2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay iyi ki bizde böyle adetler yok zaten isim koymak zor

İnşallah canım avukat arkadaşımada soracagım umarım olmaz

Aynen cabım
Aynen canım bakacagım artık bu juno yatak değilde chicco anne yanı beşik ile ilgili deneyimleri merak ettim aslında ben alttaki linktekini yani

Ben pijama giymiştim. Zaten kaldırıp gezdiriyorlar. Bir ara sondayı çıkarıyorlardı ya.. Her yerde başka demek.
Evet canım her yerde farklı oluyor bi pijamalı bi elbiseli 2 çift götürsem bana yeter sondayı hemen çıkartmıyorlar bikaç saat sonra yürütmeye geliyorlar o zamana kadarda pijamalı olanları giyemiyoruz maalesef.

Kızlar nasılsınız hepsini okuyamadım yazılanların bugün biraz yorgundum hep dinlendim. Kv bende yardım ediyor sağolsun. Sizi de korku sarıyor mu? Bendeki doğum korkusu değil deneyimli olduğum için ne gibi sıkıntım olabilir az çok biliyorum. Beşik kurdum yatağın yanına yıkadım ettim şimdş düşünüyorum ya bebeğe bişey olursa diye .bu korkuyu bir türlü atamadım içimden. 30+1 oldum zaman yaklaştıkça sanki uzuyor sanki geçmiyor bir an önce doğsun gözümün önünde dursun diyorum. Böyle belirsizlik içinde kalıyorum sanki. Sizde bunları hissediyor musunuz hiç?

Bizde kızımın isteğiyle Asel koymayı düşünüyoruz. Son dakka içimize sinen başka bi isim olmaz ise. Sizde düşünebilirsiniz :)

Canım valla aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Hep hareket etsin ki içim rahat etsin istiyorum ama tabi ki sürekli hareket edemez yavrucak. Ama olumsuz şeyleri düşünmeyelim sağlıcakla Allahın izniyle hepimiz tüm hamileler kucağına alsın inşallah yavrularını

Benimki de kaç gündür ben yatana kadar hareket halinde uyuyorum sonrasında inşallah gece o da uyuyordur bugün mesela gündüz belki toplasan 1 saat uyumuştur. Yoksa yerinden fırlayacak gibi duruyor resmen yırtacaktı yanlarımı sağlam sağlam ds vurmaya başladı.Erken doğurmazsam iyi :)))

Kimya aklina nerden geldi kiz Kimya koysan kizin kesin buyuyunce adini degistirirArya daha guzel

Noooo, kötü düşüncelere kendini kaptırma ben hiç düşünmüyorum olumsuz şeyler. Her şey yolunda ilerleyecek sağlıkla sonuçlanacak bol sütüm olacak, doğum kolay olacak, bebek sağlıklı olacak diye manifestliyorum hep. Zamanında coook olumsuz düşündüm bi faydasını göremedim o yüzden olumsuza odaklanma. Ben çok mutluyum çok güzel bi sürecin içindeyiz hepimiz. Bazen olumsuz tecrübeler yaşasakta hallolmayacak şeyler değil o yüzden relax ol sen de

Evet bir garip olaylar var, mesala benim eşimin ismi Mani. Ama 1987 den sonra, Mani ismini koymak yasaklandı.
Belli bir kitap var sanırım onların çerçevesinde isim koyabilirsin.
Kati kural bu olsa gerek istedigin ismi bile çocuğuna verememek..
Ay iyi ki bizde böyle adetler yok zaten isim koymak zor
Aynen vallahi uyumluysa anne babanin isimlerinden esinlenip cocuga isim verebiliyoruz ne guzel bizde de isim baya sorun ya dolu isim var ama hep birilerinin ya koydugu ya benzeri bebe yapmada gec kalmisiz onlardan once davransak sansimiz olurdu

Aynen cabım

Aynen canım bakacagım artık bu juno yatak değilde chicco anne yanı beşik ile ilgili deneyimleri merak ettim aslında ben alttaki linktekini yani
Anne yani besik olarak bn yoyko park yatak aldim uzun sureli kullanilir diye. Bu model kucuk oldugu icin cok kisa sureli kulkanilir bebek 6.aya girerken hareketlenir zor olabilir. Ama snn beklentin onemli tabi. Kisa sure icin fiyati yuksek gibi.

Bazen bu düşünce geliyo bn ışık hiziyla kaciyorum yoksa cikamam ordan. Sana datavsiyem uzaklas orlardan bebegin karnindayken keyfini cikar. Bugun düşündüm de dogdugunda karnimdaki hareketlerini ozlicem kesin
Son haftalara gelince hic gecmiyomuş zamn oyle diyolar. Hayirlisiyla saglikla doguralim insallah.

Doğduğundan beri halen aynı doktorda kontrolleri devam ediyor. 13.aya kadar her ay, 13
Ayla -24 ay aradı 2 ayda 1 , 24 ay sonrası 3 ayda bire düşürdü. Tabi arada hastalık vs olunca hemen gidiyoruz. İlk zamanlar pimpiriklik yüzünden başka bir doktora daha götürüyordum kızımı . O hoca fakülte çocuk yoğun bakımda prof.tu. emekli olunca kendine klinik açtı. Neyse o 1.ayda kontrolde annede gebelik şekeri varsa bebekte bazı sorunlar olabiliyor omurga, ciğer kalp gibi demisti. Tüm batın ultrasonu, yumuşak doku ultrasonu, omurga ve kalp ultasonu istemişti her ihtimale karşı önlem amaçlı. Bir durum varsa erkenden farkedelim diye. Şükür bir şey çıkmadı. 4. Ayda o doktora devam etmeyi bıraktık 2 doktordan tek doktora düştüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…