2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çınar 1.5 yasından falandı canım 2. Uykuyu bıraktıgında cunku 1. 5 yasında ıtıbaren sabah uyanma saatı gec olmaya basladı o zaman bıraktı. Çınar gecen seneye kadar oglen uykusu yapıyordu yapmasa cok huysuz olurdu okula baslayınca bıraktı ama halen evde ıse uyur. Benımkılerın işi de uyumak. Öğünlerını vermıssem karınları toksa atıatırma vs yapmazlar. Abısı oyle Yıgıt de oyle olacak gıbı. Alın kıme cekmıs oyle😁😁Aman yesın yemeyen bebek aşırı zor oluyor. Diş sıkıntısı olmuyor demek Alının cunku diş cıkarırken genelde iştahsızlar
Ya masallah nazar değmesin 😍😍 ben alini uyutmaya çalışırken hayatı sorguluyorum babası da ben de uykuya düşkün değiliz bize çekmiş maalesef alinden önce de gece 11 de yatıp yedide kalkardık şimdiki aklım olsaydı uyurdum 😂😂

Kızlar bebegının B12 sı yuksek cıkan var mı referansta ust sınır 505 Oglumun 978 cıkmıs bır zararı olur mu acaba doktoruna mesaj attım da henuz cevap gelmedi.

Kızlar bebegının B12 sı yuksek cıkan var mı referansta ust sınır 505 Oglumun 978 cıkmıs bır zararı olur mu acaba doktoruna mesaj attım da henuz cevap gelmedi.
B12 si daima düşük çıkan ben , maşallah oğluna ne yediriyon söyle bizde yiyelim😂

B12 si daima düşük çıkan ben , maşallah oğluna ne yediriyon söyle bizde yiyelim😂
Ay canım bır an korktum ben cıdden İnternet işi sıkıntı ordan bakınca korktum 😁Ama doktoru yazdı normal deger sıkıntı Olmaz dıye. En cok yedıgı yogurt kahvaltıda bıle yogurt😁Abısının de yuksek bazılarının yapısal sanırım emılım ıyı oluyorsa demek.

Ay canım bır an korktum ben cıdden İnternet işi sıkıntı ordan bakınca korktum 😁Ama doktoru yazdı normal deger sıkıntı Olmaz dıye. En cok yedıgı yogurt kahvaltıda bıle yogurt😁Abısının de yuksek bazılarının yapısal sanırım emılım ıyı oluyorsa demek.
Kesinlikle mide de emilimde bazılarında sorun olduğu için hep düşük çıkıyormuş canım banada öyle açıkladılar, oğlan inşallah bana çekmemiştir yoğurtta sürekli mayalayıp günlük veriyorum😅

Ben de aynı şekilde 3 4 saat en az dışardayım hatta 1 öğünü de dışarda yediriyorum 😅 çocuklarla da oynuyor eve tıkmak istemiyorum bana da yürüyüş oluyor 8 kilo vermişim düşün 🤣🤣 günde en az 5 km yürüyorum kuzey'le 😁 ben de bu tarz bir sayfa takip ediyorum başta bu bebek nasıl yapiyor benim oglum agzina aliyor yapamiyor diyordum ki 3 gündür yapmasına uğraştığım şeyleri yapiyor nasil mutlu oluyor anlatamam 😍 yarin denicem ben de bu kavanoz kapagini bakalim yapabilecek mi 🤣🤣
Bu hesap da çok güzelmiş, kaydettim hemen bişeyler ama hava çok güzel kapıya gidip ağlıyor hiç evde duramıyoruz artık 😂 ben de inanılmaz kilo verdim ama iyi anlamda değil iskelet oldum biraz toparlamam lazım dışarı çıkmasak bile evde saklambaç hopla zıpla koştur gidiyor yağlar.
Kızlar günde kaç kez mama veriyorsunuz
Her uyandığında 120cc uykudan önce 90cc veriyorum.
Canım 725 çıktı bizim de ama doktor gayet güzel dedi değerleri bir sıkıntı yok demek ki. Maşallah minnoşuna baya yüksekmiş kebap mı gömüyor her öğün napıyor 😂

Kızlar etrafınızda maddi durumu iyi olmayan hamile tanıdığınız var mı? Eğer zayıf biri varsa aldığım hamile pantolonları taytları eşofmanlar var göndermek isterim aklınızda olsun.

Kızlar merhaba, size bir şey sormaya geldim. Ben yoğun çalışıyorum. Kızıma annem bakıyor, kızım 11 aylık. Böyle ağladığında filan hep annemin kucağına gitmek istiyo ya da uyuyacağı zaman annemi arıyo gözleri sürekli. Başta normaldir diye düşünüyodum ama artık hafiften üzmeye başladı bu durum beni. Annemi annesi sanıyo olabilir mi ya ne zaman değişir bu durum

Merhaba kızlar, bebeginin bıngıldağı kapanmayan var mı? Oğlumun kapanmadı tam. Bayramdan sonra menenjit aşısı var, o zaman soracağım doktora... Belki doktoru ile bu durumu konuşan vardır...

Kızlar moralim çok bozuk 🥺 Dr dan geldim perinatolog çağırmıştı arter damarımız tekti diye. Baktı boyu ve kafası normal ama suyumuz çok yükselmiş diyet yapmama rağmen. Karın bölgemiz 10 gün geriydi 3 haftayı bulmuş ve beyinde csp mi dedi neyse işte boşluk varmış tek başına bir anlamı yokmuş ama suyu fazla arteri tek csp de boşlukta var su alalım karnından dedi. Ama kalbinde sıkıntı yok genelde böyle hasta olan bebekte kalbinde sıkıntıda olur dedi. 😢 Eğer genetik hastalık varsa kalbini durdururuz dedi 🥺 bende istemedim suyun alınmasını. Ama elim ayağım titriyor üzüntüden
Durumunuz nasıl ?

Dogunca genetik test yapmıslardı hatırladığım kadarıyla sonuclar ıyı cıkmıstı. Gecmıs mesajlarını okuyabılırsınız yazmıstı detaylı.
Kusura bakmayın çok eski bi zamanda kayıt oldum ama yeni aktifim geçmiş mesajlar nasıl okunuyor bi fikrim yok . Bebekgi sağlıklı mi doğdu . Benimde suan çok benzer sorunlarım var . Merak içerisindeyim . Cevaplarınız için teşekkür ederim

Kusura bakmayın çok eski bi zamanda kayıt oldum ama yeni aktifim geçmiş mesajlar nasıl okunuyor bi fikrim yok . Bebekgi sağlıklı mi doğdu . Benimde suan çok benzer sorunlarım var . Merak içerisindeyim . Cevaplarınız için teşekkür ederim
Estağfurullah anlıyorum sızı. Bebegı saglıklı ıdı sadece sanırım erken dogmustu ve kılo alamamasını sıkıntı ediyordu. Genetik testlerı de temızdı. Ara ara gırıp yazıyor yazınızı gorunce cevaplayacaktır.

Estağfurullah anlıyorum sızı. Bebegı saglıklı ıdı sadece sanırım erken dogmustu ve kılo alamamasını sıkıntı ediyordu. Genetik testlerı de temızdı. Ara ara gırıp yazıyor yazınızı gorunce cevaplayacaktır.
Teşekkür ediyorum . 🌸 saolun

Geçen konuşturan bir kitap alacaktim bime gelmişti kadinin teki geldi yanima cocuguyla ne gerek var zaten zamani gelince konuşuyorlar bu sefer de susturmaya çalışacaksin boşver alma dedi 🤣🤣🤣🤣
Kitap okuyunca ekin de garip garip sesler çıkararak konuşmaya çalışıyor mu 😀 bizimkisi onu çok yapıyor 😁
Hahahah kısmen haklı bence 😂 ama kitapsız da olmuyor baya vakit geçiriyorlar.😂 Ekin kitaptaki hayvanlarin seslerini çıkarmaya calisiyor bir de hani demiştim ya konuşturan kartları çok seviyor diye ordaki yansima sesleri yapıyor hamm, hapşu, üfff, offf, ufff, möö vb. Sesler. Bi de bu ara ağzının içi çok dolu birşeyler geveliyor ama anlamsız 😅
Kızlar günde kaç kez mama veriyorsunuz
Gündüz 1 defa 90 cc, gece uyumadan 90 cc sabaha kadar da bazen 1 bazen 2 90 cc içiyor. Gece beslenmesi işini henüz bitiremedik malesef hastalıklar karışınca

X