Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ütü mü o ne ya yeni mi çıktıBurdayımmmm Bi kaç gündür bebişin kıyafetlerini yıkama ve ütüleme işlerine giriştim valla ne yorucuymuş Bi yandan çok da keyifli tabi Bu işler bitince hastane valizimi hazırlayacağız. Sizler napıyosunuz kızlarr
Bak onu bilmiyorum işte. O zaman sağ doğum olmadığı için izin yapamadı demisleri. Normal 2 hafta rapor verilmsiti sadece. Detayını soramıyorsun ki böyle durumda. Ama mantıken söyle düşünüyorum doğum parasi zaten doğum yaptıktan sonra ise dönemediği için veriliyor ya, 16 hafta izin yapıp para almamak mantıklı gelmiyor ama yinede prosedür nedir bilmiyorum aman bunu da bilmeyelim zaten ☹ canım doğum iznindeyken insiyatif kullanabiliyor musun ki? Ben olmuyor diye biliyorum çünkü derslere giriyordu. MEB ten ders ataması vs yapıldı çünkü.Doğum parası eve alınamıyor da doğum iznine şaşırdım. Çünkü kanunen ölü doğum da yapsa izin hakkından faydalanıyor kadın 16 hafta. Sadece ücretsiz izin hakkı olmuyor. Ki çevremde bı kaç örneğini gördüm Belki sizin hoca kendi insiyatifi ile izin kullanmak istememiştir
Kimya deyince aklıma, lisedeki matematik hocamın Türev ve İntegral isimli iki çocuğu aklıma geldi.Kızlar iyi akşamlar
Sizlere birşey sormak istiyorum, ben kızımın ismini Arya koymak istiyorum fakat eşim yabancı ve Arya onlarda erkek ismi
Bugün eşim bana isim değişikliği için hiç bir şansım yokmu diyor. Başka bir isim daha var aklımda ama bilmiyorum fikirlerinizi almak istiyorum.
T.c de 500 küsür kişide varmış bu isim.
KİMYA nasıl bir isim sizce?
Aynen ben öyle yaptım hatta bir ornek atayım. Kilot yerine bunu giyiyorsun, ve normal ped e göre emicilogi vs çok daha yüksek. Doğumdan sonra zaten bir süre çok yoğun kanama oluyor, pıhtılı, parçalı. Rahim kendini temizleyene kadar. Sonra normal regl kanamasına dönüyor. Ben o döneme kadar sadece depent kullandım ne taşma oldu ne sızma sorunu. Birde sezeryanlisin yatıyorsun ilk zamanlar ayaklarını saatlerce hissetmiyorsun vs oramdan çıktı mı buradan taştı mi derdim olmadı hiç. Sonra normal ped /orkid e dönüş yaptım.O zaman sadece depent alcam dimi sonrasında normal ped e geçiş
Haha onlar nasıl isimler kız, ilk defa isim olarak kullanıldığını duydumKimya deyince aklıma, lisedeki matematik hocamın Türev ve İntegral isimli iki çocuğu aklıma geldi.
Ben kızımda doğuma 1 hafta kala gitmiştim. Hiçbir sorun olmamıştı. Bence dikkat edilmesi gereken ağdada yeni kutu actirmistim. Son aylarca acilma olduğu için enfeksiyon/mikrop olayları olmasın diye. Onun dışında bir sorun yaşamamıştım kızımda.Kızlar tekrar selam. Bi sorum var son aylarda ağda hakkında bilgisi olan var mı benim bi ablam var hep ona giderim bütün bu süreç boyuncada gittim ama son haftlarda ne olur acaba
Bende doğum korkusu değil de nasıl desem ben hastanedeyken kızımdan ayrı kalma endişesi çok var.Kızlar nasılsınız hepsini okuyamadım yazılanların bugün biraz yorgundum hep dinlendim. Kv bende yardım ediyor sağolsun. Sizi de korku sarıyor mu? Bendeki doğum korkusu değil deneyimli olduğum için ne gibi sıkıntım olabilir az çok biliyorum. Beşik kurdum yatağın yanına yıkadım ettim şimdş düşünüyorum ya bebeğe bişey olursa diye .bu korkuyu bir türlü atamadım içimden. 30+1 oldum zaman yaklaştıkça sanki uzuyor sanki geçmiyor bir an önce doğsun gözümün önünde dursun diyorum. Böyle belirsizlik içinde kalıyorum sanki. Sizde bunları hissediyor musunuz hiç?
Off sorma en nefret ettiğim ev işi olabilir ama bebiş kıyafetleri olunca sıkmadı zaten iki kere değdirince bitiyorÜtü mü o ne ya yeni mi çıktı
Bende ilk defa siz söyleyince Kimya isminde kişi olduğunu duydum adam bölümüne asikti resmen çocuklarına matematikten isim koymasaydi şaşırırdık ama ilerde kesin değiştirirler bence.Haha onlar nasıl isimler kız, ilk defa isim olarak kullanıldığını duydum
Hahah canım bende ilk doğduğu zamanlarda hep ütü yaptım öyle düşünüyordum iki değdirince bitiyor diye taaaaa ki günde 2 makina o bebis kıyafetleri çıkana kadar şuan saat 1.18 bugünkü 3. Makina bebis kıyafeti yıkadım kurutmada. Bir süre sonra saliyorsun ütü olayını gelecekten bildiriyorumOff sorma en nefret ettiğim ev işi olabilir ama bebiş kıyafetleri olunca sıkmadı zaten iki kere değdirince bitiyor
Ay yoookkk bu sadece bi kerelik hayatta uğraşamam sürekli sürekliHahah canım bende ilk doğduğu zamanlarda hep ütü yaptım öyle düşünüyordum iki değdirince bitiyor diye taaaaa ki günde 2 makina o bebis kıyafetleri çıkana kadar şuan saat 1.18 bugünkü 3. Makina bebis kıyafeti yıkadım kurutmada. Bir süre sonra saliyorsun ütü olayını gelecekten bildiriyorum
Kimya az da olsa kullanılıyor ama o Türev ve İntegral isimlerinden birtane daha olması imkansiz gibi başka çocuk yaptıysa kesin Fasikül koymuştur inanmıyorsan araştır lolBende ilk defa siz söyleyince Kimya isminde kişi olduğunu duydum adam bölümüne asikti resmen çocuklarına matematikten isim koymasaydi şaşırırdık ama ilerde kesin değiştirirler bence.
Malesef hiçbir bilgim yok . Kullanan varsa daha yardımcı olurlar canım.Kızlar ben girdiğim e-bebekte depend görememiştim o yüzden bunu aldım. Dependle aynı işi görür mü acaba? Herkes depend almış o yüzden kafama takıldı
Hahaha Fasikül mü alemsin vallaKimya az da olsa kullanılıyor ama o Türev ve İntegral isimlerimden birtane daha olması imkansiz gibi başka çocuk yaptıysa kesin Fasikül koymuştur inanmıyorsan araştır lol
Mevlananın üvey kızının ismi Kimya. Öncesinde kim koydu yoksa ilk o kadının ismimi bilmiyorum, araştırmak lazımHahaha Fasikül mü alemsin valla
Kimya ismi de bence kesin annesi babası Kimyacidir ordan kalmıştır
Çok sağol canım görsel görmek iyi olduAynen ben öyle yaptım hatta bir ornek atayım. Kilot yerine bunu giyiyorsun, ve normal ped e göre emicilogi vs çok daha yüksek. Doğumdan sonra zaten bir süre çok yoğun kanama oluyor, pıhtılı, parçalı. Rahim kendini temizleyene kadar. Sonra normal regl kanamasına dönüyor. Ben o döneme kadar sadece depent kullandım ne taşma oldu ne sızma sorunu. Birde sezeryanlisin yatıyorsun ilk zamanlar ayaklarını saatlerce hissetmiyorsun vs oramdan çıktı mı buradan taştı mi derdim olmadı hiç. Sonra normal ped /orkid e dönüş yaptım.
Evime sıgacak bir sey almak zorundaydım sanırım bi bu sıgar gibi geldi , daha sonra eşimin yanına tasınma imkanım var yurtdısına orada oda dusunuyorum inşallahAnne yani besik olarak bn yoyko park yatak aldim uzun sureli kullanilir diye. Bu model kucuk oldugu icin cok kisa sureli kulkanilir bebek 6.aya girerken hareketlenir zor olabilir. Ama snn beklentin onemli tabi. Kisa sure icin fiyati yuksek gibi.