• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Homozigot gelmiş biri bilemedim yani bazı doktorlar vitamin replasmanı yeterli buluyor. Homosistein artmasın diye veriyorlar zaten zararlı olan homosistein. Mthfr geni yolakta rol alıyor. Hematolojiye mi gitmiştiniz?

Eklentiler

• DF7C8CBC-292B-4C55-BFE6-21A71DFFB323.jpeg
    DF7C8CBC-292B-4C55-BFE6-21A71DFFB323.jpeg
    88,7 KB · Görüntüleme: 59
Homozigot gelmiş biri bilemedim yani bazı doktorlar vitamin replasmanı yeterli buluyor. Homosistein artmasın diye veriyorlar zaten zararlı olan homosistein. Mthfr geni yolakta rol alıyor. Hematolojiye mi gitmiştiniz?
Yok tıbbi genetige gittim canım..
Şimdi benim transferim tuttu ama mol gebelik oldu..
Kürtaj oldum maalesef.
Doktorum romatoloji den bir kaç test istedi lupus, beta2 vs onları yaptırcam bakalim..
Bugün dahiliye ye gittim yönlendirdi, randevu bulmaya çalışcam..

5 yıldır evliyi tüp bebek denedik ilk denemem kimyasalla bitti şimdi 2 ciye hazırlanıyorum çok mutsuzum umudum kırıldı hep böyle oluyor ne zaman sevinsem kursağımda kalıyor😔
Canım bu kadar üzülme. Ben 10 yıllık evliyim 4.denememin 7.günü bitiyor. Daha hiç pozitif göremedim. Umudunu kurma bak demekti gebelik oluşabiliyor. Allah’ın izniyle bu sefer kucağına almayı nasip etsin

5 yıldır evliyi tüp bebek denedik ilk denemem kimyasalla bitti şimdi 2 ciye hazırlanıyorum çok mutsuzum umudum kırıldı hep böyle oluyor ne zaman sevinsem kursağımda kalıyor😔
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun üzme kendini demekki vakti zamanı değilmiş yasadigimiz herşey bizim sınavımız. Bu yolda en önemli şey morel ve motivasyon biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi pozitif düşün iyi düşün iyi olsun inşallah 🙏❤️

Yazılanları okuyorum da galiba benim doktorum aşırı ilaç vermiş bunu fark ediyorum.

e2 için climara forte bant
günde 3 defa protestan deX
5 günde bir kalçadan proloud
kan sulandırıcı iğne enox günde 1 defa
ayrıca vitamin ve coraspirin

Bu kadar yoğun ilaç kullanan var mı?
Canim ben 8 ilaç filan kullaniyorum

Merhaba ☺️ bende ptesi günü Kocaeli üniversitesi Hastanesi'nde transfer oldum sanirim sizde öyleymiş ve pozitif sonucu almışsınız
Evet canım merhaba :) test günüm normalde yarın ben dayanamayıp 8.gün test yaptım pozitifi gördüm yarısında gideceğim inşallah kan vermeye pazartesi de Umuttepe’ye gideceğim aradım haber vermek için ulaşamadım pazartesi çıkıcam hastaneye inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor

Bende kuzum kahve tiryakisiyim günde bir tane kahve içtim en fazla 4 bardakta çay
Kızlar bişey sorucam 🥰 bu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu

Canım hiç öyle düşünme benim de ilk kimyasaldı 2. Transferim çok şükür sağlıkla arttı.Herşeyin vakti zamanı var sen pes edersen umutsuz olursan sürecinde etkilenir yapma böyle ❤️

Evet canım merhaba :) test günüm normalde yarın ben dayanamayıp 8.gün test yaptım pozitifi gördüm yarısında gideceğim inşallah kan vermeye pazartesi de Umuttepe’ye gideceğim aradım haber vermek için ulaşamadım pazartesi çıkıcam hastaneye inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor
Çok sevindim senin adına maşallah 😍 benim belirtisiz gidiyor açıkçası pek olumlu düşünemiyorum ağrım sızım hiç biseyim yok. Senin sürecin nasildi kaçıncı gün embriyosu, kaçıncı deneme, ve yaş kaç 😁 belkide orda karşılaştık

Mutlaka karşılaşmışızdır da birbirimizi tanımıyoruz bende geçen sene mart ayından beri sürekli geliyorum iki aşılama geçirdim olumsuz . Anca tüp bebeğe sıra geldi sağol kuzum yaş 31 , ilk denememdi eşimde ağır oligospermi vardı sperm sayılarında azalma yani bende pkosluydum , bende de aslında çok aman aman bir belirti yoktu bir gün bel ağrısı çektim kısa süreli yine farklı bir gün kasık ağrısı oda kısa süreli

Mutlaka karşılaşmışızdır da birbirimizi tanımıyoruz bende geçen sene mart ayından beri sürekli geliyorum iki aşılama geçirdim olumsuz . Anca tüp bebeğe sıra geldi sağol kuzum yaş 31 , ilk denememdi eşimde ağır oligospermi vardı sperm sayılarında azalma yani bende pkosluydum , bende de aslında çok aman aman bir belirti yoktu bir gün bel ağrısı çektim kısa süreli yine farklı bir gün kasık ağrısı oda kısa süre

Back