- 24 Kasım 2021
- 5.087
- 6.317
- 31
Nehir bu ara çok duyuyorum sitede, Amine çok mu eski senceCanım ben cok eskı isimde sevmem yeni ısımlerı de sevmıyorum. Eger kızım olsaydı Nehır koyacaktık. Derın ve Alin de cok hosuma gıdıyor ama kıbar ısımler severımOglunun adı ne ona uygun isim de olur
Canım sabah bi yarım ölçek verdik ama hiç etki etmedi annemde kesin diş başka bişey olamaz diyor çünkü cidden bişeyi yok hala bi enfeksiyon olsa heralde ateşlenirdi ay 1 ay sürmez inşallah çok korktum şuanCanım diş derdidir onun peki gece calpol falan verdin mi? Bu kadar anormal bir sıkıntı olunca derdi olunca mutlaka verin dedi bize dr. Azı çok çok zorluyor4 azıyı arka arkaya patlattı Ekin abartmıyorum 1 ay zombi gibi gezdik. Bazıları abarttığımızı düşünebilir ama her çocuk aynı geçirmiyor bu süreçleri bazıları top noktada yaşıyor malesef. Bizimki de öyle oldu. Sen bir de hamilesin dinlenmen gerekli böyle baktın bir terslik var mutlaka calpol ver
Ay benimkide iki ayak ustunde durabilcekmi acaba bole ahhh gorebilecekmiyim o gunleri:)))Evde böyle bişiler dolaşıyor
Amine ismini emine diye soylerler bence biraz telaffuzu zor gibiNehir bu ara çok duyuyorum sitede, Amine çok mu eski sence
Öyle arkadaşımTırnakları kırılsa canımız sıkılıyor çok normal inşallah bugün daha iyi olur kuzucuk
Ya benim ilkokulda sınıf arkadaşımın adı amineydi çocuklar hep hamile vs diye dalga geçiyorlardı hatırlıyorum ağlıyordu hep. Alakasız ama çocuklar cidden acımasız oluyor.Nehir bu ara çok duyuyorum sitede, Amine çok mu eski sence
Ay bu çocuklar ne fena hiç aklıma gelmedi bakYa benim ilkokulda sınıf arkadaşımın adı amineydi çocuklar hep hamile vs diye dalga geçiyorlardı hatırlıyorum ağlıyordu hep. Alakasız ama çocuklar cidden acımasız oluyor.
Bızım sıtede 2 yasında bır kızın adı Amine annesı cagırırken guzel duruyor ama Emine gıbı de duracagı için ben koymazdım.Nehırı ılk hamılelıgımden berı dusunmustum. Masal, Güneş ismlerını de severım eşim bu tarz sevmıyor.Nehir bu ara çok duyuyorum sitede, Amine çok mu eski sence
Senin kafanda hangi isimler varAy bu çocuklar ne fena hiç aklıma gelmedi bak
Benım bebegım dogdugunda da burnunu ustunde baya vardı yanaklarında falan ama gecmesı bıraz zaman aldı hatırlıyorum 1 aylıktı halen gecmemıstı. Bunların bır zararı yok ben de ılk bebegımdı bılmıyordum uzuluyordum neden gecmıyor dıye oysakı gayet normalmıs.Kızlar bebeğim 37 günlük fakat yüzündeki beyaz sivilceler hiç gitmedi çok var yuzunde boynunda nedeni ne olabilir gecer diyorlar da gecmediEki Görüntüle 3444804
Canım benım oglum da banyoyu sevıyorken bır anda çıglık kıyamet oldu. Ben daha banyoya sokmadan banyo yaptıracagım vs dıye konusuyordum aglıyordu aglıyordu nasıl anlatamam ondan baya gec gec banyo yaptırdım.Suyun ıcınde cırpınıp yuzen kaplumbagalar aldım.Kuvetıne su koydum bır sure banyo yaptıgı alanda degıl de normal banyoda oynadılar. Havalar da ısındı kıyafetle banyoya soktum abısıyle oynadılar kac gun oyle devam ettık. Abısıyle bırbırlerıne su serpıp oynadılar vs ıkısını o anda yıkadım. Sımdı kendı kaplumbağalarını alıp banyo kapısına dayanıyor koyuyorum banyoya kendı kendıne uzerıne su dokuyor sonra kalanı da ben yıkayıp cıkarıyorum. Sen de kıyafetle koy oynasın ıslansın ama o an yıkama bır kac defa oyle yap sonra alt kısmını cıkar bır sonrakı banyo da da ust kıyafetı oyle kademelı ılerleyebılırsın. Eglence olınca her seyı unutuyorlar.Kızlar bebeğim 14.5 aylık, önceden banyoda sadece başını yıkarken ağlardı. Vücudunu yıkarken falan sorun yoktu. Son 2 aydır banyoya girer girmez kıyamet koparıyor, dün gece ateşi vardı, uyuyordu ve ben banyoya sokamadım çok ağlar, travma olur vs diye...
Bugün gündüz soktum, sadece vücudunu yıkayalım en azından dedik. Eşimin boynuna nir yapıştı asla bırakmıyor. Ağlaya ağlaya ılık duş aldırdım.
Nasıl çözeceğim bilmiyorum, sudan kaçıyor.
Mümkün değil tek başıma yıkayamıyorum, asla durmuyor ağlıyor, kaçıyor.
ay benim eşimde hiçbir ismi beğenmiyorBızım sıtede 2 yasında bır kızın adı Amine annesı cagırırken guzel duruyor ama Emine gıbı de duracagı için ben koymazdım.Nehırı ılk hamılelıgımden berı dusunmustum. Masal, Güneş ismlerını de severım eşim bu tarz sevmıyor.
Benim aklımda olanlar amine, sare, ravza, Gökçe şimdilik… bi yanım diyor iki isim diğeri diyor ilerde evlenir çift soyad ismi uzun olmasın, eşim de ayla diyor da bende ona hiç ısınamadım, lina, mira, kumsal, ada o tarz isimler benlik değilSenin kafanda hangi isimler vararkadaşım iki hafta sonra doğum yapacak meva koymaya karar verdi o da.
Bence cidden iki isim zor oluyor kadın için özellikle ama sen bilirsin tabi söylediklerinden Gökçe güzel bence güçlü bir isim. İçine sinen olur umarımBenim aklımda olanlar amine, sare, ravza, Gökçe şimdilik… bi yanım diyor iki isim diğeri diyor ilerde evlenir çift soyad ismi uzun olmasın, eşim de ayla diyor da bende ona hiç ısınamadım, lina, mira, kumsal, ada o tarz isimler benlik değil
İnşallahBence cidden iki isim zor oluyor kadın için özellikle ama sen bilirsin tabi söylediklerinden Gökçe güzel bence güçlü bir isim. İçine sinen olur umarım
Canım eger saydıkların arasından bırı olacaksa Gökçe guzel. Herkesın zevkı farklı tabı kı ama Sare ve Ravza agır gelıyor ya. Lina cok moda olmus ben hıc sevemedim o ismi.Ecem, Ela bu ısımler de guzel. Ekin isminde cok kıbar. Ekın hem erkege hem kıza kullanıyorlar. Erkek öğrencimin adı Ekindi cok hosuma gıdıyordu.Ogluma dusundum de eşım kabul etmemıstıBenim aklımda olanlar amine, sare, ravza, Gökçe şimdilik… bi yanım diyor iki isim diğeri diyor ilerde evlenir çift soyad ismi uzun olmasın, eşim de ayla diyor da bende ona hiç ısınamadım, lina, mira, kumsal, ada o tarz isimler benlik değil
Anladım çok teşekkür ederim:)Benım bebegım dogdugunda da burnunu ustunde baya vardı yanaklarında falan ama gecmesı bıraz zaman aldı hatırlıyorum 1 aylıktı halen gecmemıstı. Bunların bır zararı yok ben de ılk bebegımdı bılmıyordum uzuluyordum neden gecmıyor dıye oysakı gayet normalmıs.
Aylin nasıl? Ayla'ya benziyor. İdil?Benim aklımda olanlar amine, sare, ravza, Gökçe şimdilik… bi yanım diyor iki isim diğeri diyor ilerde evlenir çift soyad ismi uzun olmasın, eşim de ayla diyor da bende ona hiç ısınamadım, lina, mira, kumsal, ada o tarz isimler benlik değil
Ay Suat olabilir mi tonlamasıyla okudumAylin nasıl? Ayla'ya benziyor. İdil?