• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Benimde 25 tane toplanmıştı 17si döllendi 5. Güne 7 tanesi gitti.

Bende ohss riskinden dolayı 2 adet bekledim. Pcos olanların genelde böyle çok yumurtası toplanıyor. Pcos musunuz? Şimdi transfer için bekliyorum 2. Adetimi oldum.
Evet pcos var bende de ocakta daha yuksek bi dozla 8 tane toplanmisti bu sefer doz düşmesine ragmen 24 cikinca sasirdim en son ultrasonda 19 saymisti doktor yarisi 13 14 mmdi demekki kucuk olanlar depar atti 2 gunde 😂 bende de pazrtesi belli olucak 3.gun transfer edicekti doktor ama riske atmayalim diye konustu o gunku kontrollerden sonra transfere ve kac tane dondurulacagina bakicakti 😊 hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallaaah Rabbi şu mübarek zamanlarda yuzumuzu güldursun😍

Aman cok sukur benim bu sefer 3. gune bekliceklerdi ocakta transfer oldum 5. Gundu tutmamisti bu ay 3. Gun yapalim diye konusmustuk bunkadar yumurta doktoruda sasirtti 😁 bakalim hayirlisiyla pazartesi olsun da 🤩 ama sevindim benzer yumurta sayimiz var cok sukur ohss olmamissiniz yaptiginiz bisey var mi yuruyus falan
Kuzum bol su içtim ve katı beslenmedim çorba ve sebze ağırlıklı beslendim.Ama nacizane tavsiyem taze olma kuzum bence bekle ama doktorum daha iyisini bilir tabi ❤️

Evet pcos var bende de ocakta daha yuksek bi dozla 8 tane toplanmisti bu sefer doz düşmesine ragmen 24 cikinca sasirdim en son ultrasonda 19 saymisti doktor yarisi 13 14 mmdi demekki kucuk olanlar depar atti 2 gunde 😂 bende de pazrtesi belli olucak 3.gun transfer edicekti doktor ama riske atmayalim diye konustu o gunku kontrollerden sonra transfere ve kac tane dondurulacagina bakicakti 😊 hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallaaah Rabbi şu mübarek zamanlarda yuzumuzu güldursun😍
Genelde bekletiliyor çünkü ben ilk adetimde gittiğimde doktor baktı hala aktif ve y yumurtalarım vardı. Dün gittim hepsi eski galine gelmiş transfer sürecine başlayabiliriz dedi.

Amin inşallah ilk transferimizde tutar ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz 🤲🏻

Kuzum bol su içtim ve katı beslenmedim çorba ve sebze ağırlıklı beslendim.Ama nacizane tavsiyem taze olma kuzum bence bekle ama doktorum daha iyisini bilir tabi ❤️
Canim ben devlette tedavi goruyorum orda cok hastanin istegine bakmiyolar doktorun uygun gordugu bicim ilerliyo🤷‍♀️ ama doktorum buyik ihtimal diger adetinde yapicaz dedi o yuzde 1 2 ilaca baslatmadi bile bakalim nasip 😁

Canim ben devlette tedavi goruyorum orda cok hastanin istegine bakmiyolar doktorun uygun gordugu bicim ilerliyo🤷‍♀️ ama doktorum buyik ihtimal diger adetinde yapicaz dedi o yuzde 1 2 ilaca baslatmadi bile bakalim nasip 😁
Hayırlısı olsun canım benim ❤️

Yok hayır sadece pıhtılaşma tetkiklerime, eşimin ve benim kromozoma baktı öncesinde. Sadece MTHFR genlerinden biri heterozigot geldi ama kan sulandırıcıya gerek yoktu.
Bugün iyice çizgi belirgin oldu

Eklentiler

• 3BE37BE6-F3C1-480C-8DB7-52D7EF7EDA03.jpeg
    3BE37BE6-F3C1-480C-8DB7-52D7EF7EDA03.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 64
Ama ben 150 vuruldum 7 tane 5. Gün embriyom var. Belki ay ay değiştiği için olabilir. Bilemiyorum. Benimde embriyolrım 4ab 4bc 4bb falan.

Ama önemki olan transfer edilenin tutulması. Yani 7 tane olmuş tutmayada bilir. 1 tane olur tutadabilir. O yüzden içinizi ferah tutun. Dua edin. Önce Allaha sonra doktorunuza güvenin. İnşallah olur. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşalım 🤲🏻
Aynen canım inşallah sağlıkla tutunurlar 🥰

Yok hayır sadece pıhtılaşma tetkiklerime, eşimin ve benim kromozoma baktı öncesinde. Sadece MTHFR genlerinden biri heterozigot geldi ama kan sulandırıcıya gerek yoktu.
Benimkide bu şekilde..
Bende hiç kan sulandırıcı kullanmadim

Eklentiler

• IMG_20230301_162437.jpg
    IMG_20230301_162437.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 70
Yazılanları okuyorum da galiba benim doktorum aşırı ilaç vermiş bunu fark ediyorum.

e2 için climara forte bant
günde 3 defa protestan deX
5 günde bir kalçadan proloud
kan sulandırıcı iğne enox günde 1 defa
ayrıca vitamin ve coraspirin

Bu kadar yoğun ilaç kullanan var mı?
Ben kullanıyorum canim. Climara bant, antibiyotik, prednol, kan sulandırıcı igne, progestan ve duphaston

Back