2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay kışlıklara hiç girmedim ama sanırım bu aylık para harcama haddimi de doldurdum 🙈😏😅 Sonraki aylara kısmet.. Gerçi dün akşam böyle dedim sonra yine dayanamayıp 3 parça daha aldım 🙈 İlk aylar için çok mu olacak acaba, hediye falan da gelir diyordum ama bek sen şimdi hediye de gelmez diyorsun 😁 Yandık gitti hee... Hayır dün markette laktozsuz süte 22 lira verince ve bunun 1 sene önce falan 7-8 lira olduğunu düşününce içime nasıl oturdu. Çok üzülüyorum vallahi.. Kıyafetler de aynen böyle olacak gibi.. Böyle böyle her ay bir şeyler alacağım galiba. Vallahi ilk çocukta böyle yapmamıştım ya..

Valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim 😅 Aynen öyle.. Bebek için bir alt eşofman 50 lira en ucuzu. Bebek ya. 1 m bez. Şaka gibi ama gerçek.. Çok üzücü vallahi..

Ay ben de uykuyu çok severim. Eşim benden çok.. Benim oğlan doğduğu günden beri uykuyu sevmiyor. Resmen doğduğu günden beri :) O kadar zorlandık ki.. Ne uyku eğitimleri neler neler.. 7 yaşında hala uykuları sorun. Daldı mı uyuyor ama dalana kadar.. Allah'ım önce sağlık sonra gazsız ve uykulu ve de yemek seçmeyen bebe diye dua ediyorum :) Lütfen bu sefer uyku konusunda rahat edelim amin 😅🙏

:KK48: Hahaha :) Ah çok tatlı :KK68::nazar: Sağlıkla giysin kucuzuukkk :KK68:

Hay Allah yaa.. Neyse ki bebişler iyiymiş çok şükür 🙏 Gözünaydın :KK68::nazar: İnşallah bir daha bu kadar beklemezsin canım..
Zaten kim kime beddua ederse iştahsiz cocugun olsun desin😂 Tabi uyku seven, gazsiz bebek olsun ya ayrica 2 cocukluyuz durmayan bebek zor olur

Nasıl oldun canım? Doktora gittin mi?

Kolay gelsin.. İnşallah çok yorulmadan biter gider 🙏😊 İğneyi bıraktığınız için de gözünüzaydın :) Geçmiş olsun..

Ayy ne güzel maşallah :nazar: 🙏Benim de 2. 16'dayım bir his yok. Kasıklarım falan ağrımasa ve bu kadar şişko olmasam hamile olduğumu anlamayacağım:KK51: Çok şükür tabi her şey yolunda olsun da.. ama his olmayınca ondan da emin olamıyorum.
Ya da bilmiyorum. Belki de pıtpıtları hissediyorum ama öyle belli belirsiz ki.. Yani ilkindeki gibi. Anlamıyorum..

Ay maşallah ne güzel 🙏:nazar:
Benim de 2. 2. olup da 16'da falan hissetmeyen yok mu ki acaba?
Kilom var yazmissiniz kilo fazla olunca da bebeğin hareketleri gec hissediliyormus. Kontrolunuz ne zaman bir an once gitseniz iciniz rahat etse😊Ama yakinda.hissedersiniz sikmayin caninizi.

Benımde kanama alanım var kanama alanım ne zaman bi gececek gibi oluyır doktor iğneye devam edelim diyor oluyorum iğneyi hop aynı sekılde vajinamda dolgunluk hissiyle doktora gidiyorum aynı sekılde eski haline gelmıs buluyorum kanama alanımı doktora anlattım durumu keselim dedi oksaparı kanama alanı gecene kadar dedi 20 gundur ne coraspin ne de oksapar oluyorum hiç bir sorun yasamadım faktor 5 heterezigot pai 4g/5g olmasına ragmen , ya yasım 24 sigara alkol vb herhangi bir sorunum yok , ilk gebelik kaybım kürtajdı hiç gelişmemişti bu nedenle yaptırmıstım testi ozamanlar doktorlar ilk gebelik kaybında yaptırmamamı soylemıslerdi gebelde kromozom bozuklugu nedenıyle erken gebelik kaybı yasanır demişlerdi keske dinleseydım onları

Günaydın bebişler ve anneler, ben daha hiç hissetmedim bebeğin hareketlerini, hissedince de heyecan mutluluk korku karışık bişey hissederim sanırım. Taşınıyoruz yarın nakliye gelicek bugün kendimi yormadan kolileri yapmam gerek nasıl olacaksa yorulmadan. Ama güzel bir haber kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum sanırım ikisi birden bana fazla geldi karnım artık mosmordu iğne yerleri kanamalarından, burunda kanamalar başladı, iğne yeri bile gün boyu kanar olunca dün hematolog iğneyi bırakalım dedi, artık kendimi morartmayacağıma çok seviniyorum. Herkese güzel bir gün olsun, ben de kolay kolay yapayım kolilerimi umarım.
Benımde kanama alanım var kanama alanım ne zaman bi gececek gibi oluyır doktor iğneye devam edelim diyor oluyorum iğneyi hop aynı sekılde vajinamda dolgunluk hissiyle doktora gidiyorum aynı sekılde eski haline gelmıs buluyorum kanama alanımı doktora anlattım durumu keselim dedi oksaparı kanama alanı gecene kadar dedi 20 gundur ne coraspin ne de oksapar oluyorum hiç bir sorun yasamadım faktor 5 heterezigot pai 4g/5g olmasına ragmen , ya yasım 24 sigara alkol vb herhangi bir sorunum yok , ilk gebelik kaybım kürtajdı hiç gelişmemişti bu nedenle yaptırmıstım testi ozamanlar doktorlar ilk gebelik kaybında yaptırmamamı soylemıslerdi gebelde kromozom bozuklugu nedenıyle erken gebelik kaybı yasanır demişlerdi keske dinleseydım onları

Zaten kim kime beddua ederse iştahsiz cocugun olsun desin😂 Tabi uyku seven, gazsiz bebek olsun ya ayrica 2 cocukluyuz durmayan bebek zor olur
Amin aminnn🙏🏻😅 Çok amin 😁🙏🏻
Kilom var yazmissiniz kilo fazla olunca da bebeğin hareketleri gec hissediliyormus. Kontrolunuz ne zaman bir an once gitseniz iciniz rahat etse😊Ama yakinda.hissedersiniz sikmayin caninizi.
Yani 76 falan oldum sanırım. Bir 4 kilo geldi. 🤦🏻‍♀️ Boyum 1.63. Baya dombili duruyorum.. Kontrol haftaya.
Sabah sabah ne giyeceğim diye ağlayacaktım🤦🏻‍♀️ Kış mı geliyor, ne geliyor valla hic sevmem kışı da ama gelecekse gelsin bir an önce, ne giyeceğimizi bilelim. Zaten bir şey olmuyor artık.. Oğlana da bir sürü söylendim. Bugün stresli sinirli bir sabahtı 😬

Yani 76 falan oldum sanırım. Bir 4 kilo geldi. 🤦🏻‍♀️ Boyum 1.63. Baya dombili duruyorum.. Kontrol haftaya.
Sabah sabah ne giyeceğim diye ağlayacaktım🤦🏻‍♀️ Kış mı geliyor, ne geliyor valla hic sevmem kışı da ama gelecekse gelsin bir an önce, ne giyeceğimizi bilelim. Zaten bir şey olmuyor artık.. Oğlana da bir sürü söylendim. Bugün stresli sinirli bir sabahtı 😬
benim de toleransım çok düşük...sabah bizimki de 1 saat hazırlanamıyor sürekli hadi demekten yoruluyorum kendim mi hazırlanayım buna mı yetişeyim bilemiyorum...hamilelikte insanın toleransı daha düşük oluyor, ve bir de kesinlikle daha çabuk yoruluyorum. akşam hemen uykum geliyor hiç enerjim yok gibi, o kadar demir vitamin kullanıyorum nereye gidiyor anlamadım.

Slm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
çok üzüldüm canım Rabbim öncelikle sana sabır ve sağlık versin. Hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah :dua:

Canım benim arkadaşım ankarada sinan tan diye bir doktora gitmiş detaylı için. Çok memnun kalmış. Ama doktor radyolog yani perinatolog değil. Sen yine de bi bak araştır istersen :) annewith annewith

Günaydın bebişler ve anneler, ben daha hiç hissetmedim bebeğin hareketlerini, hissedince de heyecan mutluluk korku karışık bişey hissederim sanırım. Taşınıyoruz yarın nakliye gelicek bugün kendimi yormadan kolileri yapmam gerek nasıl olacaksa yorulmadan. Ama güzel bir haber kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum sanırım ikisi birden bana fazla geldi karnım artık mosmordu iğne yerleri kanamalarından, burunda kanamalar başladı, iğne yeri bile gün boyu kanar olunca dün hematolog iğneyi bırakalım dedi, artık kendimi morartmayacağıma çok seviniyorum. Herkese güzel bir gün olsun, ben de kolay kolay yapayım kolilerimi umarım.

Merhaba ben de iğne kullanıyorum siz de ne gibi sorun vardı test sonuclariniz nasıldı benim de göbeğim sürekli mosmor ve canım çok acıyor herhangi bir test yapıldı mi iğneyi bırakmak için

Ben ilkinde bu kadar stres olmuyordum valla.. Hiç hatırlamıyorum. Belki de yaşımdan dolayı, şimdi hissetmedikçe ya bir şey olduysa diyorum.. Korkma yani. Ben ilkinde 20'lerde hissetmiştim. Şimdi de bir değişiklik yok.. Hala bir şey ayırt edemiyorum :işsiz:
kızlar neden bu kadar takıldınız hareketlere :) sanırım kötü haberlerden etkileniyorsunuz ama yapmayın bunu kendinize. ben de ilkinde 19 haftalıkken hissetmiştim ve hiç bu kadar stres yaptıgımı hatırlamıyorum. şimdi de birkaç günde bir ufak bir kıpırtı hissediyorum çok minnak ama düzenli hissetmek icin 24. haftaları beklememiz gerek. onlar Allah a emanet içiniz rahat olsun, beslenmenize, vitaminlerinize, egzersizinize, kendinizi cok yormamaya dikkat edin gerisine zaten müdahale edemiyoruz, tevekkül etmekten baska caremiz yok. rahat olun herşey yolunda :KK19:

Canım benim arkadaşım ankarada sinan tan diye bir doktora gitmiş detaylı için. Çok memnun kalmış. Ama doktor radyolog yani perinatolog değil. Sen yine de bi bak araştır istersen :) annewith annewith
Canım çok duydum bu doktoru hatta kendi doktoruma da sordum çok memnun kalan var ama bana sorarsan perinatolog öneririm dedi 🥲

benim iştahım çok açık ya sizde de böyle bir sorun var mı ? hiç doymuyor gibiyim, çok yiyorum o yüzden ben de çok hızlı kilo aldım

Guldurdunuz oglana da bir suru soylendim😂

benim iştahım çok açık ya sizde de böyle bir sorun var mı ? hiç doymuyor gibiyim, çok yiyorum o yüzden ben de çok hızlı kilo aldım
normal bence, artık kilo almaya başlarsın. sadece şuna dikkat et canım, yedikten 1 saat sonra yine kurt gibi acıkıyorsan canın sürekli şekerli tatlı şeyler çekiyorsa şeker şüphesi olabilir, böyle bir durum yoksa iştahın açık olması normal. 3 ana öğün 3 ara öğün bunlara dikkat edebilirsin, azar azar saglıklı atıstırmalıklar yersin ara öğünlerde, muz yogurt ceviz filan tok tutar

O benim, hiç kapanmayan iştah ve hiç doymayan karnım hızlı kilo alıyorum

X