İnsallah iyi haberlerini bekliyoruz canımAmin inşallah ilkinde 54 2. De 145 yarın da 3. İşte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah iyi haberlerini bekliyoruz canımAmin inşallah ilkinde 54 2. De 145 yarın da 3. İşte
İnşallah canım umarım mucizemiz bize de ulaşırCanım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel olur sürecin Morelini bozma estrofem baskılıyır yumurtayı ben de 2. Gün başladım 1 günden sıkıntı olacağını düşünmüyorum kesin olmayacak olsa tedaviye başlamazlardı sen içini ferah tut
Bnm ilk canim pmbe gibi geldi br aksam filan sonra artk lop lop parcalar gelmeye basladi progestan ignesi vurdular sali gunu oglen kesildi dun sabah tekrar parca parca yogun kanamam devam etti dunde vurldm igne bugundd kanamam azaldi ama zaten kimyasal oldu suan baya azaldi ama ilk 3 gun cok ygun parcali kanamam oldu bmm canin seninki insaAlah oyle degildir bana bu dusuk kanamasi ilaclari biraktik sonra adet olucaksin br sonraki normal adetinde geleblrsin istersen dediKuzum cok gecmis olsun. Kimyasalda kanama cok mu oluyor benim simdilik normal gibi yoksa dıs gebelik mi benimki. dıs gebelikte adet olunuyor mu
Bende severim kahveyi ama bende içmedim transferden beri youtube da doktorun videosunda gördüm transfer sonrası kahve çay maydanoz hurma kola gibi şeylere dikkat edin rahim kasılması yapar diyorduKızlar bişey sorucam bu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu
Canım benim en zorlandigim konu bende kahve delisiyim ama asla hiç içmedim kafein zararlı diye doktorumda çay ve kahveyi yasakladı sadece zatenKızlar bişey sorucam bu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu
Anladım canım çok gecmiş olsun benim normal adet gibi suan, parca parcayı 8 haftalık dusuk yapmıstım bi kere o zaman yasadım ama bunda öyle bisey yok simdilik acaba dıs gebelik mi ya insaallah degildir salı gunu verecem kanBnm ilk canim pmbe gibi geldi br aksam filan sonra artk lop lop parcalar gelmeye basladi progestan ignesi vurdular sali gunu oglen kesildi dun sabah tekrar parca parca yogun kanamam devam etti dunde vurldm igne bugundd kanamam azaldi ama zaten kimyasal oldu suan baya azaldi ama ilk 3 gun cok ygun parcali kanamam oldu bmm canin seninki insaAlah oyle degildir bana bu dusuk kanamasi ilaclari biraktik sonra adet olucaksin br sonraki normal adetinde geleblrsin istersen dedi
Canım seni yaniltmis olmayim ama dış gebelikte değerin çok yüksek olduğunu biliyorum ben baya yüksek çıkan değer dış gebeligi belli ediyor diyeAnladım canım çok gecmiş olsun benim normal adet gibi suan, parca parcayı 8 haftalık dusuk yapmıstım bi kere o zaman yasadım ama bunda öyle bisey yok simdilik acaba dıs gebelik mi ya insaallah degildir salı gunu verecem kan
Degerin mi dustu canim bende 7 haftalik dusuk yapmistim onda da cok kanamam vardi vecok agrim vardi dayanamiyordm ama bunda agrim yk fakat yogun kanamam oldu 3 gunAnladım canım çok gecmiş olsun benim normal adet gibi suan, parca parcayı 8 haftalık dusuk yapmıstım bi kere o zaman yasadım ama bunda öyle bisey yok simdilik acaba dıs gebelik mi ya insaallah degildir salı gunu verecem kan
Canım ben günde iki fincan Türk kahvesi içmiştim bulantılar başlayana kadar doktorum hiç sorun olmaz demiştiKızlar bişey sorucam bu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu
Var bence canım inşallah sağlıkla tutunurKızlar ben bu akşamda test yaptım 8 martta transfer olmuştum 5.gün çıkmamıştı bu teste var mı bana mı öle geliuor
Canım baya baya belli ikinci cizgi hayırlı olsunAlttaki 5.gün olan üsteki şimdi yaptığım
Ay inşallah 5.gün teste çıkayınca çok kötü olmuştumCanım baya baya belli ikinci cizgi hayırlı olsun
İnşallah canımCanım baya baya belli ikinci cizgi hayırlı olsun
Bence var hayırlı olsunAlttaki 5.gün olan üsteki şimdi yaptığım
10 günde yaptirdim testiGözünaydın canım benim Kaçıncı gün gü bugün çok güzel çıkmış değerin
Ya çok sevindim çok sağol canım sen hamilesin demek ki yeni mi sonucun belli olduCanım ben günde iki fincan Türk kahvesi içmiştim bulantılar başlayana kadar doktorum hiç sorun olmaz demişti
Aynı durumdayız bende ptesi oldum hiç bir belirtim yokMerhaba herkese... Mevla herkesin gönlüne göre sağlıklı bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.
Ben de pazartesi günü transfer oldum. İlk denemem :) Hiçbir belirti hissetmiyorum, iğne ağrılarından başka... :/ Bu da insanı endişelendiriyor, bir belirti bekliyor sanki :/