• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Allah razı kuzum benim amin inşallah 🤲🏻 Kuzum Eylül ayında opu oldum ben 22 tane toplanmıştı 19 tane olgun çıkmıştı.8 tane 5. Güne geldi ama 1 tanesi kötü kaliteydi onu dondurmamıştık.o zaman 1 tane transfer edilmişti 6 taneyi dondurmuştuk.O zaman kimyasal oldu 5 ay ara verdim bu kez dondurulmuş çift transfer oldum kuzum.Kalan 4 embryom var şuan onlar orta kalite sanırım
Ooo baya yumurtan olmuş maşallah benim 10 tane toplandı 7 tane döllendi. Çok heyecanlı bi süreç bakalım bende inşalalh senin gibi güzel haber alırım 🙏 benim taze transfer olacak galiba bu yüzden de 3. Gün embriyosu kullanıyorlar

Ooo baya yumurtan olmuş maşallah benim 10 tane toplandı 7 tane döllendi. Çok heyecanlı bi süreç bakalım bende inşalalh senin gibi güzel haber alırım 🙏 benim taze transfer olacak galiba bu yüzden de 3. Gün embriyosu kullanıyorlar
Seninde gayet güzel kuzum maşallah ❤️ Zaten sayı değil kalitesi önemli bence inşallah güzel olacak sonucun ❤️

Günaydın canım iyiyim sen nasilsin🥰 benim 7.gunum yine hiç belirtim yok sadece rahim ağzı çok yumuşak ve aşağı inmiş sanki fitil koyarken degişiklik hissediyorum ne demek bu bilmiyorum ya🙄 inşallah adet olmam ama ben progestan fitil kullanirken adet olmuyorum genelde

Seninde gayet güzel kuzum maşallah ❤️ Zaten sayı değil kalitesi önemli bence inşallah güzel olacak sonucun ❤️
İnşallah canım 🙏🙏 kaç gün yattın transferden sonra ben öğretmenim 5 günlük rapor aldım yeterli olur demi korkuyorum yaa çok kasmamak lazım ama insan yine de korkuyor

Günaydın canım iyiyim sen nasilsin🥰 benim 7.gunum yine hiç belirtim yok sadece rahim ağzı çok yumuşak ve aşağı inmiş sanki fitil koyarken degişiklik hissediyorum ne demek bu bilmiyorum ya🙄 inşallah adet olmam ama ben progestan fitil kullanirken adet olmuyorum genelde

Evet var aynen dediğin gibi
Evet hanımlar görüldüğü gibi bu durum şimdi okuduklarıma göre 4’ümüzde var. Diğer mesajı bulamadım ama bir arkadaşımız daha böyle 😊 inşAllah güzele delalettir bu 🤲🏻

Evet hanımlar görüldüğü gibi bu durum şimdi okuduklarıma göre 4’ümüzde var. Diğer mesajı bulamadım ama bir arkadaşımız daha böyle 😊 inşAllah güzele delalettir bu 🤲🏻
Amin güzel sonuç olsun❤️ forumlarda okudum gebelik belirtisi diyende olmuş adet belirtisi diyende olmuş ama ben daha öncede fitil kullandım hiç böyle yumuşak ve sanki rahim ağzı aşağı inmiş gibi hissetmemistim

Sanmam kuzum ilaçlar engelliyor adet olmayı ☺️

İnşallah canım 🙏🙏 kaç gün yattın transferden sonra ben öğretmenim 5 günlük rapor aldım yeterli olur demi korkuyorum yaa çok kasmamak lazım ama insan yine de korkuyor
Ben evden çalıştım 1 hafta kuzum sonr işe döndüm 5 gün rapor alman iyi olmuş ama sürekli yatma kan akışı için hareket et evin içinde yürü ☺️

Günaydın canım bugün hava o kadar kalapi ve yagmurluki biraz huzur veriyor biraz içimi daraltıyor 😆 onun haricinde geçmeyen bı bel ağrım var malesef kuzum sen nasılsın☺️
Benim de lekelenmem oldu kuzum canım sıkıldı biraz uzanıyorum şimdi ağrım vs yok çok şükür ama dün hapşırdım karnım acıdı dün sabah ondan mı oldu bilemedim uzanıyorum bakalım devamı gelmez umarım

Canm sende progestan fitil kullanıyormusun ya rahim ağzında yumuşama varmi
Kullanıyorum canım ama parmağımla vajina içine koyuyorum ben rahim ağzı daha yukarda olduğu için oraya kadar erişemiyorum vajina içine koyup ittiriyorum biraz o kadar.Ne söylesem yalan olur ☺️

Back