Anladım canım umarım ilerde bir sorun çıkarmazBen oksopar iğne vuruyorum hem morardı hemde bende de ufak beze gibi oldu benim doktorum normal dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım umarım ilerde bir sorun çıkarmazBen oksopar iğne vuruyorum hem morardı hemde bende de ufak beze gibi oldu benim doktorum normal dedi
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin, benim de 205 di iki gün sonra 495 olmuştu çift embriyo transferiydi sizinde öyle mi10. Gun yani test tarihimde 205 di tatlim 12. Gun bugun 537 cikti . Seninki de gayet gusel
Canım bir sorun olacağını sanmıyorum sen gönlünü ferah tut sağlıkla gelsin Bebişler benim ilk negatif trafsnferim de olmuştu sonradan iğneyi kesince kendiliğinden geçti şu an iğne yerleri batıyor gibi hissediyorum sende de böyle bir durum var mıAnladım canım umarım ilerde bir sorun çıkarmaz
Batma yok arada sızlama oluyor o kadar ilk günler oluyordu ama simdi alıştım galiba morlukların geçmiyor sadece canım benimdeCanım bir sorun olacağını sanmıyorum sen gönlünü ferah tut sağlıkla gelsin Bebişler benim ilk negatif trafsnferim de olmuştu sonradan iğneyi kesince kendiliğinden geçti şu an iğne yerleri batıyor gibi hissediyorum sende de böyle bir durum var mı
Evet kuzum bastırınca anlaşılıyor bende kuzum senin de öyle miBen şimdi farkettim şok oldum ve korktum ya ufak beze gibi degilmi
Kuzum kimyasal olsa değerin düşmesi lazım ama artış çok yavaş doktoruna sorabildin mi kuzumÖnceki 20.86ydı
Allah razı kuzum benim amin inşallah Kuzum Eylül ayında opu oldum ben 22 tane toplanmıştı 19 tane olgun çıkmıştı.8 tane 5. Güne geldi ama 1 tanesi kötü kaliteydi onu dondurmamıştık.o zaman 1 tane transfer edilmişti 6 taneyi dondurmuştuk.O zaman kimyasal oldu 5 ay ara verdim bu kez dondurulmuş çift transfer oldum kuzum.Kalan 4 embryom var şuan onlar orta kalite sanırımAyyy ne güzel darısı başıma tebrik ederim canım kaç yumurtan olmuştu? Bide 3. Gün transferi olacakmış benin Senin nasıldı
Sanmam kuzum geçiyor sonra çünküAcaba ilerde sorun yaratır mı bunlar
Evet canim 2 adet benim de ama bu deger beye isaret ediyor hicbir fikrim yok seninki de hayirli olsun insallahHayırlı olsun sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin, benim de 205 di iki gün sonra 495 olmuştu çift embriyo transferiydi sizinde öyle mi
Beta değeri tek bebiş mi çift bebiş mi net söyleyemiyormuş, benim doktorum 15 gün sonra gel demişti 27 martta yada 1 Nisan da ultrasona gideceğim sürpriz olacak hayırlısı olsun bakalım, postu açan arkadaşımızla da değerlerimiz hemen hemen aynı gidiyor sabırsızlıkla muayene gününü bekliyoruzEvet canim 2 adet benim de ama bu deger beye isaret ediyor hicbir fikrim yok
cift cok korkutuyor beni ama bu kadar ugras ve kayiptan sonra cifti de tek i de kabulum bende 27 mart da kese gormeye gidicem bakalim neler dicek doktor. Genelde hep hemsirelerle konustum sonucu ogrendikten sonra bi sknti olamyinca doktor aramiyo . Bende heyecanla 27 marti bekliyorumBeta değeri tek bebiş mi çift bebiş mi net söyleyemiyormuş, benim doktorum 15 gün sonra gel demişti 27 martta yada 1 Nisan da ultrasona gideceğim sürpriz olacak hayırlısı olsun bakalım, postu açan arkadaşımızla da değerlerimiz hemen hemen aynı gidiyor sabırsızlıkla muayene gününü bekliyoruz
Bir fikrim yok ama olmaz inşallah. Test sonucundan sonra doktorla görüşür, durum değerlendirmesi yaparız. Teste kadar beni strese sokacak her durum ve olaydan uzak durmaya çalışıyorumdur :)Acaba ilerde sorun yaratır mı bunlar
Bende aynı şekilde düşünüyorum Rabbim hayırlısını versin sizin transfer gününüz ne zamandı acaba benim ki 2 martcift cok korkutuyor beni ama bu kadar ugras ve kayiptan sonra cifti de tek i de kabulum bende 27 mart da kese gormeye gidicem bakalim neler dicek doktor. Genelde hep hemsirelerle konustum sonucu ogrendikten sonra bi sknti olamyinca doktor aramiyo . Bende heyecanla 27 marti bekliyorum
dün opu oldum bende 24 yumurta toplandi bu ay oHss riskinden beklicez heralde pazartesi belli olucakAyy rahatladım şimdi yazını okuyunca inşallah güzel haberler alırız yumurta sayın Nasıl?
Yok canım bu akşam acilden yaptırdım hafta sonu diye sormadım pazartesi test günümKuzum kimyasal olsa değerin düşmesi lazım ama artış çok yavaş doktoruna sorabildin mi kuzum
Evet evet iğne yapmadan bir bastırim dedim o zaman farkettim kuzumEvet kuzum bastırınca anlaşılıyor bende kuzum senin de öyle mi
İyi bari kuzum içime su serptinizSanmam kuzum geçiyor sonra çünkü
Kesinlikle takma kuzum herşey düzelir bir şekilde inşallah hayırlı haberler alırsınBir fikrim yok ama olmaz inşallah. Test sonucundan sonra doktorla görüşür, durum değerlendirmesi yaparız. Teste kadar beni strese sokacak her durum ve olaydan uzak durmaya çalışıyorumdur :)
İnşallah sağlıkla ilerlesin canım benimYok canım bu akşam acilden yaptırdım hafta sonu diye sormadım pazartesi test günüm
6 mart benim canimBende aynı şekilde düşünüyorum Rabbim hayırlısını versin sizin transfer gününüz ne zamandı acaba benim ki 2 mart