• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

İnşaAllah bak canım demiştim 7.8 . Gün bazılarında yerleşme kanaması oluyor elhamdülillah çok şükür gördük inşallah kandada hayırlı güzel artışlar olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yarında benim kan testim sende gebesin canım sana dün çok dua ettim , rabbim duydu sesimizi hayırlısı olsun 🤲🏻
Allah razı olsun kuzum Eabbim hepimizin dualarını kabul etsin 🤲🤲🤲 sağ Salim kucağımıza alalım inşallah. Evet doktorumda dedi 10 hastamdan nerdeyse 8 si bu günlerde lekem oldu diye arıyor dinlen sadece coraspini kes dinlen dedi. İnşallah yarın sende güzel haberler alacaksın Allah’ın izniyle 🤲🤲🤲

Allah razı olsun kuzum Eabbim hepimizin dualarını kabul etsin 🤲🤲🤲 sağ Salim kucağımıza alalım inşallah. Evet doktorumda dedi 10 hastamdan nerdeyse 8 si bu günlerde lekem oldu diye arıyor dinlen sadece coraspini kes dinlen dedi. İnşallah yarın sende güzel haberler alacaksın Allah’ın izniyle 🤲🤲🤲
Amin inşaAllah 🤲🏻 hiç panik yapma için serin olsun sadece dua et aşkım Allah'a bırak amin benimde güzel sonuçları almak nasip olur dediğin gibi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip eylesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Kızlar progestan fitil kullanan varmi ben transferden 5 gün önce kullanmaya başladım bugün transferin 6.gunu 3 gündür rahim ağzı çok yumuşak zorlanmadan koyabiliyorum daha önce çok zorlaniyodum acaba gebelik belirtisi olabilir mi ya😊🥰
Bende aynı şeyi yaşadım genişleme olduğu 2.gün lekelenme geldi. Ancak hala geniş hatta böyle çeperli çeperli anlayamadım ama

Kızlar progestan fitil kullanan varmi ben transferden 5 gün önce kullanmaya başladım bugün transferin 6.gunu 3 gündür rahim ağzı çok yumuşak zorlanmadan koyabiliyorum daha önce çok zorlaniyodum acaba gebelik belirtisi olabilir mi ya😊🥰
Canım ben de aynı şekilde kullanıyorum çok zor atıyorum iki gündür inşallah belirtidir ❤️ gerçi ben her şeyi belirti zannediyorum dün bir baş dönmesi vardı ben de ara ara midemde kötü oldu diyorum acaba belirti mi diye ☺️

Canım ben de aynı şekilde kullanıyorum çok zor atıyorum iki gündür inşallah belirtidir ❤️ gerçi ben her şeyi belirti zannediyorum dün bir baş dönmesi vardı ben de ara ara midemde kötü oldu diyorum acaba belirti mi diye ☺️
Bende oyle canım sürekli belirti ariyorum😊 benim hiç belirtim yok ya 😅 Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Back