Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsinKızlar kızlar dün gece rahatsızlandım sabah kan vermeye gittim 159.91 çıktı Allahım sana şükürler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsinKızlar kızlar dün gece rahatsızlandım sabah kan vermeye gittim 159.91 çıktı Allahım sana şükürler olsun
Allah razı olsun kuzum Eabbim hepimizin dualarını kabul etsin sağ Salim kucağımıza alalım inşallah. Evet doktorumda dedi 10 hastamdan nerdeyse 8 si bu günlerde lekem oldu diye arıyor dinlen sadece coraspini kes dinlen dedi. İnşallah yarın sende güzel haberler alacaksın Allah’ın izniyleİnşaAllah bak canım demiştim 7.8 . Gün bazılarında yerleşme kanaması oluyor elhamdülillah çok şükür gördük inşallah kandada hayırlı güzel artışlar olur yarında benim kan testim sende gebesin canım sana dün çok dua ettim , rabbim duydu sesimizi hayırlısı olsun
Amin inşaAllah hiç panik yapma için serin olsun sadece dua et aşkım Allah'a bırak amin benimde güzel sonuçları almak nasip olur dediğin gibi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip eylesinAllah razı olsun kuzum Eabbim hepimizin dualarını kabul etsin sağ Salim kucağımıza alalım inşallah. Evet doktorumda dedi 10 hastamdan nerdeyse 8 si bu günlerde lekem oldu diye arıyor dinlen sadece coraspini kes dinlen dedi. İnşallah yarın sende güzel haberler alacaksın Allah’ın izniyle
Amin kuzum amin inşallahAmin inşaAllah hiç panik yapma için serin olsun sadece dua et aşkım Allah'a bırak amin benimde güzel sonuçları almak nasip olur dediğin gibi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip eylesin
Bende aynı şeyi yaşadım genişleme olduğu 2.gün lekelenme geldi. Ancak hala geniş hatta böyle çeperli çeperli anlayamadım amaKızlar progestan fitil kullanan varmi ben transferden 5 gün önce kullanmaya başladım bugün transferin 6.gunu 3 gündür rahim ağzı çok yumuşak zorlanmadan koyabiliyorum daha önce çok zorlaniyodum acaba gebelik belirtisi olabilir mi ya
İnsallah canım benim bende korkuyorum her an gelecek diye kasık ağrılarım olduğu icinAllah razı olsun amin cümlemiz inşallah lekelenmek oldu biraz coraspini kesti doktorum hayırlısı inşallah
Harika haber kuzum benimProlutex göbekten sabah akşam iğne yapıyorum canım. Doktorumla konuştum coraspini kesti test gününe kadar normal lekelenme çok artmadığı sürece dedi
Çok şükür canımKızlar maşallah bu topik ne kadar uğurlu böyle herkescikler olumlu sonuç alıyor
Darısı başımaÇok şükür canım
Canm test yaptın mı peki kaçıncı günün bugunBende aynı şeyi yaşadım genişleme olduğu 2.gün lekelenme geldi. Ancak hala geniş hatta böyle çeperli çeperli anlayamadım ama
Canım ben de aynı şekilde kullanıyorum çok zor atıyorum iki gündür inşallah belirtidir gerçi ben her şeyi belirti zannediyorum dün bir baş dönmesi vardı ben de ara ara midemde kötü oldu diyorum acaba belirti mi diyeKızlar progestan fitil kullanan varmi ben transferden 5 gün önce kullanmaya başladım bugün transferin 6.gunu 3 gündür rahim ağzı çok yumuşak zorlanmadan koyabiliyorum daha önce çok zorlaniyodum acaba gebelik belirtisi olabilir mi ya
Test yapmadım bugün 8.gün kana kadar bekleyeceğim çarşamba günü kan vereceğimCanm test yaptın mı peki kaçıncı günün bugun
Bende oyle canım sürekli belirti ariyorum benim hiç belirtim yok ya Allah yüzümüzü güldürsün inşallahCanım ben de aynı şekilde kullanıyorum çok zor atıyorum iki gündür inşallah belirtidir gerçi ben her şeyi belirti zannediyorum dün bir baş dönmesi vardı ben de ara ara midemde kötü oldu diyorum acaba belirti mi diye
İnşallah hayırlı haberler verirsin canimTest yapmadım bugün 8.gün kana kadar bekleyeceğim çarşamba günü kan vereceğim
İnşallah sizde aynı şekilde güzel haberlerinşzş alırız siz test yapacak mısınızİnşallah hayırlı haberler verirsin canim
Ya çok sevindimmm en çok seninle konusmustuk inşallah sağlıkla ilerlerrrKızlar ben yanlış görüyorum dimi?? Orda birşey yok 8.gün sabahı
İnşallah canım inşallahBende oyle canım sürekli belirti ariyorum benim hiç belirtim yok ya Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Hala benim de bir şey yok☺ beklemedeyim öyle.. bu topikte çok pozitif oldu, darısı başımızaBende oyle canım sürekli belirti ariyorum benim hiç belirtim yok ya Allah yüzümüzü güldürsün inşallah