2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Esraaaaa inanmıyorummmmm gerçekten biliyorsun ben kaç gündür negatif diyordum gerçekten kendimi ona hazırlamıştım hep sen diyordun normal bunlar diye gala şoktayım. Test bozul değildir inşallah
Kuzum benim insan inanamıyor gerçekten ama Allah'ın mucizesi Rabbim nasip etti bak Bozuk falan değil baksana nasıl net çıkmış Ama 10. Gün kan ver kuzum değer yükselsin

Devam etmedi şu ana kadar ancak yoğun adet ağrısı ve kasık ağrısı var sizin devam etmiş miydi sonucu ne olmuştu
Kuzum kasık ağrısı bende de hep vardı.8. gün kahverengi leke geldi 2 kere tuvalette bir daha gelmedi .5 Haftalık hamileyim şuan.Sende gönlünü ferah tut

Kuzum benim insan inanamıyor gerçekten ama Allah'ın mucizesi Rabbim nasip etti bak Bozuk falan değil baksana nasıl net çıkmış Ama 10. Gün kan ver kuzum değer yükselsin
Evet gerçekten inanamıyor valla o kadar negatife hazırladımki kendimi diğer 3 negatiftede bunları yaşadım diye ama demekki hepsi aynı değilmiş gerçekten. 12.gün istedi testi doktorum ama ben sağlık ocağında yaptıracağım için 11 de verim 1 gün sonra çıkıyormuş herhalde sonuç özel hastane merkezde burda ulaşım sıkıntısı var biraz. Yada 10. Günde verim bide 12.günde zaten 1er gün sonra çıkacak galiba

Benim de kan testim 12. Gündü kzuum ben dayanamayıp bir 10. Gün bir de 12. Gün vermiştim Gözünaydın canım benim inan çok sevindim adına Allah'ım bekleyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah

Benim de kan testim 12. Gündü kzuum ben dayanamayıp bir 10. Gün bir de 12. Gün vermiştim Gözünaydın canım benim inan çok sevindim adına Allah'ım bekleyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah
Amin canım Allah razı olsun herkese nasip etsin Rabbim yarın adet günüm az önce wc ye gittim peçeteye iğne ucu kadar kırmızı kan geldi yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum idrarda çıktı sonuçta bilemedim dinlenmeye geçtim şimdi

guzel dusun guzel ilsun sanim sakin ol dinlen sadece eger artis olursa doktorunla gorus bence canim ama icin ferah olsun ki bebisinde iyi olsun

Benimde idrarda çıkınca 7. Gün yapmıştım testi 8. Gün kahverengi leke gelmişti kuzum.Korkma hiç dinlen iş falan yapma.Benim o gün 2 kere tuvalete gittiğimde geldi bir daha gelmedi.İlaçlarını ipnlerini yaptığında geçiyor hemen

Sağol canım benim. Kırmızı iğne ucu kadar sulu kandı. Yattım hemen kalkmıyorum iğne saatimdeydi zaten wc ye gittim lekeyi gördüm hemen geldim iğnemi yaptırdım eşime. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…