Bana geldi inşaAllah snada gelir canım bende pozitifi görüdmHoşgeldin canım Mart ayı bize uğurlu gelsin inşallah Benim de ilk hafta olacak sıra sıra pozitif haberler alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana geldi inşaAllah snada gelir canım bende pozitifi görüdmHoşgeldin canım Mart ayı bize uğurlu gelsin inşallah Benim de ilk hafta olacak sıra sıra pozitif haberler alalım
Canım senin kaçıncı gün kan testi verdinBende olumsuza gidiyorum ama içimizde hala temiz tutmaya çalışıyorum bu zamana kadar herkeste bu günlerde olan lekeler yerleşme oluyor
Canım bende 5. Gün embriyosu 10 Mart transferim oldu bugun 8. Gün demi test yaptım pozitif gördüm pazar günü kan testi var sen kan verdin miiİnşallah yerleşme kanamasıdır bende 10 martta 4.transferimi oldum beklemedeyim hala. 2.günden beri kaşık ağrısından adet ağrısından başka birşey yok
Canım korkma bunu doktor dedi 7. Gün veya 8. Günde yerleşme kanamasının oluyor daha sonra kesliyor hiç korkma bende 10 Mart transferim oldu pozitif gördüm testte inşaAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsinHanımlar selam. 10 mart transfer olanlardanım bende. Bugün 7.gün pembe leke geldi su gibi de hafif hafif devam ediyor. Bu belirti yaşayan oldu mu acaba? Korkuyorum ama yapacak bir şeyimde yok
Benimde 5.gün ngs genetikli embriyo verildi. 7.gün bugün (cuma) Ben daha hiç test yapmadım korkuyorum 2.günden beri kaşık ağrılarım var 3 negatifim vardı hepsinde böyle olmuştu o yüzden biraz tereddütlüyümCanım bende 5. Gün embriyosu 10 Mart transferim oldu bugun 8. Gün demi test yaptım pozitif gördüm pazar günü kan testi var sen kan verdin mii
Canım benimde bir biyokimyasal bir negatif bunda erken gebelik testi buugn yaptım gördüm vallaaa en azından ona göre hareket ediyorsun dua ediyorsun ne olacaksa dene canım olmazsa bile gününü bekle kanı tahlili ver inşallah bu kez olur rabbim onu sana bağışlasın hayırla , Sana Hayırlı Salih Saliha evlat nasip eylesin bu mübarek günlerin hürmetine bütün annelerin emeklerini boşa götürmesin ben genel oalrak hep namazımda sizlere dua ediyorumBenimde 5.gün ngs genetikli embriyo verildi. 7.gün bugün (cuma) Ben daha hiç test yapmadım korkuyorum 2.günden beri kaşık ağrılarım var 3 negatifim vardı hepsinde böyle olmuştu o yüzden biraz tereddütlüyüm
Allah razı olsun canım benimde duam hep Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla inşallah Pazar adet günüm olmazsam eğer öyle test yapacan. Ben 3 negatiftede adetimi test günün gelmeden oldumCanım benimde bir biyokimyasal bir negatif bunda erken gebelik testi buugn yaptım gördüm vallaaa en azından ona göre hareket ediyorsun dua ediyorsun ne olacaksa dene canım olmazsa bile gününü bekle kanı tahlili ver inşallah bu kez olur rabbim onu sana bağışlasın hayırla , Sana Hayırlı Salih Saliha evlat nasip eylesin bu mübarek günlerin hürmetine bütün annelerin emeklerini boşa götürmesin ben genel oalrak hep namazımda sizlere dua ediyorum
Allah’ım hayırlarına muhtacım, rabbim inşallahBende olumsuza gidiyorum ama içimizde hala temiz tutmaya çalışıyorum bu zamana kadar herkeste bu günlerde olan lekeler yerleşme oluyor
Canım tüp bebek tedavisi değil mi normal gebelik miAllah razı olsun canım benimde duam hep Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla inşallah Pazar adet günüm olmazsam eğer öyle test yapacan. Ben 3 negatiftede adetimi test günün gelmeden oldum
İnşallah öyledir inşallah devam etmez Allah’ımCanım korkma bunu doktor dedi 7. Gün veya 8. Günde yerleşme kanamasının oluyor daha sonra kesliyor hiç korkma bende 10 Mart transferim oldu pozitif gördüm testte inşaAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Tüp bebek tedavisi 3 negatifim var bu 4.denememCanım tüp bebek tedavisi değil mi normal gebelik mi
Kötü düşünme bebegine güzel şeyler söyle biliyorum bana tutunursun , benim bedenim sağlıklı,bana güven en doğal gerçek yeirn benim bedenim gibi şeyler söyle bebegine canım inşallah tutunmadır korkma Allah'a bırakİnşallah öyledir inşallah devam etmez Allah’ım
Rabbim seni görüsn namazımda sana da duanedecem kardeşim içini rahat tutTüp bebek tedavisi 3 negatifim var bu 4.denemem
Allah razı olsun canım Rabbim dualarımızı kabul etsinRabbim seni görüsn namazımda sana da duanedecem kardeşim içini rahat tut
Aminnn amin amin canım koltukta oturarak şükür namazı kılabiliyorsan kıl .Allah'ım emegini boşa götürmesin bende namazımda kıldıgım hacet namazı senin niyetin içinde niyetlenecem içini rahat tut kardeşimAllah razı olsun canım Rabbim dualarımızı kabul etsin
Yaaaaa Allah bin kere razı olsun düşünmen yeterAminnn amin amin canım koltukta oturarak şükür namazı kılabiliyorsan kıl .Allah'ım emegini boşa götürmesin bende namazımda kıldıgım hacet namazı senin niyetin içinde niyetlenecem içini rahat tut kardeşim
Canım namazını kıldım kalbinden niyetini geçir inşallah bir rüya görürsün rabbim duanı kabul eyleisnYaaaaa Allah bin kere razı olsun düşünmen yeter
Amin canım çok sağol eğer sabah hatırlarsam rüyayı yazarım sanaCanım namazını kıldım kalbinden niyetini geçir inşallah bir rüya görürsün rabbim duanı kabul eyleisn
benim 3. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi pozitifi gördüm.Kızlar selam herkesin güzel haber alması dileğiyle tüm yorumları okudum hiç 3. Gün embriyosu transfer edilen yokmu acaba 5. Gün transferi olanlar mı pozitif haber aldılar acaba