• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Amin canım Allah razı olsun herkese nasip etsin Rabbim 🤲 yarın adet günüm az önce wc ye gittim peçeteye iğne ucu kadar kırmızı kan geldi yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum idrarda çıktı sonuçta bilemedim dinlenmeye geçtim şimdi
Canim benim 8.günün daha..7 veya 8.günde yerleşme kanaması olabiliyor..yat istirahat et ve içini serin tut, bebeğinle bağ kur ona seslen sana sımsıkı yapışsın❤

Eki Görüntüle 3219754 Benimde 7. Günüm 11 mart transferimdi. Çok azıcıkta olsa belli oluyor sanki. Çok şükür 17 sene sonra sevinirim inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar çünkü çok korkuyorum hayırlısı artık. İnanın yazmasamda hep dualarımdasınız. Bu salı günü kan testi vericem. Hergün kalçadan vurulduğum 2 adet progestan iğnesini kan testinden sonra göbekten vurulan ile değiştirilmesini istiycem çünkü of of fena 🤭
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler ❤️☺️

Kuzum progestan olarak ne kullanıyorsun ? 3 gün sürebiliyormuş lekelenme ama kalçadan iğnen varsa onu vurdur geçiyor hemen ☺️ Uzun sürerse doktoruna sor kuzum bakalım be diyecek
Prolutex göbekten sabah akşam iğne yapıyorum canım. Doktorumla konuştum coraspini kesti test gününe kadar normal lekelenme çok artmadığı sürece dedi

Kızlar progestan fitil kullanan varmi ben transferden 5 gün önce kullanmaya başladım bugün transferin 6.gunu 3 gündür rahim ağzı çok yumuşak zorlanmadan koyabiliyorum daha önce çok zorlaniyodum acaba gebelik belirtisi olabilir mi ya😊🥰

Vallahi şoktayım canım lekelenmem oldu doktorum coraspini kesti test gününe kadar inşallah güzel devam eder
İnşaAllah bak canım demiştim 7.8 . Gün bazılarında yerleşme kanaması oluyor elhamdülillah çok şükür gördük inşallah kandada hayırlı güzel artışlar olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yarında benim kan testim sende gebesin canım sana dün çok dua ettim , rabbim duydu sesimizi hayırlısı olsun 🤲🏻

Back