• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Benim de lekelenmem oldu kuzum canım sıkıldı biraz uzanıyorum şimdi ağrım vs yok çok şükür ama dün hapşırdım karnım acıdı dün sabah ondan mı oldu bilemedim uzanıyorum bakalım devamı gelmez umarım
Ay canım benim çok dikkat et lütfen sıkma canını ama tedbirini al oturup kalkarken kendini çok kasmadan kalk. Belki onunda etkisi olmuştur bende hapsurdukca çok ağrım oluyordu ama lekelenme olmadı yerlesme kanaması olabilir belki kuzum çünkü artık tamamen kaslar genişliyor iyice tutunuyor🙏❤️

Ay canım benim çok dikkat et lütfen sıkma canını ama tedbirini al oturup kalkarken kendini çok kasmadan kalk. Belki onunda etkisi olmuştur bende hapsurdukca çok ağrım oluyordu ama lekelenme olmadı yerlesme kanaması olabilir belki kuzum çünkü artık tamamen kaslar genişliyor iyice tutunuyor🙏❤️
İnşallah kuzum benim ❤️ Eşimde çok pinpirikli söylemez olaydım 😅 Vay efendim kendine dikkat etmiyorsun vay efendim öyle vay efendim öyle trip atıyor bana 🤦🏻‍♀️ Muhtemelen devamı olmayacak ama suratı 5 karış gerdi de gerdi beni 😅

İyiyim kuzum çok şükür sabah lekelenmem oldu kan desen değil kahverengi desen değil kavun içi rengi gibi gelmiş ona canımız sıkıldı biraz uzanıyorum şimdi
Akinti oluyordur belki canim hemen canini skma dinlen ignen varsa vurdur soncta kirmizi degil Allaha sukur icini frrah tut

Kullanıyorum canım ama parmağımla vajina içine koyuyorum ben rahim ağzı daha yukarda olduğu için oraya kadar erişemiyorum vajina içine koyup ittiriyorum biraz o kadar.Ne söylesem yalan olur ☺️
Bende vajina içine koyuyorum canım ittiriyorum yanlış terim kullanmış olabilirim rahim ağzı diye😄

İnşallah kuzum benim ❤️ Eşimde çok pinpirikli söylemez olaydım 😅 Vay efendim kendine dikkat etmiyorsun vay efendim öyle vay efendim öyle trip atıyor bana 🤦🏻‍♀️ Muhtemelen devamı olmayacak ama suratı 5 karış gerdi de gerdi beni 😅
Bebegin tribi hissediyor beni uzuyorsun de 😀

Akinti oluyordur belki canim hemen canini skma dinlen ignen varsa vurdur soncta kirmizi degil Allaha sukur icini frrah tut
Yarın sabah iğne günüm kuzum devamı gelmezse yarın gününde vurdurcam bakalım şuan için gelen giden yok zaten ağrım falanda yok da eşim çok etkileniyor ona moral vermekten kendim birşey anlamıyorum 😅

Yarın sabah iğne günüm kuzum devamı gelmezse yarın gününde vurdurcam bakalım şuan için gelen giden yok zaten ağrım falanda yok da eşim çok etkileniyor ona moral vermekten kendim birşey anlamıyorum 😅
Allahim bu erkekleri yarattinda kadinlar gbi trip atmayi niye ekledin 😀 ignesiyle hastanesiydi yumurta toplamasi trasnferi bekleme surci 9 ay agri sanci biz cekiyoruz erkekler zevkine brsey attiyorlar bir de brsey oldugunda trip atiyolar ya 😀😀

Günaydın😍 benim sancım dün baya azalmıştır, bugün yok.. transfer günü hariç 5.gündeyim..inşallah herşey yolunda gidiyordur 🤲
ILk transferinmiydi canim benmde 2.gunden itibaren 7 gune kdr cok siddetli kasik agrilarm vardi sonra kesildi hic yoktu iyi dusun iyi olsun br secenek dusunceksen hep iyiyi dusun canim

Canım valla eşler hepmi böyle anlamadım benim esimde öyle mutfak tezgahınin önünde duruyorum o iş yaparken bir laf yiyorum neden karnımı dayiyorum felan aman eşim bana hamilelikten öncede çok düşkündü ama şimdi dahada. Valla kuzum Allah yardımcın olsun gönlünü al bari yoksa trip işi uzar 😆😆☺️❤️

İyiyim kuzum çok şükür sabah lekelenmem oldu kan desen değil kahverengi desen değil kavun içi rengi gibi gelmiş ona canımız sıkıldı biraz uzanıyorum şimdi
Dinlen canım, canını sıkma kırmızı kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi benim doktorum

Evet erkeklerin hepsi aynı..şimdi germe zamanı mı..bu erkeklerin beyni başka türlü çalışıyor 😅

ILk transferinmiydi canim benmde 2.gunden itibaren 7 gune kdr cok siddetli kasik agrilarm vardi sonra kesildi hic yoktu iyi dusun iyi olsun br secenek dusunceksen hep iyiyi dusun canim
Yok 3.denemem..ilk ikisinde hiç sancım olmamıştı..şimdi transferden sonra başladı ve bugün yok sancım, iyi düşünüyorum, rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🤲

Allahim bu erkekleri yarattinda kadinlar gbi trip atmayi niye ekledin 😀 ignesiyle hastanesiydi yumurta toplamasi trasnferi bekleme surci 9 ay agri sanci biz cekiyoruz erkekler zevkine brsey attiyorlar bir de brsey oldugunda trip atiyolar ya 😀😀
Ay sorma kuzum 😂 Allah'tan çabuk normale döndü 😂😂

O zaman eger dogruysa bana 4+ 6 diyor neyse keseyi gormeye gittigimzde kesin sonucu doktor soyler🥰 cunku transfer tarihine gore bakinca 5. Gun olarak 4+3 diyor.😂
Tüp bebekte adete bakılmıyor kaçıncı gün embriyosu ve dondurulmuş yada tazeye göre bakılıyor. Doktorun sana söyler zaten kaç günlük olduğunu

Back