• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel olur sürecin ❤️ Morelini bozma estrofem baskılıyır yumurtayı ben de 2. Gün başladım 1 günden sıkıntı olacağını düşünmüyorum kesin olmayacak olsa tedaviye başlamazlardı sen içini ferah tut
İnşallah canım umarım mucizemiz bize de ulaşır 🙏🏻

Kuzum cok gecmis olsun. Kimyasalda kanama cok mu oluyor benim simdilik normal gibi yoksa dıs gebelik mi benimki. dıs gebelikte adet olunuyor mu
Bnm ilk canim pmbe gibi geldi br aksam filan sonra artk lop lop parcalar gelmeye basladi progestan ignesi vurdular sali gunu oglen kesildi dun sabah tekrar parca parca yogun kanamam devam etti dunde vurldm igne bugundd kanamam azaldi ama zaten kimyasal oldu suan baya azaldi ama ilk 3 gun cok ygun parcali kanamam oldu bmm canin seninki insaAlah oyle degildir bana bu dusuk kanamasi ilaclari biraktik sonra adet olucaksin br sonraki normal adetinde geleblrsin istersen dedi

Kızlar bişey sorucam 🥰 bu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu
Bende severim kahveyi ama bende içmedim transferden beri youtube da doktorun videosunda gördüm transfer sonrası kahve çay maydanoz hurma kola gibi şeylere dikkat edin rahim kasılması yapar diyordu

Kızlar bişey sorucam 🥰 bu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu
Canım benim en zorlandigim konu bende kahve delisiyim ama asla hiç içmedim kafein zararlı diye doktorumda çay ve kahveyi yasakladı sadece zaten 😏

Bnm ilk canim pmbe gibi geldi br aksam filan sonra artk lop lop parcalar gelmeye basladi progestan ignesi vurdular sali gunu oglen kesildi dun sabah tekrar parca parca yogun kanamam devam etti dunde vurldm igne bugundd kanamam azaldi ama zaten kimyasal oldu suan baya azaldi ama ilk 3 gun cok ygun parcali kanamam oldu bmm canin seninki insaAlah oyle degildir bana bu dusuk kanamasi ilaclari biraktik sonra adet olucaksin br sonraki normal adetinde geleblrsin istersen dedi
Anladım canım çok gecmiş olsun benim normal adet gibi suan, parca parcayı 8 haftalık dusuk yapmıstım bi kere o zaman yasadım ama bunda öyle bisey yok simdilik acaba dıs gebelik mi ya insaallah degildir😣 salı gunu verecem kan

Anladım canım çok gecmiş olsun benim normal adet gibi suan, parca parcayı 8 haftalık dusuk yapmıstım bi kere o zaman yasadım ama bunda öyle bisey yok simdilik acaba dıs gebelik mi ya insaallah degildir😣 salı gunu verecem kan
Canım seni yaniltmis olmayim ama dış gebelikte değerin çok yüksek olduğunu biliyorum ben baya yüksek çıkan değer dış gebeligi belli ediyor diye

Degerin mi dustu canim bende 7 haftalik dusuk yapmistim onda da cok kanamam vardi vecok agrim vardi dayanamiyordm ama bunda agrim yk fakat yogun kanamam oldu 3 gun

Kızlar ben bu akşamda test yaptım 8 martta transfer olmuştum 5.gün çıkmamıştı bu teste var mı bana mı öle geliuor

Eklentiler

• 20230316_215715.jpg
    20230316_215715.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 85
Canım ben günde iki fincan Türk kahvesi içmiştim bulantılar başlayana kadar doktorum hiç sorun olmaz demişti

Merhaba herkese... Mevla herkesin gönlüne göre sağlıklı bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.
Ben de pazartesi günü transfer oldum. İlk denemem :) Hiçbir belirti hissetmiyorum, iğne ağrılarından başka... :/ Bu da insanı endişelendiriyor, bir belirti bekliyor sanki :/

Merhaba herkese... Mevla herkesin gönlüne göre sağlıklı bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.
Ben de pazartesi günü transfer oldum. İlk denemem :) Hiçbir belirti hissetmiyorum, iğne ağrılarından başka... :/ Bu da insanı endişelendiriyor, bir belirti bekliyor sanki :/
Aynı durumdayız bende ptesi oldum hiç bir belirtim yok 🥺

Back