canım işte aslında en kötüsü kendimizi aç bırakarak kilo vermeye çalışmamız dün de demiştim ne kadar aç kalırsak kilo alımı o kadar hızlı oluyor ve vücut onu direk yağa çeviriyor bu beni aç bırakıcak diye :) bence doğum sonrası diyetisyen ile çalışarak bi beslenme programı oluştur ben çok şey öğrendim diyetisyenden ve çok faydası oluyor bence
Aslında aç bırakmıyorum.. ama ben sebze sevmeyen, fast food ve hamur sever biri olduğum için :) karnım doysa da gözüm doymuyor. Direk mutsuzluk sebebi :) Ohoo.. 20 yılı aşkındır diyet yapıyorum. Diyetisyenle de çalışıldı elbet
Doğumdan sonra asla diyet listesine uyamam ama maalesef. Şimdi bile öyle.. O zaman da yeter ki oğlan aç kalmasın diye bir yemekler uydururum ancak sanırım, onun dışında yemek yemeye fırsat bulabileceğimi sanmadığım için muhtemelen zayıflarım zaten :) Oğlumda bile tek bebecikle öyle olmuştu. Yoksa faydası olduğu kesin de..
Ya benim anacığımın göbeğinden ayak bileğine kadar çatlağı olduğu için ben çok korkuyorum, sabah akşam pehlivan gibi yağlanıp geziyorum valla :)) Hindistan cevizi yağını boca ediyorum zaten gün içinde, mis gibi de kokuyor o, mustela çatlak yağı var temiz içerikli onu da sürüyorum, arada da az lierac sürüyorum içeriği çok içime sinmediğinden sadece kesin çatlar burası dediğim yerlere. Bence sonra pişman olmayın vücudunuzu kuru hissettikçe nemlendiren herhangi birşey sürün önlem alın, bunlara rağmen çatlayabilirim tabi maksat minimuma indirmek.
Ben de pehlivanlığa başladım bu sabah
El mahkum valla. Netten de yağlar araştırdım. Karıştırcam etcem.. Elimden geleni yapacağım :)
Ya zayifken cirkin oluyo yüzüm az tombullassa cok iyi olur
hamile kaldigimda iyiydi simdi çöktü resmen. Tabi bebislerimiz iyi olsun yeter
Merak etme 1-2 ay sonra almaya başlarsın. Çok da almazsın. Yüzün istediğin gibi olur bence :)
Kızlar ben bu bebek telsizini görmüştüm yorumları falan baya iyiydi trendyolda favorilemiştim 360 tl idi. Bugün e-bebekte indirimliydi 270 tlye aldım. Denedik eşimle gayet iyi sesi falan inşallah memnun kalırız bakalım
Çok saol canım. Bizde vardı aslında, çok da memnundum. Sonra artık oğlan biraz büyüyünce bozuldu kendi kendine. Bu fiyat baya iyiymiş aslında. Bu sefer kameralı olsun istiyordum ben. Onu da görürsen aklında olsun :) Bakınıyorum.
Kızlar günaydın
bugun tam 20 haftalık olduk gittikçe büyüyoruz bende 5 kilo aldım normal mi bilmiyorum bugün tetenoz aşısı olmaya gidicem ve son zamanlarda sol ayak sancısı çekiyorum kızlar ne uyku uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum zehir oldu hayat
Selam canım
20 haftaya normal bence kilo alımın. Tabi kilona da bağlı.
Aşı sonrası ağrı var mı yok mu, ne oluyor ne bitiyor yaz olur mu? Valla ben geçen gebelikte olmamıştım aşı, çok korktu gözüm
Ayak dediğin tam ayak mı bacak mı canım ya? Nerden çıktı ki o? Çok geçmiş olsuunn..
Kizlar haftalariniza bakiyorum da en gerisinizden gelen benim
Nisan ayina yazilsaymisim ya. Bu saatten sonra da katilamam Mart annelerine alistim
Nasilsa sezeryan Mart ayinda dogumum olacak ama gorunurde baya geriyim
Minnak bebiiiiş ş
Sezaryen bile olsa Nisan gibi olmaz mı? Fark etmez yine kalplerin Mart annesi olursun da
sen hala cinsiyet belli değil dediginde ben de nisan olarak görünce şaşırmıştım :) nerde rahat ediyorsan, biz de alıştık sana :)
ben de dün doktoruma sordum önceki sezaryen oldugu icin, normal dogum olabilir mi diye. plasenta suan asagıda oldugu icin onun durumuna baglı dedi. sezaryen olsa da 39 haftaya kadar bekleme taraftarıyım dedi hoşuma gitti, ben de 39 a kadar beklemek istiyorum hatta normal dogum süreci başlasın öyle sezaryen olayım istiyorum ama bakalım kısmet
Benim doktorda doğum yapan birinden duyduğuma göre benimki pek normal doğum taraftarı değilmiş ama şartlarını konuşmadım. Belki farklı bir durum vardı. Ben de 38. haftada planlı sezaryen olmuştum ama baya baya doğum belirtileri artmıştı artık. O yüzden içim rahattı. Bu doktorla hiç konuşmadım ya.. Ben de merak ediyorum. Bir de geçen sefer ben işe dönmeyecektim. Öyle olunca 32. haftada direk ayrılmıştım izne. Ne harika olmuştu. Şimdi ne kadar çalışsam kar olacak. Yine de en azından 1 hafta öncesinden ayrılmak istiyorum ki hazırlıklar yapabileyim evde de.. Hem kafam dinlensin. En geç 38'de ayrılmak zaten mecbur. 39da alalım derse öyle yaparım ama erken gelmek de isteyebilir.. Bu sefer hiç evde duramamış olurum. Aslında 37de ayrılsam, 38'de alsa düşüncem vardı ama 39 da çocuk için daha iyi.. Ay vallahi çok karışık yaa
İnşallah sağlıkla ilerleriz sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz