2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Dün ve bugün arası fark. Dün transfer gününü saymazsak 5.gün idi ve b-hcg:6.14 gelmişti.

Eklentiler

• 04F207F7-FCF2-40CA-945A-2F5C21D7E23E.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 51
  • E54C46F3-2147-44EB-9E20-558DB7C7C6A3.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 51
Selam kızlar sanırım benim de kimyasal oldu adet oldum dun. Kimyasaldan sonra ne zaman transfer olunuyor bir daha E EsrSvm @skacir
Yapma kuzum Hayırlısı olsun kuzum Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah Bundan sonraki adetinde başlarlar muhtemelen canım . Eylül de ki transferim benim de kimyasaldı bir sonraki adet de gel demişlerdi ben ara vermiştim

Dün ve bugün arası fark. Dün transfer gününü saymazsak 5.gün idi ve b-hcg:6.14 gelmişti.
Değerin güzel artıyor demek ki canım.Bence 8. Güne kadar takip et en erken 8. Gün ver hatta 10. Gün kan versen daha sağlıklı olur ben 10. Gün vermiştim çift transfer olmama rağmen

Değerin güzel artıyor demek ki canım.Bence 8. Güne kadar takip et en erken 8. Gün ver hatta 10. Gün kan versen daha sağlıklı olur ben 10. Gün vermiştim çift transfer olmama rağmen
10.gün vereceğim tutacağım kendimi

Benim önceki 2 negatifte hiçbirşeyim yoktu, bunda oldu sancı ama yumurta toplama sonrası da bayaa sancı oldu

İlaçlardandır belki Gerçi doktorunuz sanırım bizden daha iyi biliyorsunuzdur zaten
Bir tuhaf hissediyorum böyle sıcaklık artışım var gibi gerçi progesteron da yapıyor. Ama önceki ilk ikisine göre bu fark var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…