Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım çok zor bir süreç biliyorum aynı yollardan geçmiş biri olarak. 6 yıldır evliyim ilk 4 sene hiç istemedik ama isteyince de bir türlü olmadı. Sebepsiz infertilite bizimkisi de. Bir aşılama oldum tabi ki tutmadı bence boşa çaba aşılama. 27 şubatta bahçeci de transferimi oldum. Ve şu an 5 haftalık hamileyim. Umudunu kaybetme pozitif ol karnını olmuş gibi sev hayal et bol bol dua et zikir çek gerçekten rabbim zamanını bekliyor bence5 yıldır evliyi tüp bebek denedik ilk denemem kimyasalla bitti şimdi 2 ciye hazırlanıyorum çok mutsuzum umudum kırıldı hep böyle oluyor ne zaman sevinsem kursağımda kalıyor
Tebrik ederim kuzum bende yarın tam 5 haftalık olacağım inşallah seni kese görmek için ne zaman çağırdılarArkadaşım çok zor bir süreç biliyorum aynı yollardan geçmiş biri olarak. 6 yıldır evliyim ilk 4 sene hiç istemedik ama isteyince de bir türlü olmadı. Sebepsiz infertilite bizimkisi de. Bir aşılama oldum tabi ki tutmadı bence boşa çaba aşılama. 27 şubatta bahçeci de transferimi oldum. Ve şu an 5 haftalık hamileyim. Umudunu kaybetme pozitif ol karnını olmuş gibi sev hayal et bol bol dua et zikir çek gerçekten rabbim zamanını bekliyor bence
Perşembe gideceğim nasipse hem heyecan hem korku çok garip bir dönemdeyim sevinmeye korkar mı insan korkuyormuş vallaTebrik ederim kuzum bende yarın tam 5 haftalık olacağım inşallah seni kese görmek için ne zaman çağırdılar
Öyle kuzum hepimiz öyleyiz bugünü yaşatana çok şükür Allah'ım bekleyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah Bende Salı günü gideceğim nasip olursa Sende sürecini haber ver bizePerşembe gideceğim nasipse hem heyecan hem korku çok garip bir dönemdeyim sevinmeye korkar mı insan korkuyormuş valla
Sağ Salim kucağınıza alın inşallah canım hangi bahçecidesin? Doktorun kimdi?Arkadaşım çok zor bir süreç biliyorum aynı yollardan geçmiş biri olarak. 6 yıldır evliyim ilk 4 sene hiç istemedik ama isteyince de bir türlü olmadı. Sebepsiz infertilite bizimkisi de. Bir aşılama oldum tabi ki tutmadı bence boşa çaba aşılama. 27 şubatta bahçeci de transferimi oldum. Ve şu an 5 haftalık hamileyim. Umudunu kaybetme pozitif ol karnını olmuş gibi sev hayal et bol bol dua et zikir çek gerçekten rabbim zamanını bekliyor bence
Veririm kızlar burası bana yoldaş oldu bu süreçte sıkıldım yazdım ağladım yazdım daraldım yazdım yalnız değiliz çok şükür sende yaz olur muÖyle kuzum hepimiz öyleyiz bugünü yaşatana çok şükür Allah'ım bekleyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah Bende Salı günü gideceğim nasip olursa Sende sürecini haber ver bize
Yazarım kuzumVeririm kızlar burası bana yoldaş oldu bu süreçte sıkıldım yazdım ağladım yazdım daraldım yazdım yalnız değiliz çok şükür sende yaz olur mu
Aynen canım emek hoca kendisi yaptı çok şükür :)Benimde senin gibi iki olumsuz asilamam var bu ilk tüp bebek bizde ikimizde de sıkıntı yok ama nasip olmuyor.. bende 30 yaşındayım transferini emek hoca mı yaptı
Benimde o yaptı inşallah banada olumlu sonuç almak nasip olur beşinci gün embriyosuydu dimi senin de? Kalitesi neydi? Benim 5 bbAynen canım emek hoca kendisi yaptı çok şükür :)
Bende varım 23 mart 2. Denemem ilki kimyasaldıKızlar Merhaba,
2. Transferim nasip olursa Mart başına denk gelecek gibi görünüyor Var mı benim gibi Mart ayını bekleyen
Benimde 5.gün dondurulmuş embriyo benimkisi 4ABBenimde o yaptı inşallah banada olumlu sonuç almak nasip olur beşinci gün embriyosuydu dimi senin de? Kalitesi neydi? Benim 5 bb
Senin ki daha kaliteli oluyor sanırım kan testinin sonucunuda merakla bekliyorum umut oluyorBenimde 5.gün dondurulmuş embriyo benimkisi 4AB
Benimkide dondurulmustuSenin ki daha kaliteli oluyor sanırım kan testinin sonucunuda merakla bekliyorum umut oluyor
İnşallah yerleşme kanamasıdır bende 10 martta 4.transferimi oldum beklemedeyim hala. 2.günden beri kaşık ağrısından adet ağrısından başka birşey yokHanımlar selam. 10 mart transfer olanlardanım bende. Bugün 7.gün pembe leke geldi su gibi de hafif hafif devam ediyor. Bu belirti yaşayan oldu mu acaba? Korkuyorum ama yapacak bir şeyimde yok
Ben bugün kan testi verdim dayanamadım 45 çıktı pozitif kasık ağrım ve hafif mide bulantım devam ediyor7.günüm benim bugün. 2.ci günden beri adet ağrılarım var dün sabah biraz hafiflemişti ama akşam arttı Şuanda hafif hafif sızlama şeklinde var. Mide bulantısı bende 3.günden beri var. Hatta dün yediğim birşey dokundu diye düşünüyorum koşa koşa lavaboya zor attım kendimi. Baş dönmesi dünden beridir var bugün biraz daha sersemletti. Benim diğer negatiflerde de ağrılar olduğu için tutmadı diye düşünüyorum ama her tedavide aynı olmayabilir diyorum. Beklemedeyim valla.
Yerleşme kanaması mı bilmiyorum olumsuza gidiyor aklım Allah esirgesinİnşallah yerleşme kanamasıdır bende 10 martta 4.transferimi oldum beklemedeyim hala. 2.günden beri kaşık ağrısından adet ağrısından başka birşey yok
Ayyy çok sevindim canım sağ salim kucağına al inşallah ben korkuyorum test yapmaya mide bulantısı ve baş dönmesi bugün çok arttı ama kaşık ağrıları devam 2.günden beri. Bugünde karın altı rahim sökülecek gibi ağrıyorBen bugün kan testi verdim dayanamadım 45 çıktı pozitif kasık ağrım ve hafif mide bulantım devam ediyor
Bende olumsuza gidiyorum ama içimizde hala temiz tutmaya çalışıyorum bu zamana kadar herkeste bu günlerde olan lekeler yerleşme oluyorYerleşme kanaması mı bilmiyorum olumsuza gidiyor aklım Allah esirgesin