Aminn Allah razı olsun inşallah bütün isteğimiz bu hepimiz bunu yaşayalımAyyy maşallah çok netRabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Kuzum benim insan inanamıyor gerçekten ama Allah'ın mucizesi Rabbim nasip etti bakEsraaaaa inanmıyorummmmm gerçekten biliyorsun ben kaç gündür negatif diyordum gerçekten kendimi ona hazırlamıştım hep sen diyordun normal bunlar diye gala şoktayım. Test bozul değildir inşallah
Kuzum kasık ağrısı bende de hep vardı.8. gün kahverengi leke geldi 2 kere tuvalette bir daha gelmedi .5 Haftalık hamileyim şuan.Sende gönlünü ferah tutDevam etmedi şu ana kadar ancak yoğun adet ağrısı ve kasık ağrısı varsizin devam etmiş miydi sonucu ne olmuştu
Evet gerçekten inanamıyor valla o kadar negatife hazırladımki kendimi diğer 3 negatiftede bunları yaşadım diye ama demekki hepsi aynı değilmiş gerçekten. 12.gün istedi testi doktorum ama ben sağlık ocağında yaptıracağım için 11 de verim 1 gün sonra çıkıyormuş herhalde sonuç özel hastane merkezde burda ulaşım sıkıntısı var biraz. Yada 10. Günde verim bide 12.günde zaten 1er gün sonra çıkacak galibaKuzum benim insan inanamıyor gerçekten ama Allah'ın mucizesi Rabbim nasip etti bakBozuk falan değil baksana nasıl net çıkmış Ama 10. Gün kan ver kuzum değer yükselsin
Benim de kan testim 12. Gündü kzuum ben dayanamayıp bir 10. Gün bir de 12. Gün vermiştimEvet gerçekten inanamıyor valla o kadar negatife hazırladımki kendimi diğer 3 negatiftede bunları yaşadım diye ama demekki hepsi aynı değilmiş gerçekten. 12.gün istedi testi doktorum ama ben sağlık ocağında yaptıracağım için 11 de verim 1 gün sonra çıkıyormuş herhalde sonuç özel hastane merkezde burda ulaşım sıkıntısı var biraz. Yada 10. Günde verim bide 12.günde zaten 1er gün sonra çıkacak galiba
Merhaba çok teşekkür ederim. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah herkes için dua ediyorum. 10. Gün test yaptım evde normal kaset test onda ikinci çizgi silik çıkmıştı.Merhaba hayırlı olsun. Adına sevindim.
Kaçıncı gün test yaptın ?
Günaydın kuzum benimGunaydin guzel arkadaslarim pozitifi gorenlee gorme umudunu tasiyanlar gormek icin ugrasanlar hepimize gunaydinnn
Amin canım Allah razı olsun herkese nasip etsin RabbimBenim de kan testim 12. Gündü kzuum ben dayanamayıp bir 10. Gün bir de 12. Gün vermiştimGözünaydın canım benim inan çok sevindim adına Allah'ım bekleyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah
guzel dusun guzel ilsun sanim sakin ol dinlen sadece eger artis olursa doktorunla gorus bence canim ama icin ferah olsun ki bebisinde iyi olsunAmin canım Allah razı olsun herkese nasip etsin Rabbimyarın adet günüm az önce wc ye gittim peçeteye iğne ucu kadar kırmızı kan geldi yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum idrarda çıktı sonuçta bilemedim dinlenmeye geçtim şimdi
Napiyorsun nasilsin bebisin guzel annesiGünaydın kuzum benim
Benimde idrarda çıkınca 7. Gün yapmıştım testi 8. Gün kahverengi leke gelmişti kuzum.Korkma hiç dinlen iş falan yapma.Benim o gün 2 kere tuvalete gittiğimde geldi bir daha gelmedi.İlaçlarını ipnlerini yaptığında geçiyor hemenAmin canım Allah razı olsun herkese nasip etsin Rabbimyarın adet günüm az önce wc ye gittim peçeteye iğne ucu kadar kırmızı kan geldi yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum idrarda çıktı sonuçta bilemedim dinlenmeye geçtim şimdi
Sağol canım Allah razı olsun çift çizgiyi gördüm ya artık pozitif düşünüyorum Rabbimin takdiri yaşayıp göreceğiz hayırlısıylaguzel dusun guzel ilsun sanim sakin ol dinlen sadece eger artis olursa doktorunla gorus bence canim ama icin ferah olsun ki bebisinde iyi olsun
Sağol canım benim. Kırmızı iğne ucu kadar sulu kandı. Yattım hemen kalkmıyorum iğne saatimdeydi zaten wc ye gittim lekeyi gördüm hemen geldim iğnemi yaptırdım eşime. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenimde idrarda çıkınca 7. Gün yapmıştım testi 8. Gün kahverengi leke gelmişti kuzum.Korkma hiç dinlen iş falan yapma.Benim o gün 2 kere tuvalete gittiğimde geldi bir daha gelmedi.İlaçlarını ipnlerini yaptığında geçiyor hemen
Canım gözün aydın hayırlı olsunKızlar ben yanlış görüyorum dimi?? Orda birşey yok8.gün sabahı
Canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahEki Görüntüle 3219754 Benimde 7. Günüm 11 mart transferimdi. Çok azıcıkta olsa belli oluyor sanki. Çok şükür 17 sene sonra sevinirim inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar çünkü çok korkuyorum hayırlısı artık. İnanın yazmasamda hep dualarımdasınız. Bu salı günü kan testi vericem. Hergün kalçadan vurulduğum 2 adet progestan iğnesini kan testinden sonra göbekten vurulan ile değiştirilmesini istiycem çünkü of of fena
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahCanım gözün aydın hayırlı olsun
Allahin izniyle saglikla da kucagina alacaksin ❤Sağol canım Allah razı olsun çift çizgiyi gördüm ya artık pozitif düşünüyorum Rabbimin takdiri yaşayıp göreceğiz hayırlısıyla
Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun tek duamAllahin izniyle saglikla da kucagina alacaksin ❤
Aminn..inşallah bozuk deg test ve çok güzel yükselir bhcgAmin canım Allah razı olsun Rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Genede çok alınmamaya çalışıyorum test bozuktur falan kan için gününü bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?