• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım valla eşler hepmi böyle anlamadım benim esimde öyle mutfak tezgahınin önünde duruyorum o iş yaparken bir laf yiyorum neden karnımı dayiyorum felan aman eşim bana hamilelikten öncede çok düşkündü ama şimdi dahada. Valla kuzum Allah yardımcın olsun gönlünü al bari yoksa trip işi uzar 😆😆☺️❤️
Hallettik çok şükür kayınvalidesi devreye soktum 😂 Eşim ütü de yapmayacaksın yemekte diyor ne güzel iş böyle ya 😂😂 Bebekler iyi olsun da gerçekten gerisi önemli değil şaka bir yana dün biraz yordum kendimi haklı kızmakta ama bir yaptıysam bin dinlendim ama bana ders olsun yorulmak lazımmış kızlar ❤️

Dinlen canım, canını sıkma kırmızı kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi benim doktorum
Aynen kuzum dinleniyorum.Zaten düşük önleyici ipnem de var yarın iğne günüm kırmızı kan olsaydı çok şükür yok onu bugün yaptıracaktım ama kahverengi bile değildi leke değişikti ağrım falanda yok Allah'a emanetiz ❤️

Günaydın canım iyiyim sen nasilsin🥰 benim 7.gunum yine hiç belirtim yok sadece rahim ağzı çok yumuşak ve aşağı inmiş sanki fitil koyarken degişiklik hissediyorum ne demek bu bilmiyorum ya🙄 inşallah adet olmam ama ben progestan fitil kullanirken adet olmuyorum genelde
Belirtilere hiç takılma canım benim ilk transferimde hiç belirtim olmadı kanı olumsuz oldu diye vermiştim pozitif çıkmıştı. Sonra kaybettim ama. Şimdi 2. Transferimi oldum yine hiç belirtim yok ama bu sefer kendimi yıpratmıyorum belirtim yok diye çünkü herkesle aynı olmayabiliyormuş

Yok 3.denemem..ilk ikisinde hiç sancım olmamıştı..şimdi transferden sonra başladı ve bugün yok sancım, iyi düşünüyorum, rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🤲
Bnmde ilkinde hic agrm yoktu negatif ikinci denemede adet agrilarm coktu pozitif ama kimyasal oldu icini ferah tut veguzel dusun canim

İnşallah canım 🙏🙏 kaç gün yattın transferden sonra ben öğretmenim 5 günlük rapor aldım yeterli olur demi korkuyorum yaa çok kasmamak lazım ama insan yine de korkuyor
Canım ilk transferimde 3 gün dinlenip işe döndüm ve işte ağır kaldırıyordum pozitif çıkmıştı kafana takma tutacağı varsa oluyor zaten

Hallettik çok şükür kayınvalidesi devreye soktum 😂 Eşim ütü de yapmayacaksın yemekte diyor ne güzel iş böyle ya 😂😂 Bebekler iyi olsun da gerçekten gerisi önemli değil şaka bir yana dün biraz yordum kendimi haklı kızmakta ama bir yaptıysam bin dinlendim ama bana ders olsun yorulmak lazımmış kızlar ❤️
Kuzum sevindim senin adına. Yani yanlış anlama beni ama kesinlikle yat hicbisey yapma bebekten önemli hicbisey yok. Ben ilk hamileliğim de yaptığım hataları asla yapmamaya calisiyorum canımı sıkan lar olurdu kavga eder ağlardım bebek gerilirdi ve kasıklarıma öyle ağrı girerdiki şuan kimseyi takmıyorum. En azından kontrole kadar dayan kuzum ☺️❤️😆

Belirtilere hiç takılma canım benim ilk transferimde hiç belirtim olmadı kanı olumsuz oldu diye vermiştim pozitif çıkmıştı. Sonra kaybettim ama. Şimdi 2. Transferimi oldum yine hiç belirtim yok ama bu sefer kendimi yıpratmıyorum belirtim yok diye çünkü herkesle aynı olmayabiliyormuş
Evet canım belirtisi olmayıpta çok pozitif gören varmış Allahın izniyle bizde pozitif görürüz ❤️

Kuzum sevindim senin adına. Yani yanlış anlama beni ama kesinlikle yat hicbisey yapma bebekten önemli hicbisey yok. Ben ilk hamileliğim de yaptığım hataları asla yapmamaya calisiyorum canımı sıkan lar olurdu kavga eder ağlardım bebek gerilirdi ve kasıklarıma öyle ağrı girerdiki şuan kimseyi takmıyorum. En azından kontrole kadar dayan kuzum ☺️❤️😆
Çok haklısın kuzum açıkçası ben çok düşünmiyim diye normale döndüm ama dikkatli olmak gerekiyormuş bundan sonra daha dikkatli olacağım ❤️

Çok şükür canım benim inşallah tekrarlamaz birdaha ☺️🙏
Amin kuzum benim inşallah ❤️ Çok şükür devamı gelmedi .Gece dönerken bile uyanıyorum psikolojik aslında karnıma tük binmesin diye sonra diyorum kendime biraz rahatla kalkarken bile yana dönüm kalkıyorum ama yorulunca gerçekten etkileniyor sanırım bu da ders olsun bana. ☺️

Tüp bebekte adete bakılmıyor kaçıncı gün embriyosu ve dondurulmuş yada tazeye göre bakılıyor. Doktorun sana söyler zaten kaç günlük olduğunu
Walla heryerde de son adet tarihine gore bakilir diyor neyse artik bunu dusunemicem😂 dedigin gibi doktor en iyisini bilir kaldi 8 gun 🤗

Amin kuzum benim inşallah ❤️ Çok şükür devamı gelmedi .Gece dönerken bile uyanıyorum psikolojik aslında karnıma tük binmesin diye sonra diyorum kendime biraz rahatla kalkarken bile yana dönüm kalkıyorum ama yorulunca gerçekten etkileniyor sanırım bu da ders olsun bana. ☺️
İnan bende senin gibiyim kuzum yorgunluk cidden etkileniyor birde daha çok minikler susam tanesi kadar ya ☺️🙏

Back