5.seviye gayet iyi canm kaliteliAynen öyle tutmazsa baştan baslamak zor geliyo ama pes etmek yok tabi. Peki kalitesi hakkında bişey dediler mi benim ki 5bb sanırım orta kalite oluyor değil mi
Ben 3 embriyo koydurdum, bana sadece doktorum 1i tam istediğimiz gibi çok kaliteli ama diğer ikisi onun kadar değil 3ünü de koyalım en azından şansın yüksek olur dedi yoksa 1 koyduracaktim. O yüzden tam bilmiyorum kalite durumlarını nasıl oluyor, 5bb iyi ama sanırımAynen öyle tutmazsa baştan baslamak zor geliyo ama pes etmek yok tabi. Peki kalitesi hakkında bişey dediler mi benim ki 5bb sanırım orta kalite oluyor değil mi
Maşallah senin sansin çok daha yüksek üç tane embriyoylaBen 3 embriyo koydurdum, bana sadece doktorum 1i tam istediğimiz gibi çok kaliteli ama diğer ikisi onun kadar değil 3ünü de koyalım en azından şansın yüksek olur dedi yoksa 1 koyduracaktim. O yüzden tam bilmiyorum kalite durumlarını nasıl oluyor, 5bb iyi ama sanırım
Amin inşallah hepimize eeeRabbim hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsin
Ama 1 tane olup tutunması önemliMaşallah senin sansin çok daha yüksek üç tane embriyoylabenim bitanecik
İnsallah hayırlı sonuçlar alırız bütün isteyen bekleyen herkesAma 1 tane olup tutunması önemlihiç öyle düşünme. Benim de diğer 2si biraz aman koyalım gitsin şeklinde koyuldu zaten
Hosgeldin canım umarım pozitifi görürsünMerhaba kızlar bende ptesi günü transfer oldum şimdi bekleme zamanı..bende aranıza katıldım
İnşallah, senin test günün ne zamanİnsallah hayırlı sonuçlar alırız bütün isteyen bekleyen herkes
Canım benimde hep öyleydi 3. Günden itibaren halada ara ara devam ediyorKızlar ben transferin 4.gunu hiç agrim yok dedikten sonra sol bacağım kalcama doğru bir ağrı girdi 1 saattir var
Transferi ptesi oldum on gün sonra yaptır dedi ama cesaret edip yaptirabilirmiyim bilmiyorumİnşallah, senin test günün ne zaman
Yaş kaç seninTransferi ptesi oldum on gün sonra yaptır dedi ama cesaret edip yaptirabilirmiyim bilmiyorum
Benim de 23 Mart test tarihim, 28 yaşındayımYaş kaç senin
Kuzum cok gecmis olsun. Kimyasalda kanama cok mu oluyor benim simdilik normal gibi yoksa dıs gebelik mi benimki. dıs gebelikte adet olunuyor muBak canm benn 3.gun embriyorusydu ve nerdeyse 2.gunden tibaren kasik agrilarik vardi cok siddetli benm ilkinde hc agrik yoktu negatidti bunda agrilarm vardi hissediyordum yerlesigini sonra ben dayabamadim 10.gun pazar gunu kan verdim 2 cikti tabi cok uzuldm agladm moralm bozuldu sonra pmebe lekelenmem geldi hataneyi arasdm pazartesi gel bakalm dediler kan verdim 7 45 ti pozitifti rahim kalinligim hamileligi gosteritprdu sonra dun uzuldugume uzuldm tabi benm kimyasal oldu cok kanamam vardi eger ilk pembe geldiginde progestan ignesi istesydim uzulmeseydim belki tutucakti ama simdi de varsir br hayir diyorum sukrediyorm sende kendini uzme rabbimin dediginolur o da hirli olandir
Test tarihimiz aynıymış daha öncesinde baktircakmisinBenim de 23 Mart test tarihim, 28 yaşındayım
Bilmiyorum emin değilim, bir iki gün önceden idrarda mı baksam diyorum olumsuzsa gidince direk olumsuz duymayayım diyeTest tarihimiz aynıymış daha öncesinde baktircakmisin
Yaa inşallah pozitiftirCanım benimde hep öyleydi 3. Günden itibaren halada ara ara devam ediyor
Ben hiç dusunemiyorum henüz karar veremedim. Hakkımızda hayırlısı inşallahBilmiyorum emin değilim, bir iki gün önceden idrarda mı baksam diyorum olumsuzsa gidince direk olumsuz duymayayım diyesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?