• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Benim önceki 2 negatifte hiçbirşeyim yoktu, bunda oldu sancı ama yumurta toplama sonrası da bayaa sancı oldu
Yumurta toplama sonrasında 4 denemede de sıkıntı yaşamadım hiç ağrım olmadı. Ama 4 denemede de transfer sonrası adet ağrılarım hep oldu. Hayırlısı diyorum bugün yediğim birşey dokundu sanırım bir anda mide bulantısı geldi öğürmekten içim dışıma çıkacaktı

Aslında olacaksa her türlü olacak, olmayacaksa kendimizi parçalasakta negatif olacak. Ama insan düşünüyor işte tabi yine de😂 inşallah sen de pozitifi görürsün, benim ilk denemem. Dondurulmuş başka embriyom da yok, olumsuz olursa sıfırdan başlayacağım
Benim ilk denemede 1 embriyo, ikincide 2 embriyo gelişti, ikisi de negatif oldu. Bu sefer 4 embriyo gelişti, 2 sini donduruldu ama anladım ki stresten uzak durmak gerek, hormonların yönettiği herşeyi etkiliyor stres. Bu tedavide tabiri caizse saldım çayıra mevlam kayıra dedim daha iyi gelişti yumurtalar sanki😅

Bir tuhaf hissediyorum böyle sıcaklık artışım var gibi gerçi progesteron da yapıyor. Ama önceki ilk ikisine göre bu fark var sanırım.
Benim de ilk kimyasal olmuştu bunda da kimyasalda da tek belirdi adet olacak gibi ağrılarım vardı.Hatta adet öncesi yaşadığım herşey anı diyebilirim ☺️ Biraz daha rahat beklersin canım süreci idrar pozitif sonuçta inşallah sağlıkla artsın kan değerin ☺️

Yumurta toplama sonrasında 4 denemede de sıkıntı yaşamadım hiç ağrım olmadı. Ama 4 denemede de transfer sonrası adet ağrılarım hep oldu. Hayırlısı diyorum bugün yediğim birşey dokundu sanırım bir anda mide bulantısı geldi öğürmekten içim dışıma çıkacaktı
Dikkat et kuzum kendine ❤️

Kızlar bişey sorucam 🥰 bu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu

Çok geçmiş olsun canım dikkat et

Kızlar bişey sorucam 🥰 bu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu
Günde 1 tane izin veriyorlar, benim kadın doğumcu arkadaşım çay daha zararlı dedi. Ben kafeinsiz filtre ve türk kahvesi aldım onlarla idare etmeye çalışıyorum🙈

Bir tuhaf hissediyorum böyle sıcaklık artışım var gibi gerçi progesteron da yapıyor. Ama önceki ilk ikisine göre bu fark var sanırım.
Ateş basması gibi mi, benim ayaklarım yanıyor, gece yanıyorum..önceki denemelerimde böyle olmamıştı

Doktor 10 gün sonra dedi ama ben erkenden yaptırmaya cesaret edersem yaptircam beklemek çok zor canim. Varsa zaten çıkar. Kaçıncı gün embriyosu senin
Benimki 6. Embriyosu ❤️ evet beklemek çok zor canım ama ben çabuk etkilenen bı tipim şimdi bı test yapsam kafaya takarım biliyorum o yüzden o günü beklicem

Benimki 6. Embriyosu ❤️ evet beklemek çok zor canım ama ben çabuk etkilenen bı tipim şimdi bı test yapsam kafaya takarım biliyorum o yüzden o günü beklicem
Benimde 6. Gün donduruldu ama 5.gun embriyosu 5bb kalite. İnşallah hayirli olumlu sonuçlar alırız 😍

Back