• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ay ne güzel bende benimkiler o yeni yolculadim canım benim. Bol bol hasret gider sende çok sevinmislerdir eminim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏❤️
Amin kuzum benim inşallah ❤️🤲🏻 Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla o günleri de göstersin inşallah ❤️

Kızlar selam bende dün opu oldum 10 yumurta alındı bugün doktorum aradı 7 tanesi döllenmiş 3. Gün transfer olacakmış hep 5. Gün daha iyi diye okuyorum ama doktor doğal ortamına koymak daha iyi dedi bilgin olan yazabilir mi? Bide transfer önce ve sonrası nelere dikkat ettiniz
Hayırlı olsun tedavin canım.Ben ilk gün dinlendi. 2. Gün normal hayatıma geri döndüm ağır kaldırmaya çalışıyorum uzanmamaya çalışıyorum unutmadığım zamanlarda 🤷 Çok şükür 5 haftalık hamileyim canım

Göbekten kan sulandirici vurulan arkadaşlar şuan farkettim gobegimde ufak beze oluşmuş dokundukça hissettim sizdede varmı kötü bişey mi bu 🤔

Göbekten kan sulandirici vurulan arkadaşlar şuan farkettim gobegimde ufak beze oluşmuş dokundukça hissettim sizdede varmı kötü bişey mi bu 🤔
Ben kan sulandırıcı değil ama prolutex vuruyorum 2 iğne yerinde ufak bende de var kuzum normal diye düşündüm ben

Benim protestan iğnemden dolayı oluştu. Doktora sordum. Bir sorun olmadığını sıcak havlu kapatmamı söyledi. Üstüne yeni iğne vurma dedi. Ama havlu kapatmama rağmen de küçülmedi aynı duruyor.

Merhaba kızlar doğal seklus ile embriyo transferi yapılacak bana bu ay inşallah 🙏 şu an yumurtlama beklenecek ve çatlatma iğnesi yapılacak. Ama ben de pcos var zaten yumurtlama tembelliğim olduğu için yumurtama olmayabilir .bu gibi durumlarda rahim kalınlaşması ve kan değerleri yeterli oluyor mu embriyo transferi için bilginiz var mı?
Canım benim ikinci tedavim doğal Seklus oldu oldukça rahat ilaç sayısı az yumurta takibi yapılıp rahmin kendi düzeninde kalınlaşması sağlanıyor kan değerleri ve rahim kalınlaşmasana bakıyorlar transfer den üç gün önce doktorum bana progestan fitil ve prulutexs iğne verdi transfer den sonra da devam diyorum ilaçlar az olunca daha iyi oluyor

Ben ocakta 5. Gun embriyosi transfer olmustum ama tutmadi embriyo gelisimine baktiklarinda 3. gune kadar cok iyiymis 4 ve 5. Gun yavaslamis laboratuvar ortamından kaynaklı oldugunu dusunuyoruz sonucta anne rahminin yerini tutmuyo demisti doktorum 😊 o yuzden bu ay 3. gun yapacak doktorum🤩
Ayy rahatladım şimdi yazını okuyunca inşallah güzel haberler alırız 🙏 yumurta sayın Nasıl?

Hayırlı olsun tedavin canım.Ben ilk gün dinlendi. 2. Gün normal hayatıma geri döndüm ağır kaldırmaya çalışıyorum uzanmamaya çalışıyorum unutmadığım zamanlarda 🤷 Çok şükür 5 haftalık hamileyim canım
Ayyy ne güzel darısı başıma tebrik ederim canım 🙏😍😍😍 kaç yumurtan olmuştu? Bide 3. Gün transferi olacakmış benin Senin nasıldı

Benim protestan iğnemden dolayı oluştu. Doktora sordum. Bir sorun olmadığını sıcak havlu kapatmamı söyledi. Üstüne yeni iğne vurma dedi. Ama havlu kapatmama rağmen de küçülmedi aynı duruyor.
Acaba ilerde sorun yaratır mı bunlar

Back