2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canim benim 8.günün daha..7 veya 8.günde yerleşme kanaması olabiliyor..yat istirahat et ve içini serin tut, bebeğinle bağ kur ona seslen sana sımsıkı yapışsın❤

Alin Allah razı olsun canım kanama lekelenme gibi birşey başladı bakalım sonu ne olacak yarın regl günümdü
Kuzum progestan olarak ne kullanıyorsun ? 3 gün sürebiliyormuş lekelenme ama kalçadan iğnen varsa onu vurdur geçiyor hemen Uzun sürerse doktoruna sor kuzum bakalım be diyecek

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler

Kuzum progestan olarak ne kullanıyorsun ? 3 gün sürebiliyormuş lekelenme ama kalçadan iğnen varsa onu vurdur geçiyor hemen Uzun sürerse doktoruna sor kuzum bakalım be diyecek
Prolutex göbekten sabah akşam iğne yapıyorum canım. Doktorumla konuştum coraspini kesti test gününe kadar normal lekelenme çok artmadığı sürece dedi

Kızlar progestan fitil kullanan varmi ben transferden 5 gün önce kullanmaya başladım bugün transferin 6.gunu 3 gündür rahim ağzı çok yumuşak zorlanmadan koyabiliyorum daha önce çok zorlaniyodum acaba gebelik belirtisi olabilir mi ya

Vallahi şoktayım canım lekelenmem oldu doktorum coraspini kesti test gününe kadar inşallah güzel devam eder
İnşaAllah bak canım demiştim 7.8 . Gün bazılarında yerleşme kanaması oluyor elhamdülillah çok şükür gördük inşallah kandada hayırlı güzel artışlar olur yarında benim kan testim sende gebesin canım sana dün çok dua ettim , rabbim duydu sesimizi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…