Randevuma var daha stres oldum Bi kaç gündür bunu düşünüyorum doktoruma danışacaağım mutlakaKorkutmak istemem ama gebeler icin 108 aclik biraz yuksek sinir 95 diye biliyorum.Siz yine de kendi doktorunuza yazin mutlaka.
Yok canım ya o günde anlatmıştım zaten sadece içeceği içip 1 saat sonra baktılar açlığa o kadar. 2 kere girdim sordum odaya benden daha kan almıcak mısınız diye hayır bu kadar sadece dedi yani bide üniversite hastenesi işleyişi bilirler diye düşünüyorumNasıl yani içeceği içmeden önce bakılıp içeceği içtikten 1 saat sonra tekrar bakılmadı mı?
Ben de geçen hafta detaylı için Özgür Bey e gittim. 20-25 dk kadar sürdü. Bana biraz hızlı gibi geldi. Sitede bir saat kalanları duymuştum. Gebeliğimde sorun yok şükür. Belkide sebebi budur,bilmiyorum. Ama çok profesyonel ve sakindi.Sanirim telefonu hastanede birakiyor,baska hat kullaniyor.Mecbur kalmadikca aramak istemiyorum ama bence lekelenme acil bir durumdu,surec simdiden benim icin stresli olmaya basladi,kalan haftalarda daha fazla stres yapmamak icin doktor degisikligi cok daha mantikli sanirim.
Evet Özgür beyi diyorum,memnun kalan cok,esi de ayni hastanedeymis Aysegul hanim,onu da cok ovduler bakalim arastiracagim umarim icime sinen bir doktor bulurum.
Siz de mi Bursadasiniz,rutin takiplerinizi kim yapiyor? Doktor arayisindayim.Ben de geçen hafta detaylı için Özgür Bey e gittim. 20-25 dk kadar sürdü. Bana biraz hızlı gibi geldi. Sitede bir saat kalanları duymuştum. Gebeliğimde sorun yok şükür. Belkide sebebi budur,bilmiyorum. Ama çok profesyonel ve sakindi.
Stres yapmayin,yediklerinize dikkat edin,fazla karbonhidrat tuketmemeye calisin,duzene girecektir.Bir de alabiliyorsaniz parmaktan olcum cihazi alin muhakkak.Randevuma var daha stres oldum Bi kaç gündür bunu düşünüyorum doktoruma danışacaağım mutlaka
Tamam canım işte içeceği içtikten sonra bakılan değer önemli zaten o 1. Saat tokluk değeri oluyor, senin de bakılmış. İçmeden önce bakılan açlık oluyorYok canım ya o günde anlatmıştım zaten sadece içeceği içip 1 saat sonra baktılar açlığa o kadar. 2 kere girdim sordum odaya benden daha kan almıcak mısınız diye hayır bu kadar sadece dedi yani bide üniversite hastenesi işleyişi bilirler diye düşünüyorum
Ben sizinle hem fikirim, bu yüzden pusette tam yatış özelliği tercih ettim.Bilgi sahibi annelere birşey sormak istiyorum.
Doona kendiliğinden tekerlekleri katlanabilen puset alacaktım ama araştırdığıma göre pusetler çok sık kullanılmamalıymış. 1-2 saat belki. Zararlıymış bebek için. Daha çok tamamen sırtı düz olabilen bebek arabalarını tercih edin diyorlar. Bende ağır ve hareket zorluğu olur diye almak istememiştim ama şimdi araştırıyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Gunaydin,Bu arada herkese günaydın kızlarTakvimimde 2 li hanelere düşmüşüm 99 gün müüü
ben ikisini de kullandım, sling ufakken çok iyi oluyor bir haftalık 15 günlük 40 günlük...ama sonra genelde kanguru daha rahat oluyor....biz 1 yaşına kadar sonra kanguru kullandıkKızlar daha önce deneyimleyenler, sling mi kanguru mu daha kullanışlı sizce ?
Aramızda tam 3 hafta var 120 günle arkandan geliyoruuumBu arada herkese günaydın kızlarTakvimimde 2 li hanelere düşmüşüm 99 gün müüü
görürsün canım zaman su gibi geçiyor vallaGunaydin,
Ay ben de gormek istiyorum bendedaha cok var ama
sağol canım önerin için o zaman ikisini de alıcaz gibi görünüyor :)ben ikisini de kullandım, sling ufakken çok iyi oluyor bir haftalık 15 günlük 40 günlük...ama sonra genelde kanguru daha rahat oluyor....biz 1 yaşına kadar sonra kanguru kullandık
çok teşekkür ederim canım amin İnşallahGözün aydın canım çok sevindim sonucun temiz çıkmasına saglicakla alalım inşallah hepimiz kucağımiza
açlık 76 1. saat 88 2. saat 88 çıkmış canım . evet galiba enfeksiyon var cuma gideceğim bakalım ne diyecek. çok sağol canım amin inşallah hep güzel haberler alırız miniklerimiz sağlıcakla gelsinlerSağol canım inşallah bakalım halledicez
Maşallah onaKaç çıkmış canım şeker değerlerin ? Hafif bi idrar yolu enfeksiyonun olabilir, doktor zaten bilgilendirir seni canım. Amniyosentez sonucuna çok sevindim gözünaydın İnşallah hep iyi haberler alırız
teşekkür ederim canım inşallah bakalım stres hiç bitmiyordaOh çok sevindim
Sağlıkla hazırlık yapın şimdi
hadi inşallah bakalım doğurma sıralamamız nasıl olacakAramızda tam 3 hafta var 120 günle arkandan geliyoruuum
Harika çıkmış canım 75 lik içtin di mi ? Daha nolsun, maşallahaçlık 76 1. saat 88 2. saat 88 çıkmış canım . evet galiba enfeksiyon var cuma gideceğim bakalım ne diyecek. çok sağol canım amin inşallah hep güzel haberler alırız miniklerimiz sağlıcakla gelsinler
ayy evet yaa haftası önden giden sonraya da kalabiliyor kızımı 38+3 de doğum yapmıştım bakalım bu minik erkek ne zaman gelmek isteyecek çok merak ediyorumhadi inşallah bakalım doğurma sıralamamız nasıl olacak
Aynen öyle canım 36 dan sonra sürprizler başlarayy evet yaa haftası önden giden sonraya da kalabiliyor kızımı 38+3 de doğum yapmıştım bakalım bu minik erkek ne zaman gelmek isteyecek çok merak ediyorum
evet ben de dün 100 gün görmüştüm sevinmiştim :) bizim seninle dogum tarihi aynı görünüyor ama sat tarihleri farklı, acaba sen ultrason ölçümünde cıkan tarihe göre mi girdin buraya dogum tarihini :)Bu arada herkese günaydın kızlarTakvimimde 2 li hanelere düşmüşüm 99 gün müüü
ozaman senin 1.saat tokluk şekerin mi 108? ozaman cok iyi endişelenecek bişey yok, eğer açlık 108 se o bir tık yüksekYok canım ya o günde anlatmıştım zaten sadece içeceği içip 1 saat sonra baktılar açlığa o kadar. 2 kere girdim sordum odaya benden daha kan almıcak mısınız diye hayır bu kadar sadece dedi yani bide üniversite hastenesi işleyişi bilirler diye düşünüyorum