inşallah her şey çok güzel geçer de canım çok güzel anılar kalır bize
çok geçmiş olsun canım inşallah her şey yolunda gider sağlıcakla zamanında gelir bebeğin ama stres yapma stres herşeyi tetikler doktorun riske atmamış bence iyi birşey kontrol altında olman olası bir durumda ciğer geliştiricinin yapılmış olması da bebeğin için önemli evde kalsan daha çok gerilirdin ne oluyor diye şu anda gözlem altında olman bence en iyisi
canım valla bende de birkaç gündür durumlar aynı sertleşiyor geriliyor sanki karnımı yırtıp çıkacakmış gibi anlık göbek bölgemde kasıklarımda ağrılar oluyor Allah yardımcımız olsun sağlıcakla atlatalım şu dönemleri
canım bende de uzun zamandır var özellikle çatı ağrısı çok oturunca çok yürüyünce daha fazla olduğunu fark ettim ara ara kalkıp kısa yürüyüşler yapıyorum bana bayağı faydası oldu bence vücut ısınınca ağrı hafifliyor
son 1 haftadır bende de var canım doktora sordum artık büyüdü iyice normal dedi hatta bazen karnımı yırtıp çıkacak gibi hissediyorum
canım sürekli değişiyor hareketleri ama benim 30. haftadan sonra hareketler daha sert olmaya başladı daha ağrılı ayrıca pozisyonu da hareketleri hissetmede çok etkiliyor diye düşünüyorum önemli olan hareket etmesi sert yada yumuşak diye birşey yok ona takılma bence
bende kararsızım ama hastaneye sadece 1. derece yakınlarım gelir diye düşünüyorum. karar veremedim
canım benim eşim çekecek fotoğrafımızı profesyonel makinası falan var hobi olarak yapıyor kızımda da yeni doğan çekimini eşim yapmıştı evde de bunda da öyle düşünüyoruz.
aynen canım iyice büyüdüler kendilerini sürekli hatırlatıyorlar özellikle de ayaktayken karnım gerilince çok ağrı yapıyor
akşam olup uzanıp dinlenmeye geçince de çoşuyor resmen
bana da çok öneren oldu ama ben almayacağım galiba canım.
canım böreği pişmeden koyuyorum. kurabiyelerinde normalde hamurunu koyuyorum ama o yoğunlukta uğraşmamak için pişirip koyacağım. buzluk kaplarına koyarsan tadı değişmiyor buzdolabı poşetinde olursa tadı değişiyor koku da sinebiliyor .
canım ıslak mendil olarak kızımda kullanıp memnun kaldığım sleepy yenidoğan aşağıdaki link attığım çeşidi ama diğerleri kokulu ben bunu önerebilirim.
Sleepy Natural YenidoÄan Islak Pamuklu Havlu12x40 480 Yaprak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
ayy canım git gide ağırlaşıyoruz bende dün gündüz bu kafadaydım çünkü sürekli sertleşti karnım ağrı yaptı karnımda ve kasığımda akşamı zor ettim artık böyle geçecek galiba gün içinde fırsat buldukça kısa yürüyüşler yapmaya çalış oturarak çalışmak da insanı çok zorluyor çünkü