Ben de pazartesi transfer oldum bana test tarihini 24 Mart dediler sizinki ne güzelmişBenim de 23 Mart test tarihim, 28 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de pazartesi transfer oldum bana test tarihini 24 Mart dediler sizinki ne güzelmişBenim de 23 Mart test tarihim, 28 yaşındayım
Yumurta toplama sonrasında 4 denemede de sıkıntı yaşamadım hiç ağrım olmadı. Ama 4 denemede de transfer sonrası adet ağrılarım hep oldu. Hayırlısı diyorum bugün yediğim birşey dokundu sanırım bir anda mide bulantısı geldi öğürmekten içim dışıma çıkacaktıBenim önceki 2 negatifte hiçbirşeyim yoktu, bunda oldu sancı ama yumurta toplama sonrası da bayaa sancı oldu
Benim ilk denemede 1 embriyo, ikincide 2 embriyo gelişti, ikisi de negatif oldu. Bu sefer 4 embriyo gelişti, 2 sini donduruldu ama anladım ki stresten uzak durmak gerek, hormonların yönettiği herşeyi etkiliyor stres. Bu tedavide tabiri caizse saldım çayıra mevlam kayıra dedim daha iyi gelişti yumurtalar sankiAslında olacaksa her türlü olacak, olmayacaksa kendimizi parçalasakta negatif olacak. Ama insan düşünüyor işte tabi yine de inşallah sen de pozitifi görürsün, benim ilk denemem. Dondurulmuş başka embriyom da yok, olumsuz olursa sıfırdan başlayacağım
Benim de ilk kimyasal olmuştu bunda da kimyasalda da tek belirdi adet olacak gibi ağrılarım vardı.Hatta adet öncesi yaşadığım herşey anı diyebilirim Biraz daha rahat beklersin canım süreci idrar pozitif sonuçta inşallah sağlıkla artsın kan değerinBir tuhaf hissediyorum böyle sıcaklık artışım var gibi gerçi progesteron da yapıyor. Ama önceki ilk ikisine göre bu fark var sanırım.
Dikkat et kuzum kendineYumurta toplama sonrasında 4 denemede de sıkıntı yaşamadım hiç ağrım olmadı. Ama 4 denemede de transfer sonrası adet ağrılarım hep oldu. Hayırlısı diyorum bugün yediğim birşey dokundu sanırım bir anda mide bulantısı geldi öğürmekten içim dışıma çıkacaktı
Sağol canım ediyorum aslında ama anlamadım bianlık geldi geçti şükür. Ağrım bugün gün içinde daha iyiydi şimdi akşam üstü bi tık arttık hayırlısı artık 22 sine ne kaldı şurdaDikkat et kuzum kendine
Evet evet az kaldıSağol canım ediyorum aslında ama anlamadım bianlık geldi geçti şükür. Ağrım bugün gün içinde daha iyiydi şimdi akşam üstü bi tık arttık hayırlısı artık 22 sine ne kaldı şurda
Doktor 10 gün sonra dedi ama ben erkenden yaptırmaya cesaret edersem yaptircam beklemek çok zor canim. Varsa zaten çıkar. Kaçıncı gün embriyosu seninBen de pazartesi transfer oldum canım ne zaman test düşünüyorsun sen
Çok geçmiş olsun canım dikkat etYumurta toplama sonrasında 4 denemede de sıkıntı yaşamadım hiç ağrım olmadı. Ama 4 denemede de transfer sonrası adet ağrılarım hep oldu. Hayırlısı diyorum bugün yediğim birşey dokundu sanırım bir anda mide bulantısı geldi öğürmekten içim dışıma çıkacaktı
Günde 1 tane izin veriyorlar, benim kadın doğumcu arkadaşım çay daha zararlı dedi. Ben kafeinsiz filtre ve türk kahvesi aldım onlarla idare etmeye çalışıyorumKızlar bişey sorucam bu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu
Oh çok sevindim ya bitane içsem bile iyi yine içeyim bari o zamanGünde 1 tane izin veriyorlar, benim kadın doğumcu arkadaşım çay daha zararlı dedi. Ben kafeinsiz filtre ve türk kahvesi aldım onlarla idare etmeye çalışıyorum
Senin yaş kaçtı canimGünde 1 tane izin veriyorlar, benim kadın doğumcu arkadaşım çay daha zararlı dedi. Ben kafeinsiz filtre ve türk kahvesi aldım onlarla idare etmeye çalışıyorum
Ateş basması gibi mi, benim ayaklarım yanıyor, gece yanıyorum..önceki denemelerimde böyle olmamıştıBir tuhaf hissediyorum böyle sıcaklık artışım var gibi gerçi progesteron da yapıyor. Ama önceki ilk ikisine göre bu fark var sanırım.
Transfer günün akşamı ayak yanmasından delirmiştim, şimdi de gövdem ve bacaklarım çok sıcak.Ateş basması gibi mi, benim ayaklarım yanıyor, gece yanıyorum..önceki denemelerimde böyle olmamıştı
Ocakta 33 dolduSenin yaş kaçtı canim
Benimki 6. Embriyosu evet beklemek çok zor canım ama ben çabuk etkilenen bı tipim şimdi bı test yapsam kafaya takarım biliyorum o yüzden o günü beklicemDoktor 10 gün sonra dedi ama ben erkenden yaptırmaya cesaret edersem yaptircam beklemek çok zor canim. Varsa zaten çıkar. Kaçıncı gün embriyosu senin
Benimde 30Ocakta 33 doldu
Benimde 6. Gün donduruldu ama 5.gun embriyosu 5bb kalite. İnşallah hayirli olumlu sonuçlar alırızBenimki 6. Embriyosu evet beklemek çok zor canım ama ben çabuk etkilenen bı tipim şimdi bı test yapsam kafaya takarım biliyorum o yüzden o günü beklicem
İnşallah Allahtan tek dileğim buBenimde 6. Gün donduruldu ama 5.gun embriyosu 5bb kalite. İnşallah hayirli olumlu sonuçlar alırız