• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

IMG_20230318_064753.jpg
Benimde 7. Günüm 11 mart transferimdi. Çok azıcıkta olsa belli oluyor sanki. Çok şükür 17 sene sonra sevinirim inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar çünkü çok korkuyorum hayırlısı artık. İnanın yazmasamda hep dualarımdasınız. Bu salı günü kan testi vericem. Hergün kalçadan vurulduğum 2 adet progestan iğnesini kan testinden sonra göbekten vurulan ile değiştirilmesini istiycem çünkü of of fena 🤭

Eki Görüntüle 3219754 Benimde 7. Günüm 11 mart transferimdi. Çok azıcıkta olsa belli oluyor sanki. Çok şükür 17 sene sonra sevinirim inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar çünkü çok korkuyorum hayırlısı artık. İnanın yazmasamda hep dualarımdasınız. Bu salı günü kan testi vericem. Hergün kalçadan vurulduğum 2 adet progestan iğnesini kan testinden sonra göbekten vurulan ile değiştirilmesini istiycem çünkü of of fena 🤭
Rabbimden dileğim hayırlısıyla güzel güzel ilerlesin, kucağına al bebeğini 🥰

Hanımlar selam. 10 mart transfer olanlardanım bende. Bugün 7.gün pembe leke geldi su gibi de hafif hafif devam ediyor. Bu belirti yaşayan oldu mu acaba? Korkuyorum ama yapacak bir şeyimde yok :(
Bende 8. Gün kahverengi olmuştu canım hala devam ediyorsa doktorunu ara muhakkak

Eki Görüntüle 3219754 Benimde 7. Günüm 11 mart transferimdi. Çok azıcıkta olsa belli oluyor sanki. Çok şükür 17 sene sonra sevinirim inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar çünkü çok korkuyorum hayırlısı artık. İnanın yazmasamda hep dualarımdasınız. Bu salı günü kan testi vericem. Hergün kalçadan vurulduğum 2 adet progestan iğnesini kan testinden sonra göbekten vurulan ile değiştirilmesini istiycem çünkü of of fena 🤭
Maşallah sabah sabah harika haberler geliyor gözünaydın canım benim ❤️❤️❤️

Ayyy maşallah çok net 🤲🤲 Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲

Back