İnşallah canım benimYaa inşallah pozitiftir
Canım maşallah çok güzel koyulasmis bugunDün ve bugün arası fark. Dün transfer gününü saymazsak 5.gün idi ve b-hcg:6.14 gelmişti.
Yapma kuzum
Kuzum benim kimyasalda 10 güne kadar sürdü sanırım biraz ağrılı olmuştu benimKuzum cok gecmis olsun. Kimyasalda kanama cok mu oluyor benim simdilik normal gibi yoksa dıs gebelik mi benimki. dıs gebelikte adet olunuyor mu
Değerin güzel artıyor demek ki canım.Bence 8. Güne kadar takip et en erken 8. Gün ver hatta 10. Gün kan versen daha sağlıklı olur ben 10. Gün vermiştim çift transfer olmama rağmenDün ve bugün arası fark. Dün transfer gününü saymazsak 5.gün idi ve b-hcg:6.14 gelmişti.
Canım maşallah çok güzel koyulasmis bugun
10.gün vereceğim tutacağım kendimiDeğerin güzel artıyor demek ki canım.Bence 8. Güne kadar takip et en erken 8. Gün ver hatta 10. Gün kan versen daha sağlıklı olur ben 10. Gün vermiştim çift transfer olmama rağmen
Süpersin10.gün vereceğim tutacağım kendimi
Merhaba hayırlı olsunDün ve bugün arası fark. Dün transfer gününü saymazsak 5.gün idi ve b-hcg:6.14 gelmişti.
Bu ara bulantım arttı biraz ama bulantı yapacak bir b-hcg düzeyim yok.SüpersinMaşallah dünle bugüne göre testin çok güzel zaten
5.gün embriyosu, yaşım 33, 3.deneme ilki 3.gün ikincisi 5.gün embriyosu idi.Merhaba hayırlı olsunkaçıncı gün embriyosuydu acaba ve yaş kaç
Zaten pazartesi kan verince doktorum çarşamba ve cuma da ister kollarım delik deşik olmasın idrarla takip edeyim dedimSüpersinMaşallah dünle bugüne göre testin çok güzel zaten
İlk ikisi hiç mi tutunmadi5.gün embriyosu, yaşım 33, 3.deneme ilki 3.gün ikincisi 5.gün embriyosu idi.
İlaçlardandır belkiBu ara bulantım arttı biraz ama bulantı yapacak bir b-hcg düzeyim yok.
Amin inşallah ilkinde 54 2. De 145 yarın da 3. İşteAmin Allah razı olsun canım benimsenin ilk 2 de ne çıktı inşallah hayırlı sonuçlar alirsin
Benim önceki 2 negatifte hiçbirşeyim yoktu, bunda oldu sancı ama yumurta toplama sonrası da bayaa sancı olduHepimiz kendimize göre belirti arıyoruz gerçekten. Benim 4.denemem 3 negatifimde de hep adet sancısı çektim negatif oldu şimdide transferin 6.günü 2.günden beri kasık ağrım var diye Buda olmadı diye düşünüyorum
Hiç tutmadı hep <1.2 geldiİlk ikisi hiç mi tutunmadi
Bir tuhaf hissediyorum böyle sıcaklık artışım var gibi gerçi progesteron da yapıyor. Ama önceki ilk ikisine göre bu fark var sanırım.İlaçlardandır belkiGerçi doktorunuz sanırım bizden daha iyi biliyorsunuzdur zaten
Ben de pazartesi transfer oldum canım ne zaman test düşünüyorsun senTransferi ptesi oldum on gün sonra yaptır dedi ama cesaret edip yaptirabilirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?