• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

İnşallah yerleşme kanamasıdır 🤲 bende 10 martta 4.transferimi oldum beklemedeyim hala. 2.günden beri kaşık ağrısından adet ağrısından başka birşey yok
Canım bende 5. Gün embriyosu 10 Mart transferim oldu bugun 8. Gün demi test yaptım pozitif gördüm pazar günü kan testi var sen kan verdin mii

Hanımlar selam. 10 mart transfer olanlardanım bende. Bugün 7.gün pembe leke geldi su gibi de hafif hafif devam ediyor. Bu belirti yaşayan oldu mu acaba? Korkuyorum ama yapacak bir şeyimde yok :KK43:
Canım korkma bunu doktor dedi 7. Gün veya 8. Günde yerleşme kanamasının oluyor daha sonra kesliyor hiç korkma bende 10 Mart transferim oldu pozitif gördüm testte inşaAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canım bende 5. Gün embriyosu 10 Mart transferim oldu bugun 8. Gün demi test yaptım pozitif gördüm pazar günü kan testi var sen kan verdin mii
Benimde 5.gün ngs genetikli embriyo verildi. 7.gün bugün (cuma) Ben daha hiç test yapmadım korkuyorum 2.günden beri kaşık ağrılarım var 3 negatifim vardı hepsinde böyle olmuştu o yüzden biraz tereddütlüyüm

Benimde 5.gün ngs genetikli embriyo verildi. 7.gün bugün (cuma) Ben daha hiç test yapmadım korkuyorum 2.günden beri kaşık ağrılarım var 3 negatifim vardı hepsinde böyle olmuştu o yüzden biraz tereddütlüyüm
Canım benimde bir biyokimyasal bir negatif bunda erken gebelik testi buugn yaptım gördüm vallaaa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 en azından ona göre hareket ediyorsun dua ediyorsun ne olacaksa dene canım olmazsa bile gününü bekle kanı tahlili ver inşallah bu kez olur rabbim onu sana bağışlasın hayırla , Sana Hayırlı Salih Saliha evlat nasip eylesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 bu mübarek günlerin hürmetine bütün annelerin emeklerini boşa götürmesin ben genel oalrak hep namazımda sizlere dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım benimde bir biyokimyasal bir negatif bunda erken gebelik testi buugn yaptım gördüm vallaaa 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 en azından ona göre hareket ediyorsun dua ediyorsun ne olacaksa dene canım olmazsa bile gününü bekle kanı tahlili ver inşallah bu kez olur rabbim onu sana bağışlasın hayırla , Sana Hayırlı Salih Saliha evlat nasip eylesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 bu mübarek günlerin hürmetine bütün annelerin emeklerini boşa götürmesin ben genel oalrak hep namazımda sizlere dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Allah razı olsun canım benimde duam hep Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla inşallah 🤲🤲 Pazar adet günüm olmazsam eğer öyle test yapacan. Ben 3 negatiftede adetimi test günün gelmeden oldum

Aminnn amin amin canım koltukta oturarak şükür namazı kılabiliyorsan kıl .Allah'ım emegini boşa götürmesin bende namazımda kıldıgım hacet namazı senin niyetin içinde niyetlenecem içini rahat tut kardeşim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yaaaaa Allah bin kere razı olsun düşünmen yeter 🤲🤲🤲

Kızlar ben yanlış görüyorum dimi?? Orda birşey yok 🤔 8.gün sabahı

Eklentiler

• 5BE673FB-42C7-4AD6-9C95-B917F1801133.jpeg
    5BE673FB-42C7-4AD6-9C95-B917F1801133.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 104
Back