Canim benim 8.günün daha..7 veya 8.günde yerleşme kanaması olabiliyor..yat istirahat et ve içini serin tut, bebeğinle bağ kur ona seslen sana sımsıkı yapışsın❤Amin canım Allah razı olsun herkese nasip etsin Rabbimyarın adet günüm az önce wc ye gittim peçeteye iğne ucu kadar kırmızı kan geldi yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum idrarda çıktı sonuçta bilemedim dinlenmeye geçtim şimdi
Alin Allah razı olsun canımAminn..inşallah bozuk deg test ve çok güzel yükselir bhcg
Oy maşallah canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar kızlar dün gece rahatsızlandım sabah kan vermeye gittim 159.91 çıktı Allahım sana şükürler olsun
Canım çok net var hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar ben yanlış görüyorum dimi?? Orda birşey yok8.gün sabahı
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahCanım gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler umarım herseyKızlar kızlar dün gece rahatsızlandım sabah kan vermeye gittim 159.91 çıktı Allahım sana şükürler olsun
Kuzum progestan olarak ne kullanıyorsun ? 3 gün sürebiliyormuş lekelenme ama kalçadan iğnen varsa onu vurdur geçiyor hemenAlin Allah razı olsun canımkanama lekelenme gibi birşey başladı bakalım sonu ne olacak yarın regl günümdü
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerEki Görüntüle 3219754 Benimde 7. Günüm 11 mart transferimdi. Çok azıcıkta olsa belli oluyor sanki. Çok şükür 17 sene sonra sevinirim inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar çünkü çok korkuyorum hayırlısı artık. İnanın yazmasamda hep dualarımdasınız. Bu salı günü kan testi vericem. Hergün kalçadan vurulduğum 2 adet progestan iğnesini kan testinden sonra göbekten vurulan ile değiştirilmesini istiycem çünkü of of fena
Gözünaydın canım benim maşallahKızlar kızlar dün gece rahatsızlandım sabah kan vermeye gittim 159.91 çıktı Allahım sana şükürler olsun
Ay teşekkür ederim inşallahCanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah inşallahGözünaydın canım benim maşallahSağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin herkesin
İnşallah teşekkür ederimCanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler umarım hersey
Allah razı olsun amin cümlemiz inşallahCanım çok net var hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ayyyy maşallah bak gördün müüüüüü canımKızlar ben yanlış görüyorum dimi?? Orda birşey yok8.gün sabahı
Sen yalnış görünüyorsun Hamilesin silik çıkmış ama belirgin yaniKızlar ben yanlış görüyorum dimi?? Orda birşey yok8.gün sabahı
Prolutex göbekten sabah akşam iğne yapıyorum canım. Doktorumla konuştum coraspini kesti test gününe kadar normal lekelenme çok artmadığı sürece dediKuzum progestan olarak ne kullanıyorsun ? 3 gün sürebiliyormuş lekelenme ama kalçadan iğnen varsa onu vurdur geçiyor hemenUzun sürerse doktoruna sor kuzum bakalım be diyecek
Vallahi şoktayım canım lekelenmem oldu doktorum coraspini kesti test gününe kadar inşallah güzel devam ederSen yalnış görünüyorsun Hamilesin silik çıkmış ama belirgin yani
İnşaAllah bak canım demiştim 7.8 . Gün bazılarında yerleşme kanaması oluyor elhamdülillah çok şükür gördük inşallah kandada hayırlı güzel artışlar olurVallahi şoktayım canım lekelenmem oldu doktorum coraspini kesti test gününe kadar inşallah güzel devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?