Ooo baya yumurtan olmuş maşallah benim 10 tane toplandı 7 tane döllendi. Çok heyecanlı bi süreç bakalım bende inşalalh senin gibi güzel haber alırımAllah razı kuzum benim amin inşallahKuzum Eylül ayında opu oldum ben 22 tane toplanmıştı 19 tane olgun çıkmıştı.8 tane 5. Güne geldi ama 1 tanesi kötü kaliteydi onu dondurmamıştık.o zaman 1 tane transfer edilmişti 6 taneyi dondurmuştuk.O zaman kimyasal oldu 5 ay ara verdim bu kez dondurulmuş çift transfer oldum kuzum.Kalan 4 embryom var şuan onlar orta kalite sanırım
Aynı yerde vermedim testi o da fark eder miİnşallah sağlıkla ilerlesin canım benim
Seninde gayet güzel kuzum maşallahOoo baya yumurtan olmuş maşallah benim 10 tane toplandı 7 tane döllendi. Çok heyecanlı bi süreç bakalım bende inşalalh senin gibi güzel haber alırımbenim taze transfer olacak galiba bu yüzden de 3. Gün embriyosu kullanıyorlar
Kuzum çok bilgim yok ama bazen referans değerleri farklı oluyor hastanelerin o yüzden farkedebilir kzuumAynı yerde vermedim testi o da fark eder mi
İnşallah canımSeninde gayet güzel kuzum maşallahZaten sayı değil kalitesi önemli bence inşallah güzel olacak sonucun
Evet var aynen dediğin gibiPeki sizde de fitili rahatça koyma durumu var mu rahimde genişleme vs
Gunaydin kuzummm elhamdulillah sen nasilsin ❤Günaydın arkadaşlarNasılsınız bugün
Günaydın canım iyiyim sen nasilsinbenim 7.gunum yine hiç belirtim yok sadece rahim ağzı çok yumuşak ve aşağı inmiş sanki fitil koyarken degişiklik hissediyorum ne demek bu bilmiyorum ya inşallah adet olmam ama ben progestan fitil kullanirken adet olmuyorum genelde
Evet hanımlar görüldüğü gibi bu durum şimdi okuduklarıma göre 4’ümüzde var. Diğer mesajı bulamadım ama bir arkadaşımız daha böyleEvet var aynen dediğin gibi
Amin güzel sonuç olsunEvet hanımlar görüldüğü gibi bu durum şimdi okuduklarıma göre 4’ümüzde var. Diğer mesajı bulamadım ama bir arkadaşımız daha böyleinşAllah güzele delalettir bu
Allah şifa versin hepimizeBatma yok arada sızlama oluyor o kadar ilk günler oluyordu ama simdi alıştım galiba morlukların geçmiyor sadece canım benimde
Amin canım benimAllah şifa versin hepimize
Günaydın canım bugün hava o kadar kalapi ve yagmurluki biraz huzur veriyor biraz içimi daraltıyorGünaydın arkadaşlarNasılsınız bugün
Sanmam kuzum ilaçlar engelliyor adet olmayıGünaydın canım iyiyim sen nasilsinbenim 7.gunum yine hiç belirtim yok sadece rahim ağzı çok yumuşak ve aşağı inmiş sanki fitil koyarken degişiklik hissediyorum ne demek bu bilmiyorum ya inşallah adet olmam ama ben progestan fitil kullanirken adet olmuyorum genelde
Ben evden çalıştım 1 hafta kuzum sonr işe döndüm 5 gün rapor alman iyi olmuş ama sürekli yatma kan akışı için hareket et evin içinde yürüİnşallah canımkaç gün yattın transferden sonra ben öğretmenim 5 günlük rapor aldım yeterli olur demi korkuyorum yaa çok kasmamak lazım ama insan yine de korkuyor
İyiyim kuzum çok şükür sabah lekelenmem oldu kan desen değil kahverengi desen değil kavun içi rengi gibi gelmiş ona canımız sıkıldı biraz uzanıyorum şimdiGunaydin kuzummm elhamdulillah sen nasilsin ❤
Benim de lekelenmem oldu kuzum canım sıkıldı biraz uzanıyorum şimdi ağrım vs yok çok şükür ama dün hapşırdım karnım acıdı dün sabah ondan mı oldu bilemedim uzanıyorum bakalım devamı gelmez umarımGünaydın canım bugün hava o kadar kalapi ve yagmurluki biraz huzur veriyor biraz içimi daraltıyoronun haricinde geçmeyen bı bel ağrım var malesef kuzum sen nasılsın
Canm sende progestan fitil kullanıyormusun ya rahim ağzında yumuşama varmiSanmam kuzum ilaçlar engelliyor adet olmayı
Kullanıyorum canım ama parmağımla vajina içine koyuyorum ben rahim ağzı daha yukarda olduğu için oraya kadar erişemiyorum vajina içine koyup ittiriyorum biraz o kadar.Ne söylesem yalan olurCanm sende progestan fitil kullanıyormusun ya rahim ağzında yumuşama varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?