktım 3. Gün normal hayata karıştım ama eğilme ve ağır kaldırma yapmıyorum
Canim bahsetmiştim bana gün söylemediler, 1i tam istediğimiz gibi diğer 2si o kadar kaliteli değil dediler transferdeCanım 5. Gün embryosumuydu?
İyiyim kuzum dün lekelenmem oldu ama kan değil açık kahverengi değil değişik birşeyŞükür iyiyiz canım sen nasılsınyarın muayene kaçtaydı senin
Allah AllahBugun kendi kliniğimde verdim 34.90 çıktı doktorum 2gün sonra gene ver dedi düşmüyor ama hızlıda yükselmiyor bence umut yok ama doktorum oluyor böle vakalar dedi 12. Gün erken daha gibi şeyler söyledi nasip büyük ihtimal kimyasal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?