2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Mesala ben az yağlı yada yağsız kuru çökeleğe bayılırım heryerdede bulunmaz ama çörekotu atmadan sevmiyorum, çörekotunu hamilelerin tüketmemesi lazım diye okumuştum, gerçekliğini çok ta araştırmadan almadım birdaha. İyi hatırlattın çökeleği yarın alayım gerekirse çörekotu atmam 😘🌹
Hamilelikte insan korkuyor haklisin ben de oyleyim. Gecen kayinvalidem kizilcik serbeti yapmisti icine zencefil tarcin falan koymustu korktum cok icersem zarar verir mi dusuge falan neden olur diye cekindim😀

biz küçükken çok yerdik annem yedirirdi hep biz büyüdük kirlendi dünya :KK70: :KK70: :KK70: şarküteriden alayım bari ben de hiç aklıma gelmedi açıkçası kalsiyum protein olsun :KK70:
Aynen biz de kuccukken sabah.kahvaltisin da tereyağ çokelek olmasa hic bir sey yokmus gibi gelirdi bana😁annemle babam halen.oyleler o tereyağ cokelek.muhakkak olacak sofrada. Ama temiz ve guzelini bulmak oyle zorlasmis ki. Esim alinca guzel alamiyor😂Kayinvalidemlerin ki, annemlerin ki bana cok guzel geliyor onlar arastirip buluyorlar.

Aynen biz de kuccukken sabah.kahvaltisin da tereyağ çokelek olmasa hic bir sey yokmus gibi gelirdi bana😁annemle babam halen.oyleler o tereyağ cokelek.muhakkak olacak sofrada. Ama temiz ve guzelini bulmak oyle zorlasmis ki. Esim alinca guzel alamiyor😂Kayinvalidemlerin ki, annemlerin ki bana cok guzel geliyor onlar arastirip buluyorlar.
Valla evet annem sobanın üstüne atardı ev ekmeğini çökeleğe zeytinyağı gezdirir çörek otu atardı ekmeği bana bana yerdik :KK70: Yaz ayıysa da içine domates doğrardı çingene salatası deriz ona öyle de çok güzel olurdu :KK70: Yaşlılar ağzının tadını daha iyi biliyor nerde iyisi var arayıp buluyolar valla :KK70:

Hamilelikte insan korkuyor haklisin ben de oyleyim. Gecen kayinvalidem kizilcik serbeti yapmisti icine zencefil tarcin falan koymustu korktum cok icersem zarar verir mi dusuge falan neden olur diye cekindim😀
Kesinlikle öyle hepimiz öyleyiz sanırım😅 extra bir durum yoksa aslında herşeyden azar azar kafi. Ananası çok severim hatta hamileliğe çok faydalı bir meyve gibide duruyor, meğerse tüketilmesi lazımmış onuda, hafta hafta gebelikte her hafta bebek annesiyle konuşuyor ya ordan izledikten sonra eve birdaha ananas almadım 🙈
Aslında azar azar tüketsek belkide hiç bir zararı yok ama tedirgin oluyor insan.

Valla evet annem sobanın üstüne atardı ev ekmeğini çökeleğe zeytinyağı gezdirir çörek otu atardı ekmeği bana bana yerdik :KK70: Yaz ayıysa da içine domates doğrardı çingene salatası deriz ona öyle de çok güzel olurdu :KK70: Yaşlılar ağzının tadını daha iyi biliyor nerde iyisi var arayıp buluyolar valla :KK70:
Soba üzerinde ev ekmeği mi 😋😋 o salatanın içinde közlenmiş patlıcan da vardı, nerden bulacam şimdi o miss gibi ekmeği ben 🥺 ama hamileler var burada canım yapma yaaaaa🤣 sobada kurmuyor artık kimse

Eskilerin tadı yok be Ayşe, her şeyi yapaylaştırdılar :KK70: neymiş havayla kızartıyomuş bak bak :KK70: Ayda yılda bi kızartma yiyoduk onu da elimizden aldılar, neyse ki benim hala air fry ım yok :KK70:
1 kaşık yağ mış🤣🤣 falan filan feslikan.
Sakın alma boş kalabalık birde kocaman yer kaplıyor, 2 yada 3 kere yemek yaptım hiç güzel olmuyor, kullanmıyorum o bana bakıyor ben ona, nereye kaldırsam diye düşünüyordum :KK70: :KK70:

Merhaba kızlar nasılsınız ??? 25 haftayı doldurduk şeker yükleme testi yaptırıcam. Dr’um özel hastanede, orada yaptırayım diyorum. Özel hastanede şeker yükleme testi yaptıran var mı ? Ücretler ne kadar acaba??? Sigorta destekli hastaneler. Gerçi her hastane fiyatı ayrıdır ama yine de ortalama bi fiyat bilgisi oluşur kafamda.

Sakın alma boş kalabalık birde kocaman yer kaplıyor, 2 yada 3 kere yemek yaptım hiç güzel olmuyor, kullanmıyorum o bana bakıyor ben ona, nereye kaldırsam diye düşünüyordum :KK70: :KK70:
Yok yok hiç almayı düşünmedim bence de çok gereksiz bizim damak tadımıza uygun bi pişirme yöntemi değil :KK70: Zaten kaplamasından dolayı da sağlıklı değil diyor uzmanlar, kanserojen maddeler içeriyormuş o da gıdaya geçiyormuş.

Yok yok hiç almayı düşünmedim bence de çok gereksiz bizim damak tadımıza uygun bi pişirme yöntemi değil :KK70: Zaten kaplamasından dolayı da sağlıklı değil diyor uzmanlar, kanserojen maddeler içeriyormuş o da gıdaya geçiyormuş.
E bunu bize çoook sağlıklı diye kakaladılar :KK70:

Kesinlikle öyle hepimiz öyleyiz sanırım😅 extra bir durum yoksa aslında herşeyden azar azar kafi. Ananası çok severim hatta hamileliğe çok faydalı bir meyve gibide duruyor, meğerse tüketilmesi lazımmış onuda, hafta hafta gebelikte her hafta bebek annesiyle konuşuyor ya ordan izledikten sonra eve birdaha ananas almadım 🙈
Aslında azar azar tüketsek belkide hiç bir zararı yok ama tedirgin oluyor insan.
Anam ben de kanamam varken hastane de esime dedim bana ananas al bebek tutunuyormus o da bosver simdi almayalim dedi. Demek o konuda oneri yapanlar yanlis biliyorlarmis yaa

Aa oyle mi öve öve bitiremeyenler vardi ya demek o da oyle degilmis esim de az daha aliyordu ben birakmadim

Anam ben de kanamam varken hastane de esime dedim bana ananas al bebek tutunuyormus o da bosver simdi almayalim dedi. Demek o konuda oneri yapanlar yanlis biliyorlarmis yaa
Bende senin gibi düşünmüştüm canım. Eşinin içine doğmuş demekki babalarda hisseder 😂
Bak senin için kopyaladım.
Ananas süper sağlıklı bir meyve olmasına rağmen, hamile kadınlardan uzak tutulmalıdır. Serviksin yumuşamasına neden olarak erken doğumu uyarabilecek zengin miktarda bromelain enzimi içerir.

Aa oyle mi öve öve bitiremeyenler vardi ya demek o da oyle degilmis esim de az daha aliyordu ben birakmadim
Kesinlikle tavsiye etmiyorum, ha Allah korusun evde yatalak hasta olur yağlı yemek yüzde 100 yasaktır ozmn ok işini kolaylaştırmak için kullanılabilir. Ama normal birey için kesinlikle gereksiz. minseo minseo da zaten çok sağlıksız diyor. Ozmn hastaya da yemek yapılmaz onda😂

pazarlama işte :) hatta içinde pişirdiğiniz hiç bir şeyi çocuğunuza vermeyin diyorlar. dr.filizgokaslan bununla ilgili daha yeni bir paylaşım yapmış instagramda oku istersen :)
Doğrudur canım, zaten yemeklerin lezzetsiz oluşundan belliydi sağlıksız birşey olduğu🤣🤣

Kesinlikle tavsiye etmiyorum, ha Allah korusun evde yatalak hasta olur yağlı yemek yüzde 100 yasaktır ozmn ok işini kolaylaştırmak için kullanılabilir. Ama normal birey için kesinlikle gereksiz. minseo minseo da zaten çok sağlıksız diyor. Ozmn hastaya da yemek yapılmaz onda😂
ya aynı şeyi fırın da yapıyor ben mesela patatesi hep fırında yaparım üzerine azcık yağ gezdir harmanla ver fırına çıtır çıtır kızarıyor yarım saatte, köfteyi de fırında pişiriyorum yağlı kağıda koyup gayet lezzetli oluyor :KK70:

Kızlar size bir sorum olacak, ben lavaboya büyük abdeste günde 3-4 defa çıkıyorum (ishal şeklinde değil normal ve az da değil 🙈🙈🙈 özürdilerim)
Hamilelikten önce günde 1 defaydı.
Sizlerin bu durumunu öğrenmek istiyorum, bende bir anormallik mi var?

X