- 2 Ocak 2021
- 4.870
- 5.318
- 108
Yok saat degil son adet tarihi mi yaziyorsun demek istedim canim .Saat değil canım transfer olduğum günü yaziyorum ordan 5.gun embiriyosunu seçiyorum hemen çıkıyor sonuc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok saat degil son adet tarihi mi yaziyorsun demek istedim canim .Saat değil canım transfer olduğum günü yaziyorum ordan 5.gun embiriyosunu seçiyorum hemen çıkıyor sonuc
Maşallah çok güzel artmış kaçıncı gün yaptırdın testi canım :)Ay cok pardon 537 cikmis yanlis yazmisim kizlar hayecandan.
Evet canim son adet tarihimi yaziyorumYok saat degil son adet tarihi mi yaziyorsun demek istedim canim .
10. Gun yani test tarihimde 205 di tatlim 12. Gun bugun 537 cikti . Seninki de gayet guselMaşallah çok güzel artmış kaçıncı gün yaptırdın testi canım :)
O zaman eger dogruysa bana 4+ 6 diyor neyse keseyi gormeye gittigimzde kesin sonucu doktor soyler cunku transfer tarihine gore bakinca 5. Gun olarak 4+3 diyor.Evet canim son adet tarihimi yaziyorum
Allah razı olsun canım Rabbim cümlemizin kucağını doldursunTebrik ederim, sürecinin tamamını sağlıkla devam etmesini dilerim. Maşallah hepimize umut oluyorsun :)
Valla aynen canım bende doktora sorucam kesin bilgiyi onlar veriyorO zaman eger dogruysa bana 4+ 6 diyor neyse keseyi gormeye gittigimzde kesin sonucu doktor soyler cunku transfer tarihine gore bakinca 5. Gun olarak 4+3 diyor.
Amin kuzum benim inşallah Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla o günleri de göstersin inşallahAy ne güzel bende benimkiler o yeni yolculadim canım benim. Bol bol hasret gider sende çok sevinmislerdir eminim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun tedavin canım.Ben ilk gün dinlendi. 2. Gün normal hayatıma geri döndüm ağır kaldırmaya çalışıyorum uzanmamaya çalışıyorum unutmadığım zamanlarda Çok şükür 5 haftalık hamileyim canımKızlar selam bende dün opu oldum 10 yumurta alındı bugün doktorum aradı 7 tanesi döllenmiş 3. Gün transfer olacakmış hep 5. Gün daha iyi diye okuyorum ama doktor doğal ortamına koymak daha iyi dedi bilgin olan yazabilir mi? Bide transfer önce ve sonrası nelere dikkat ettiniz
Ben kan sulandırıcı değil ama prolutex vuruyorum 2 iğne yerinde ufak bende de var kuzum normal diye düşündüm benGöbekten kan sulandirici vurulan arkadaşlar şuan farkettim gobegimde ufak beze oluşmuş dokundukça hissettim sizdede varmı kötü bişey mi bu
Ben şimdi farkettim şok oldum ve korktum ya ufak beze gibi degilmiBen kan sulandırıcı değil ama prolutex vuruyorum 2 iğne yerinde ufak bende de var kuzum normal diye düşündüm ben
Benim protestan iğnemden dolayı oluştu. Doktora sordum. Bir sorun olmadığını sıcak havlu kapatmamı söyledi. Üstüne yeni iğne vurma dedi. Ama havlu kapatmama rağmen de küçülmedi aynı duruyor.Göbekten kan sulandirici vurulan arkadaşlar şuan farkettim gobegimde ufak beze oluşmuş dokundukça hissettim sizdede varmı kötü bişey mi bu
Önceki 20.86ydıKızlar bugünde 2 gün sonrası 33.77 çıktı yine kimyasal mı oldu
Canım benim ikinci tedavim doğal Seklus oldu oldukça rahat ilaç sayısı az yumurta takibi yapılıp rahmin kendi düzeninde kalınlaşması sağlanıyor kan değerleri ve rahim kalınlaşmasana bakıyorlar transfer den üç gün önce doktorum bana progestan fitil ve prulutexs iğne verdi transfer den sonra da devam diyorum ilaçlar az olunca daha iyi oluyorMerhaba kızlar doğal seklus ile embriyo transferi yapılacak bana bu ay inşallah şu an yumurtlama beklenecek ve çatlatma iğnesi yapılacak. Ama ben de pcos var zaten yumurtlama tembelliğim olduğu için yumurtama olmayabilir .bu gibi durumlarda rahim kalınlaşması ve kan değerleri yeterli oluyor mu embriyo transferi için bilginiz var mı?
Ben oksopar iğne vuruyorum hem morardı hemde bende de ufak beze gibi oldu benim doktorum normal dediGöbekten kan sulandirici vurulan arkadaşlar şuan farkettim gobegimde ufak beze oluşmuş dokundukça hissettim sizdede varmı kötü bişey mi bu
Ayy rahatladım şimdi yazını okuyunca inşallah güzel haberler alırız yumurta sayın Nasıl?Ben ocakta 5. Gun embriyosi transfer olmustum ama tutmadi embriyo gelisimine baktiklarinda 3. gune kadar cok iyiymis 4 ve 5. Gun yavaslamis laboratuvar ortamından kaynaklı oldugunu dusunuyoruz sonucta anne rahminin yerini tutmuyo demisti doktorum o yuzden bu ay 3. gun yapacak doktorum
Ayyy ne güzel darısı başıma tebrik ederim canım kaç yumurtan olmuştu? Bide 3. Gün transferi olacakmış benin Senin nasıldıHayırlı olsun tedavin canım.Ben ilk gün dinlendi. 2. Gün normal hayatıma geri döndüm ağır kaldırmaya çalışıyorum uzanmamaya çalışıyorum unutmadığım zamanlarda Çok şükür 5 haftalık hamileyim canım
Acaba ilerde sorun yaratır mı bunlarBenim protestan iğnemden dolayı oluştu. Doktora sordum. Bir sorun olmadığını sıcak havlu kapatmamı söyledi. Üstüne yeni iğne vurma dedi. Ama havlu kapatmama rağmen de küçülmedi aynı duruyor.