• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Yok ben kalitesine takılmıyorum o yüzden çok sorup irdelemedim aslında, ohssden sonra iki ay ara verildi zaten, hiç tüp bebeği düşünmeden kafa dinledim😌 sırf test günü olumsuzsa doktorda hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yoksa test gününü bekleyecektim🥹
Anladım canım hakkimızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım 🤲🤲

İnşallah tutunurlar evet 16 martta 5. Gün canlı transfer yapıldı yaşım 35 olunca iki transfer istedik ihtimal yüksek olsun diye. Doktor 28 martta beta hcg bakalım dedi bekliyoruz :) transfer sonrası o gün evde istirahat ettim 2. Gün tuvalet ve yemek için kalktım 3. Gün normal hayata karıştım ama eğilme ve ağır kaldırma yapmıyorum
İnşallah tutunur lar 🤲🥰🧿bende perşembe günü transfer olacam az kaldı

Merhaba prednol kullanıyor musunuz? Bu kortizon olduğu için şişkinlik hissi verebiliyor umarım çok başarılı bir operasyon olur ❤️🙏🏻
Prednol genelde kullandiriliyormus. Bağışıklık sistemini baskilayip embriyoyu yabancı madde gibi algilamamasi için veriliyormuş. Kortizonlu ilaç olduğu için kilo yapabiliyormuş. Bol su ile etkisi gider inşallah . Benimde bildiklerim bu yönde

Prednol genelde kullandiriliyormus. Bağışıklık sistemini baskilayip embriyoyu yabancı madde gibi algilamamasi için veriliyormuş. Kortizonlu ilaç olduğu için kilo yapabiliyormuş. Bol su ile etkisi gider inşallah . Benimde bildiklerim bu yönde
Bende yarım prednol kullanıyorum her gün, baya şiş hissediyorum🫠 ilaçlardan dolayı iştahım da arttı baya

Kızlar 8.gün idrar pozitif çıkmıştı. Bugün 10.gün tekrarladım gene var gibi duruyor. Kan verdim sağlık ocağında aksilik çıkmaz 4gibi çıkar dediler hayırlısıyla inşallah 🤲🤲

Eklentiler

• 892ACB62-7F4E-4259-B35F-921324B81B80.jpeg
    892ACB62-7F4E-4259-B35F-921324B81B80.jpeg
    236,2 KB · Görüntüleme: 66
Günaydın herkese..dun sancim yok dedim akşama doğru daha şiddetli oldu ama ara ara..hayırlısı artık..yarın 7.günüm kaset test yapıcam..inşallah sonuçlarımız pozitif olur🤲
İnşallah canım ❤️ Benim de gece inanılmaz bir gaz sancısı kasıklarıma vurdu öyle ağrıdı ki baya korktum tuvalete girince geçti ama uyandığımda kasıklarım çok ağrıyordu.Hayırlısıyla yarın keseyi görsem rahatlayacağım sanırım ☺️

Kızlar transferimin yedinci günü idrar testi silik çıktı çatlatma iğnesi olalı 12 gün oluyor iğne etkisimidir

Back