Var varKızlar ben yanlış görüyorum dimi?? Orda birşey yok8.gün sabahı
Orda bir bebiş var canım benimm❤Kızlar ben yanlış görüyorum dimi?? Orda birşey yok8.gün sabahı
Rabbimden dileğim hayırlısıyla güzel güzel ilerlesin, kucağına al bebeğiniEki Görüntüle 3219754 Benimde 7. Günüm 11 mart transferimdi. Çok azıcıkta olsa belli oluyor sanki. Çok şükür 17 sene sonra sevinirim inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar çünkü çok korkuyorum hayırlısı artık. İnanın yazmasamda hep dualarımdasınız. Bu salı günü kan testi vericem. Hergün kalçadan vurulduğum 2 adet progestan iğnesini kan testinden sonra göbekten vurulan ile değiştirilmesini istiycem çünkü of of fena
Çok sevindim çok, rabbim bana da nasip etsinKızlar ben yanlış görüyorum dimi?? Orda birşey yok8.gün sabahı
Merhaba hayırlı olsun. Adına sevindim.F
benim 3. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi pozitifi gördüm.
Hayırlı olsun tedavin canım benim güzel haberler almak nasip olsun inşallahBende varım 23 mart2. Denemem ilki kimyasaldı
Bende 8. Gün kahverengi olmuştu canım hala devam ediyorsa doktorunu ara muhakkakHanımlar selam. 10 mart transfer olanlardanım bende. Bugün 7.gün pembe leke geldi su gibi de hafif hafif devam ediyor. Bu belirti yaşayan oldu mu acaba? Korkuyorum ama yapacak bir şeyimde yok
Sağlıkla artsın inşallahBen bugün kan testi verdim dayanamadım 45 çıktı pozitif kasık ağrım ve hafif mide bulantım devam ediyor
Gayet net bir çift çizgi varKızlar ben yanlış görüyorum dimi?? Orda birşey yok8.gün sabahı
Amin Allah razı olsun ben şok durumdayım negatife o kadar hazırdım kiVar varHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Rabbim acısını göstermesin
Maşallah sabah sabah harika haberler geliyor gözünaydın canım benimEki Görüntüle 3219754 Benimde 7. Günüm 11 mart transferimdi. Çok azıcıkta olsa belli oluyor sanki. Çok şükür 17 sene sonra sevinirim inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar çünkü çok korkuyorum hayırlısı artık. İnanın yazmasamda hep dualarımdasınız. Bu salı günü kan testi vericem. Hergün kalçadan vurulduğum 2 adet progestan iğnesini kan testinden sonra göbekten vurulan ile değiştirilmesini istiycem çünkü of of fena
Hala inanamıyorum ben negatife o kadar hazırlamıştınız kendimi test bozul değildir inşallahOrda bir bebiş var canım benimm❤
Esraaaaa inanmıyorummmmm gerçekten biliyorsun ben kaç gündür negatif diyordum gerçekten kendimi ona hazırlamıştım hep sen diyordun normal bunlar diye gala şoktayım. Test bozul değildir inşallahGayet net bir çift çizgi varGözünaydın canım benim
Amin canım Allah razı olsun Rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Genede çok alınmamaya çalışıyorum test bozuktur falan kan için gününü bekliycemÇok sevindim çok, rabbim bana da nasip etsin
Ayyy maşallah çok netEki Görüntüle 3219754 Benimde 7. Günüm 11 mart transferimdi. Çok azıcıkta olsa belli oluyor sanki. Çok şükür 17 sene sonra sevinirim inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar çünkü çok korkuyorum hayırlısı artık. İnanın yazmasamda hep dualarımdasınız. Bu salı günü kan testi vericem. Hergün kalçadan vurulduğum 2 adet progestan iğnesini kan testinden sonra göbekten vurulan ile değiştirilmesini istiycem çünkü of of fena
Amin Allah razı olsun inşallahRabbimden dileğim hayırlısıyla güzel güzel ilerlesin, kucağına al bebeğini
Benim 2.8 di progesteron düşük dediler .doktor transferden sonra ilaç verdi 6. Günümgünaydın kızlar.
Transfer öncesi E2 ve progesteron kan tahlili sonuçlarınız neydi yazar mısınız ?
ya da kaç aralığında olmalı bilen var mı ?
Teşekkür ederim inşallah bu güzel haberler hiç bozulmaz Allahım inşallahMaşallah sabah sabah harika haberler geliyor gözünaydın canım benim
Devam etmedi şu ana kadar ancak yoğun adet ağrısı ve kasık ağrısı varBende 8. Gün kahverengi olmuştu canım hala devam ediyorsa doktorunu ara muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?