Ay iyi ki bizde böyle adetler yok zaten isim koymak zorHmm gecen bi instada bi kadin iranlı isim konulamadigini nufusta kabul olmadigini söylemişti. Adi Delara olmasi gerekirken Dilara olmak zorunda kalmis ama yakinlari Delara diyomus snn dedigin gibi kesin esinin tarafi Aryana der . Bi isim ozeni var galiba oralarda
Evet o da en önemli ayrıntıydı (A), yakalaman süper olmuş kıvrak zekaMina, Sena, Dila, Lara, Mira, Vera, Sima aklıma gelen 4 harfli ve sonu A ile biten isimler
Sağol kuzucumm yavaş yavaş yap ben de part part yaptım ama ona rağmen yorucu oldu valla. Sana da kolay gelsin şimdidenAyyy ne güzel yapmışsın bu afta sonu ben de başlıcam yavaştan yıkanacakları falan ayırıcam kolay gelsin
İnşallah canım avukat arkadaşımada soracagım umarım olmazBi sorun olacağını sanmıyorum çünkü bu konu ile ilgili bi kanun maddesi yok canım. Sonuçta rapor sürende seni işe cağıramazlar. İl dışında annenin yaninda da kalabilirdin sonuçta bana aynı geliyor
Hayirli olsun canim bnim saglikla kullanmak nasip olsungörünüş olarak guzel ama kullanim acısından bisey diyemem tecrubem yok saga sola döndürerek yatirma olanagi oluuo mu acaba kemer sıkıntı verir mi. Internetten aldin sanirim gelince bi bakarsin kullanim acisindan
Aynen canım bakacagım artık bu juno yatak değilde chicco anne yanı beşik ile ilgili deneyimleri merak ettim aslında ben alttaki linktekini yaniHayirli olsun canim bnim saglikla kullanmak nasip olsungörünüş olarak guzel ama kullanim acısından bisey diyemem tecrubem yok saga sola döndürerek yatirma olanagi oluuo mu acaba kemer sıkıntı verir mi. Internetten aldin sanirim gelince bi bakarsin kullanim acisindan.
Evet canım her yerde farklı oluyor bi pijamalı bi elbiseli 2 çift götürsem bana yeter sondayı hemen çıkartmıyorlar bikaç saat sonra yürütmeye geliyorlar o zamana kadarda pijamalı olanları giyemiyoruz maalesef.Ben pijama giymiştim. Zaten kaldırıp gezdiriyorlar. Bir ara sondayı çıkarıyorlardı ya.. Her yerde başka demek.
Bizde kızımın isteğiyle Asel koymayı düşünüyoruz. Son dakka içimize sinen başka bi isim olmaz ise. Sizde düşünebilirsiniz :)İnanki yok ya, benim fikirlerimle ablam kızlarına koydu diğer sevdiğim isimleriAzra- Hira.
Pera ismini biraz beğenmiştim onuda tanıdığım biri koydu artık olmaz. Benim için 4 harfli olması önemli sanırım
Canım valla aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Hep hareket etsin ki içim rahat etsin istiyorumKızlar nasılsınız hepsini okuyamadım yazılanların bugün biraz yorgundum hep dinlendim. Kv bende yardım ediyor sağolsun. Sizi de korku sarıyor mu? Bendeki doğum korkusu değil deneyimli olduğum için ne gibi sıkıntım olabilir az çok biliyorum. Beşik kurdum yatağın yanına yıkadım ettim şimdş düşünüyorum ya bebeğe bişey olursa diye .bu korkuyu bir türlü atamadım içimden. 30+1 oldum zaman yaklaştıkça sanki uzuyor sanki geçmiyor bir an önce doğsun gözümün önünde dursun diyorum. Böyle belirsizlik içinde kalıyorum sanki. Sizde bunları hissediyor musunuz hiç?
Karya nasilTeşekkür ederim canım
Alya olmaz ya, cık
Arya olsunonlar isterse Aryana desin
Benimki de kaç gündür ben yatana kadar hareket halinde uyuyorum sonrasında inşallah gece o da uyuyordurCanım valla aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Hep hareket etsin ki içim rahat etsin istiyorumama tabi ki sürekli hareket edemez yavrucak. Ama olumsuz şeyleri düşünmeyelim sağlıcakla Allahın izniyle hepimiz tüm hamileler kucağına alsın inşallah yavrularını
Kimya aklina nerden geldi kiz Kimya koysan kizin kesin buyuyunce adini degistirirKızlar iyi akşamlar
Sizlere birşey sormak istiyorum, ben kızımın ismini Arya koymak istiyorum fakat eşim yabancı ve Arya onlarda erkek ismi
Bugün eşim bana isim değişikliği için hiç bir şansım yokmu diyor. Başka bir isim daha var aklımda ama bilmiyorum fikirlerinizi almak istiyorum.
T.c de 500 küsür kişide varmış bu isim.
KİMYA nasıl bir isim sizce?
Noooo, kötü düşüncelere kendini kaptırma ben hiç düşünmüyorum olumsuz şeyler. Her şey yolunda ilerleyecek sağlıkla sonuçlanacak bol sütüm olacak, doğum kolay olacak, bebek sağlıklı olacak diye manifestliyorum hep. Zamanında coook olumsuz düşündüm bi faydasını göremedim o yüzden olumsuza odaklanma. Ben çok mutluyum çok güzel bi sürecin içindeyiz hepimiz. Bazen olumsuz tecrübeler yaşasakta hallolmayacak şeyler değil o yüzden relax ol sen deKızlar nasılsınız hepsini okuyamadım yazılanların bugün biraz yorgundum hep dinlendim. Kv bende yardım ediyor sağolsun. Sizi de korku sarıyor mu? Bendeki doğum korkusu değil deneyimli olduğum için ne gibi sıkıntım olabilir az çok biliyorum. Beşik kurdum yatağın yanına yıkadım ettim şimdş düşünüyorum ya bebeğe bişey olursa diye .bu korkuyu bir türlü atamadım içimden. 30+1 oldum zaman yaklaştıkça sanki uzuyor sanki geçmiyor bir an önce doğsun gözümün önünde dursun diyorum. Böyle belirsizlik içinde kalıyorum sanki. Sizde bunları hissediyor musunuz hiç?
Üniversitedeyken isminden ve güzelliğinden dikkatimi çeken çok naif bir kız vardı, ismi KimyaydıKimya aklina nerden geldi kiz Kimya koysan kizin kesin buyuyunce adini degistirirArya daha guzel
Kati kural bu olsa gerek istedigin ismi bile çocuğuna verememek..Evet bir garip olaylar var, mesala benim eşimin ismi Mani. Ama 1987 den sonra, Mani ismini koymak yasaklandı.
Belli bir kitap var sanırım onların çerçevesinde isim koyabilirsin.
Aynen vallahi uyumluysa anne babanin isimlerinden esinlenip cocuga isim verebiliyoruz ne guzelAy iyi ki bizde böyle adetler yok zaten isim koymak zor
Anne yani besik olarak bn yoyko park yatak aldim uzun sureli kullanilir diye. Bu model kucuk oldugu icin cok kisa sureli kulkanilir bebek 6.aya girerken hareketlenir zor olabilir. Ama snn beklentin onemli tabi. Kisa sure icin fiyati yuksek gibi.Aynen cabım
Aynen canım bakacagım artık bu juno yatak değilde chicco anne yanı beşik ile ilgili deneyimleri merak ettim aslında ben alttaki linktekini yani
Bazen bu düşünce geliyo bn ışık hiziyla kaciyorum yoksa cikamam ordan. Sana datavsiyem uzaklas orlardan bebegin karnindayken keyfini cikar. Bugun düşündüm de dogdugunda karnimdaki hareketlerini ozlicem kesinKızlar nasılsınız hepsini okuyamadım yazılanların bugün biraz yorgundum hep dinlendim. Kv bende yardım ediyor sağolsun. Sizi de korku sarıyor mu? Bendeki doğum korkusu değil deneyimli olduğum için ne gibi sıkıntım olabilir az çok biliyorum. Beşik kurdum yatağın yanına yıkadım ettim şimdş düşünüyorum ya bebeğe bişey olursa diye .bu korkuyu bir türlü atamadım içimden. 30+1 oldum zaman yaklaştıkça sanki uzuyor sanki geçmiyor bir an önce doğsun gözümün önünde dursun diyorum. Böyle belirsizlik içinde kalıyorum sanki. Sizde bunları hissediyor musunuz hiç?
Çok sık giremiyorum canım alışveriş ev işi falan biraz da tedavi sürecimden dolayı sakinlik evresindeyim kitap okuyorum bol bol.
Doğduğundan beri halen aynı doktorda kontrolleri devam ediyor. 13.aya kadar her ay, 13Gebelik sekeri ve tansiyon bende de vardi ama hic tahlil denmedisadece kizim cok agladigi icin karin ultrasonu cektirmistik tesadufen yumurtalik kistleri cikmisti.Kiz bebeklerde cok yayginmis.
Ben de cok pinpirikliyim,hic bir sey atlanmasin istiyorum,bir yasina kadar her ay kontrole gitmistik,sonrasinda da uc ayda bir goturduk.Gozumuzden kacan bir sey olmasin diye.