• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
10+1den selâmlar olsun 🌸😊

Bu sabah midem az bulandı biraz daha az yorgun hissediyorum kendimi 🙈 bugün güzel bir gün olsun hepimize inşallah 🌸

Tek olumsuz durum kpssnin iptal edilmesi herhalde ben zaten 82 veya 83 falan alırdım bana yeterli bir not değil ama üçüz gebesi olduğum için çok ileri bir tarihe ertelenirse sıralara sığamam diye korkuyorum 🙄🤣🤣

Şaka bir yana nasıl böyle şeyler oluyor aklım almıyor koskoca bir kurum nasıl sürekli bu duruma düşüyor 🤨🙄 ben iyilerden degilim ama iyilerin emeklerine yazık gerçekten stres de cabasi 😑 inşallah emek gösteren herkes emeğinin karşılığını alır ben de biraz daha çalışayım bari 85 90 arasında bir şey alsam ilk atamalara olmaz ama 3ten sonra şansım olabilir 🤣 gerçi 3 çocukla nasıl çalışacaksam acaba ayliksiz izin var mıdır 2 yaşına kadar falan 🤣🤣🤣

Sizler nasılsınız kızlar var mıydı benim gibi kpss ye giren 🤗
Kuzum 17 eylüle ertelenmiş diye duydum ama resmi olarak açıklandı mı bilmiyorum

Ben zaten sözleşmeli kadro hayali kurmuyorum artık mülakatla her yer doluyor ya hele şuan asgariye çalışan taseronlar bile tanidikla oluyor ben projede iş bulmuştum 14 aylık tarım projesi koordinatörlüğü ama doktora öğrencisi olduğum için istiyorlardı beni ve ben doktorayı bıraktım bazı olumsuz durumlardan dolayı ve aynı zamanda projenin ortasinda koordinator dogum yapmaz dediler haksiz bulamadim cocuklar 2 yasina gelince baska projeye insallah dedi 🤣🤣🤣 projede maaslar taseronlardan daha iyi oluyor sigortalar da güzel yatıyor ama iste bitiyor proje dedigin 🤣🤣🤣

Asıl iş merkezi atama ile atanmakta artık ben oradan şehir plancısı kadrosunu zorlamayı planlıyorum akademik kariyer beni küstürdü daha da dönmem bana amaç lazim kpss tam doktoradan ayrılma sürecine denk geldi tam çalışamadım bu sefer bakarım biraz daha yukseltirim inşallah 🤲

Ben hep akademisyen olmayı hayal etmiştim ondan hiç memuriyete bakmadım onların da hakları çok güzel aslında inşallah olur bebislerimin şansına 🤗😊🌸🤲

Benim böyle ek uğraşlarım olsaydı bende onlara heyecanlanırdım 🙈 ben hep akademisyen olurum diye kendi alanımda çalışmalar yaptım ama sonuçta akademi en çok itiraz eden olarak düzene düzenle aynı şeyi yapıp kendi istediklerini alıyorlar kendi istediklerine insanlara iyi davranıp diğerleri sanki çalışma yapmıyormuş gibi davranıyorlar 🤨🙄 ondan son yaşadıklarımdan sonra küstüm düzenim olduktan sonra keyfim isterse afla falan döner bitiririm okulu yoksa kalır öyle kalbimi kırdılar çok 😔

Yok ertelenmiş ve iptal edilmiş sınav daha iyi bir şeyler yapmak için özellikle benim gibi çalışamayan kişilere şans olur ama benim kafama takılan çok heyecanlanan çalışan ama stres yüzünden zorluk yaşayan insanlar oldu ya çok kahredici bir şey ben biraz daha odaklanıp mesela bu sınavda geçemeyeceğim insanları önümüzdeki sinavda geçebilirim ama düşün onlar 1 senedir emek veriyor en azından beni rahatlıkla geçerlerdi benim gibi bir sürü kişiyi de geçerlerdi ama benim stres yönetimim çok iyidir panik olmam hiç biliyorsam yaparım yani 🙈 artık hepimiz için hayırlısı olsun ne diyeyim ben de daha iyi bir sonuç almak için çabalayacağım bu sefer çünkü toplamda 4 cocuk ve esimin isi ne kadar iyi olsa da gecim zorlasir boyle bir yerden sonra benim çalışmam gerekir 🌸😊

Sizin adınıza da sevindim sağlık çalışanlarına saygım sonsuz her türlüsü zor biliyorum sizin için her türlü yoğun çalışıyorsunuz Allah yardımcınız olsun 🧿🤲🤲🌸🌸 ama eşinizle aynı hastanede çalışmanız çok güzel olmuş sizin bebeğiniz size uğur getirmiş umarım benimkiler de bana getirir 🥰🌸🤲
Ne güzel bir kariyer tebrik ederim. Bu devirde tek tabanca olmak zor. Umarım bebisleri biraz büyütünce karı koca taş olur baş yararsınız annem öyle der 🤗
Allahım hep gönlünüze göre versin. Emeklerinizin karşılığını hep alın ♥️

Ne güzel bir kariyer tebrik ederim. Bu devirde tek tabanca olmak zor. Umarım bebisleri biraz büyütünce karı koca taş olur baş yararsınız annem öyle der 🤗
Allahım hep gönlünüze göre versin. Emeklerinizin karşılığını hep alın ♥️

Çok moral bozukluğu yaşadım aslında belki de hamileyim diye toparlayamadım normalde ben böyle duygusal bakmam olaylara ama yani herkes doktoraya lisans ve yüksek lisans tamamlayıp geliyor sanki bazı insanlar bambaşka şeyler yapıyormuş gibi sizin önünüze çekilince aşırı moraliniz bozuluyor bir de okul değiştirince kendi öğrencilerini kayırma durumları var ki sinir bozucu 🙄

Inşallah gelecekte bana ve belki başkalarına bunları yaşatan insanlara proje veren kişi olurum ama ben en azından kesinlikle hak yemem çok korkarım böyle şeylerden 🙈😊🌸

Sagolun umarım herkes emeklerinin karşılığını alır bu hayatta 🥰😊🌸

Kızlar sınav için çok üzgünüm ama umudunuzu kaybetmeyin. Ben sağlık meslek çıkışliyim sonrasında 2 sene unv okudum devlet hastanesinin taşeron kadrosunda çalıştım 8 sene. Tomografide. Evlendim eşimin işi dolayısıyla il degistirdim. Izmirden mardine gidince yapılacak pek bir sey yoktu ozeller cok az para verip cok uzun saat calistiriyorlardi ve ben kpss ye hazırlandım ve atandım şubatta başladım. Eşim de iller arası ile tayinini yeni aldırdı 2 gün önce belli oldu çalıştığım hastaneye geldi şükürler olsun.
Hem ders çalışmak zordu seneler sonra hem kendime aileme eşime vakit ayiramadim ama emeğimin karşılığını aldim
6 aydır da eşim git gel yapıyordu sürekli mardinde devam ediyordu ama bebeğim uğuruyla geldi eşimin tayin işi de oldu. Memuriyet önemli gerçekten. Kendimi bu sene sınava girenlerin yerine koyunca kahroldum okadar emek travma yaratır yani insanda. Ama yine de ertelenmiş sınav şanstır fırsat varken oturun biraz daha çalışın derim ben.
Ne güzel canım maşallah 🥰🧿 Allah gönlünüze göre vermiş. Çok da emek vermişsiniz tabi.. İnşallah bundan sonrası için de daha güzelleri olsun 🙏🏻
Ben zaten sözleşmeli kadro hayali kurmuyorum artık mülakatla her yer doluyor ya hele şuan asgariye çalışan taseronlar bile tanidikla oluyor ben projede iş bulmuştum 14 aylık tarım projesi koordinatörlüğü ama doktora öğrencisi olduğum için istiyorlardı beni ve ben doktorayı bıraktım bazı olumsuz durumlardan dolayı ve aynı zamanda projenin ortasinda koordinator dogum yapmaz dediler haksiz bulamadim cocuklar 2 yasina gelince baska projeye insallah dedi 🤣🤣🤣 projede maaslar taseronlardan daha iyi oluyor sigortalar da güzel yatıyor ama iste bitiyor proje dedigin 🤣🤣🤣

Asıl iş merkezi atama ile atanmakta artık ben oradan şehir plancısı kadrosunu zorlamayı planlıyorum akademik kariyer beni küstürdü daha da dönmem bana amaç lazim kpss tam doktoradan ayrılma sürecine denk geldi tam çalışamadım bu sefer bakarım biraz daha yukseltirim inşallah 🤲
İnşallah canım.. Allah gönlüne göre versin.. Senin de bebeklerin şansına olur bakarsın 🥰🙏🏻

İnşallah 6 ay sürmez canım inşallah 12.haftamda biter 6.haftadan beridir aynıyım ben. Seninle aynı gün gidiyoruz demekki inşallah benim gibi olmazsın canım ben hasta gibi yatıyorum. Hasta değiliz hamileyiz diyorlar ya hiç alakası yok bazıları resmen hasta gibi oluyor yerinden kalkamıyorum yaşayan biliyor 😢
Canım ben onu rahat hamilelik geçiren, yani doktorun bir sorun yok dediği, buna rağmen etraftaki insanların doktordan çok bildiğini düşünüp şöyle yapma bebeğin düşer, böyle yapma, erken doğar, yok onu yeme, koşma, hoplama, yürüme vs demelerine karsi dedim. Neden yanlış anlaşıldı anlamadım. Gayet de konunun üzerine demiştim ama.. İyi olduğumuz halde neden denize girmeyip, neden yürümeyecegiz, neden spor yapmayacagiz vs demek istedim. Doktorun riskli dediği ya da sizin gibi kötü durumda olanlarla alakası yok. Tabi ki sizi anlıyorum. Her seferinde de dua ediyorum inşallah geçer diye..

İnşallah 6 ay sürmez canım inşallah 12.haftamda biter 6.haftadan beridir aynıyım ben. Seninle aynı gün gidiyoruz bedemekki inşallah benim gibi olmazsın canım ben hasta gibi yatıyorum. Hasta değiliz hamileyiz diyorlar ya hiç alakası yok bazıları resmen hasta gibi oluyor yerinden kalkamıyorum yaşayan biliyor 😢
Bu hasta değiliz hamileyiz yanlış anlaşıldı ben kimsenin hamileliği için naz niyaz yapıyor gibi bisey demedim ki 🥲 dışarıda gereksiz laf söz insanlar için söyledim.
Ben de muhteşem geçirmiyorum hamilelik sürecini, bulantilar halsizlik kasik bel ağrıları, lekelenme, yetersiz beslenme ve en önemlisi endişe hali.
Surecini biliyorum ve anlıyorum canim, lütfen alınma bu söze olurmu, seninle ya da hamileliği kötü geçiren arkadaşlarımla ilgili degildi sözüm, hepinizi seviyorum ❤️

Bu hasta değiliz hamileyiz yanlış anlaşıldı ben kimsenin hamileliği için naz niyaz yapıyor gibi bisey demedim ki 🥲 dışarıda gereksiz laf söz insanlar için söyledim.
Ben de muhteşem geçirmiyorum hamilelik sürecini, bulantilar halsizlik kasik bel ağrıları, lekelenme, yetersiz beslenme ve en önemlisi endişe hali.
Surecini biliyorum ve anlıyorum canim, lütfen alınma bu söze olurmu, seninle ya da hamileliği kötü geçiren arkadaşlarımla ilgili degildi sözüm, hepinizi seviyorum ❤️
Ay senin o sözün de yanlış anlaşıldı canım nedense ikinciye açıklama yapman gerekti gördüğüm kadarıyla🙂Herkesin hormonlar tavan şu an valla eşime fırça atıp duruyorum geçip karşımda gülüyor hormonlar yüzünden diye. Güldükçe daha da sinir oluyorum ama muhatap olsa gereksiz tartışma olacak. Resmen dalga geçiyor ben bağırdıkça ağladıkça falan. Çok rezil durumdayım 😂 Biraz hassas dönemler azıcık sinirler gerilebilir sabır 🙏🏻❤️

Hangi marka model aldın canım hayırlı olsun 😌
Oğluma ilk travel almıştım kanz model çok rahat ve sürüşü iyiydi. Büyüyünce 2. Parçasına ayakları sığmadı rahat gelmedi bana. E bebekten en ağır taşıyan baston Bebek arabasi almıştım. Brisk Lx baston diye geçiyor joie marka.
Onun rahatlığına o kadar alıştım ki içine ayni marka joie puset aldım. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur 🙏

Puset mi aldınnnn doğacak bebiş için miii ya ben hemen gaza gelirim zor türüyorum kendimi bir şeyler almamak içinnn
Evet hatta doktor sadece kese gördü son adet tarihimle uyumlu olmadgni söylediği halde 🤭 işte öyle bir çılgınlık yaptım.her dakika fiyatlar ucunca 🤪

Evet kimisinde etkileri degisiyor. Takibi yapan dr a ilet bunu da pkos varligini p da kontrol etsin. Ona göre bilgilendirir sni
Ben doğal hamile kalınca geçmiş demek ki diye düşündüm canım o aklıma.gelmedi söylerim haftaya cumaya randevu aldım.

Oğluma ilk travel almıştım kanz model çok rahat ve sürüşü iyiydi. Büyüyünce 2. Parçasına ayakları sığmadı rahat gelmedi bana. E bebekten en ağır taşıyan baston Bebek arabasi almıştım. Brisk Lx baston diye geçiyor joie marka.
Onun rahatlığına o kadar alıştım ki içine ayni marka joie puset aldım. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur 🙏
Güle güle kullanın canım❤️ Joie güzel bir marka benim de listemde var. Bebişinle bol bol gezersin inşallah 🙏🏻

Evet kızlar can sıkıntısından Çin takvimine baktım en üstte çıkan iki siteden biri erkek biri kız diyor 😂 çok boş işlere sardım noluyor bana 😂😂 bir de açıklamada demiş ki doğruluk oranı %50dir. Buna koptum ya. Zaten ya kız ya erkek kafadan atsan tutma ihtimali %50 😂 Var mı başka bakan sizde neler çıktı eğlenceli bi muhabbet açalım ya hadi yazın 🥰

Eklentiler

• 254500F9-6ECE-493C-BC81-200BCDB1ECC7.png
    254500F9-6ECE-493C-BC81-200BCDB1ECC7.png
    110,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 3B83C9AC-D8C1-46CA-B884-9DFEADD1D3AD.png
    3B83C9AC-D8C1-46CA-B884-9DFEADD1D3AD.png
    106,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 4042274A-490F-4986-8677-C7B5F11F72EF.jpeg
    4042274A-490F-4986-8677-C7B5F11F72EF.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 38
Güle güle kullanın canım❤️ Joie güzel bir marka benim de listemde var. Bebişinle bol bol gezersin inşallah 🙏🏻
Bu model iri bebekler icin çok rahat bir model 22 kg taşıyor içi geniş, katlaninca taşıması da rahat tavsiye ederim.

Back