• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba herkese... Mevla herkesin gönlüne göre sağlıklı bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.
Ben de pazartesi günü transfer oldum. İlk denemem :) Hiçbir belirti hissetmiyorum, iğne ağrılarından başka... :/ Bu da insanı endişelendiriyor, bir belirti bekliyor sanki :/
Merhaba canm bende pazartesi transfer oldum benimde hiç belirtim yok sadece bacağıma bir ağrı girdi o kadar kaç gündür bende belirti arıyorum bende senin gibi😄

Tek 5.gün embriyo transferi idi
Benim 5. Gün embriyo bb kalite idi 10 Mart transfer bugün akşama doğru kasık ağrısı birazda ara ara gelen mide bulantısı var benim ilk transferim tutunmuştu şimdi sanki olmadı gibi umut var ama ben totem yapıp lohusa geceliği bile aldım transfer öncesi ☺️

Benim ilk denemede 1 embriyo, ikincide 2 embriyo gelişti, ikisi de negatif oldu. Bu sefer 4 embriyo gelişti, 2 sini donduruldu ama anladım ki stresten uzak durmak gerek, hormonların yönettiği herşeyi etkiliyor stres. Bu tedavide tabiri caizse saldım çayıra mevlam kayıra dedim daha iyi gelişti yumurtalar sanki😅
İnan ne yapmak gerek hiç bilmiyorum artık😂 normal hamile kalanları düşünüyorum, yani en stresin ortasında, en sağlıksız beslenmeyle, en sigara alkolle vesaireyle de bir şekilde oluyor.. bizim daha zamanı gelmemiş demek ki. Hayırlısıysa sağlıklı uzun ömürlü bebislerimiz olsun inşallah😘

H

Hayırlısı olsun inşallah dün bir yerde gördüm bir arkadaşın 8.gün negatif çıkmış 10.gün yükselmiş gebe olduğunu öğrenmiş. Benimde bugün adet ağrılarım arttı kötü düşünmek istemiyorum ama içim içimizde yiyor. 4.gün bugün daha çok erken
Siz şimdi ne durumdasınız benim akşamdan beri arar ara kasıl ağrım var birde mide bulantım bulantı hafif his gibi gelip diyor

Siz şimdi ne durumdasınız benim akşamdan beri arar ara kasıl ağrım var birde mide bulantım bulantı hafif his gibi gelip diyor
Bence bu belirtiler kullandığımız iğne ve ilaçlardan oluyor canım. Zaten tüp bebekte gebeliği çok erken öğreniyoruz varsa, belirtiler anca öğrendikten sonra ortaya çıkar

Kızlar bişey sorucam 🥰 bu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu
Ben ne çay ne kahve içmiyorum kuzum transferden 2-3 gün önce bıraktım hepsini

Merhaba herkese... Mevla herkesin gönlüne göre sağlıklı bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.
Ben de pazartesi günü transfer oldum. İlk denemem :) Hiçbir belirti hissetmiyorum, iğne ağrılarından başka... :/ Bu da insanı endişelendiriyor, bir belirti bekliyor sanki :/
Tedavin hayırlı olsun canım ❤️ Hiç belirti arama genel olarak ilaçların etkisini hissediyoruz zaten ☺️

Back