• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Anladım canım umarım ilerde bir sorun çıkarmaz 😆
Canım bir sorun olacağını sanmıyorum sen gönlünü ferah tut sağlıkla gelsin Bebişler🥰 benim ilk negatif trafsnferim de olmuştu sonradan iğneyi kesince kendiliğinden geçti şu an iğne yerleri batıyor gibi hissediyorum sende de böyle bir durum var mı

Canım bir sorun olacağını sanmıyorum sen gönlünü ferah tut sağlıkla gelsin Bebişler🥰 benim ilk negatif trafsnferim de olmuştu sonradan iğneyi kesince kendiliğinden geçti şu an iğne yerleri batıyor gibi hissediyorum sende de böyle bir durum var mı
Batma yok arada sızlama oluyor o kadar ilk günler oluyordu ama simdi alıştım galiba morlukların geçmiyor sadece canım benimde

Ayyy ne güzel darısı başıma tebrik ederim canım 🙏😍😍😍 kaç yumurtan olmuştu? Bide 3. Gün transferi olacakmış benin Senin nasıldı
Allah razı kuzum benim amin inşallah 🤲🏻 Kuzum Eylül ayında opu oldum ben 22 tane toplanmıştı 19 tane olgun çıkmıştı.8 tane 5. Güne geldi ama 1 tanesi kötü kaliteydi onu dondurmamıştık.o zaman 1 tane transfer edilmişti 6 taneyi dondurmuştuk.O zaman kimyasal oldu 5 ay ara verdim bu kez dondurulmuş çift transfer oldum kuzum.Kalan 4 embryom var şuan onlar orta kalite sanırım

Evet canim 2 adet benim de ama bu deger beye isaret ediyor hicbir fikrim yok 😂
Beta değeri tek bebiş mi çift bebiş mi net söyleyemiyormuş, benim doktorum 15 gün sonra gel demişti 27 martta yada 1 Nisan da ultrasona gideceğim sürpriz olacak 😅 hayırlısı olsun bakalım, postu açan arkadaşımızla da değerlerimiz hemen hemen aynı gidiyor sabırsızlıkla muayene gününü bekliyoruz

Beta değeri tek bebiş mi çift bebiş mi net söyleyemiyormuş, benim doktorum 15 gün sonra gel demişti 27 martta yada 1 Nisan da ultrasona gideceğim sürpriz olacak 😅 hayırlısı olsun bakalım, postu açan arkadaşımızla da değerlerimiz hemen hemen aynı gidiyor sabırsızlıkla muayene gününü bekliyoruz
🥰 cift cok korkutuyor beni ama bu kadar ugras ve kayiptan sonra cifti de tek i de kabulum 🙏🏻🐥 bende 27 mart da kese gormeye gidicem bakalim neler dicek doktor. Genelde hep hemsirelerle konustum sonucu ogrendikten sonra bi sknti olamyinca doktor aramiyo . Bende heyecanla 27 marti bekliyorum ❤️

🥰 cift cok korkutuyor beni ama bu kadar ugras ve kayiptan sonra cifti de tek i de kabulum 🙏🏻🐥 bende 27 mart da kese gormeye gidicem bakalim neler dicek doktor. Genelde hep hemsirelerle konustum sonucu ogrendikten sonra bi sknti olamyinca doktor aramiyo . Bende heyecanla 27 marti bekliyorum ❤️
Bende aynı şekilde düşünüyorum Rabbim hayırlısını versin 🤲🏻♥️ sizin transfer gününüz ne zamandı acaba ☺️ benim ki 2 mart

Bir fikrim yok ama olmaz inşallah. Test sonucundan sonra doktorla görüşür, durum değerlendirmesi yaparız. Teste kadar beni strese sokacak her durum ve olaydan uzak durmaya çalışıyorumdur :)
Kesinlikle takma kuzum herşey düzelir bir şekilde inşallah hayırlı haberler alırsın ☺️🙏

Back