Ay kışlıklara hiç girmedim ama sanırım bu aylık para harcama haddimi de doldurdum
Sonraki aylara kısmet.. Gerçi dün akşam böyle dedim sonra yine dayanamayıp 3 parça daha aldım
İlk aylar için çok mu olacak acaba, hediye falan da gelir diyordum ama bek sen şimdi hediye de gelmez diyorsun
Yandık gitti hee... Hayır dün markette laktozsuz süte 22 lira verince ve bunun 1 sene önce falan 7-8 lira olduğunu düşününce içime nasıl oturdu. Çok üzülüyorum vallahi.. Kıyafetler de aynen böyle olacak gibi.. Böyle böyle her ay bir şeyler alacağım galiba. Vallahi ilk çocukta böyle yapmamıştım ya..
Valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Aynen öyle.. Bebek için bir alt eşofman 50 lira en ucuzu. Bebek ya. 1 m bez. Şaka gibi ama gerçek.. Çok üzücü vallahi..
Ay ben de uykuyu çok severim. Eşim benden çok.. Benim oğlan doğduğu günden beri uykuyu sevmiyor. Resmen doğduğu günden beri :) O kadar zorlandık ki.. Ne uyku eğitimleri neler neler.. 7 yaşında hala uykuları sorun. Daldı mı uyuyor ama dalana kadar.. Allah'ım önce sağlık sonra gazsız ve uykulu ve de yemek seçmeyen bebe diye dua ediyorum :) Lütfen bu sefer uyku konusunda rahat edelim amin
Hahaha :) Ah çok tatlı
Sağlıkla giysin kucuzuukkk
Hay Allah yaa.. Neyse ki bebişler iyiymiş çok şükür
Gözünaydın
İnşallah bir daha bu kadar beklemezsin canım..