- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.761
Aynen ne kadar susarsan o kadar üzerine gelirler hiç gerek yokBazen gerekiyor laf söylemek hakediyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ne kadar susarsan o kadar üzerine gelirler hiç gerek yokBazen gerekiyor laf söylemek hakediyorlar
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım @madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım E esrysn 33 3.cü deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @nevra07 28 1 ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün @ananasmango 40 1.ci deneme @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım
çıktı canım 20.5 cıkmıştomrisn kuzummmm ne durumdasın ne zaman çıkacak kan testin
Ayyyyyy gözlerim doldu beeeeeçıktı canım 20.5 cıkmış
Çook güzel maşallah çok yeni daha sıkmsıkı tutunsun bırakmasın canımmçıktı canım 20.5 cıkmış
hele benim durup durup aglıyorum inşallah güzel artar hepinize dua ediyorum Allah ım kucagımıza aldıgımız günleri duyguları yaşatsın bize inşallah kızlar cok saolunAyyyyyy gözlerim doldu beeeee
evet canım doktor da dedi daha cok yemi ctesi temrae verecegim amin saol canım. inşallah digee güzel haberş de sendnr alırız cok istiyorumÇook güzel maşallah çok yeni daha sıkmsıkı tutunsun bırakmasın canımm
Amin canim amin benim umudum hep vardı sana dair Rabbim daim etsin buranın ilk annesi sensin düzenliyorum şimdi listeyi hamiş annemmm benimmmhele benim durup durup aglıyorum inşallah güzel artar hepinize dua ediyorum Allah ım kucagımıza aldıgımız günleri duyguları yaşatsın bize inşallah kızlar cok saolun
İlk annemiz bize de şans getirsin çiçeklerimmmmKasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım @madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım E esrysn 33 3.cü deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @nevra07 28 1 ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün @ananasmango 40 1.ci deneme 26 Ekim @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım
oyyyy cok farklı geliyor yaaa ben asla beklemiyordum ve hep diyordum ki çıkarsa şaşırırım şok olurum o kadar ki beklemiyordum bana göre tutma gibi bi ihtimali yok gibiydi. hiç dikkat etmedim transfer sonrası transferden geldim yemek yaptım oturdum etrafı topladım her gün gezdim ilaç dışında hiç ozel bir şey yapmadım o yüzden de umutsuzdumAmin canim amin benim umudum hep vardı sana dair Rabbim daim etsin buranın ilk annesi sensin düzenliyorum şimdi listeyi hamiş annemmm benimmm
Kimisi yatıp dinleniyor kimisi geziyor canım tutan tutmak isteyen Allah'ın izni ile tutuyor bak sende onlardansın ne güzel ohhhh diyebildik sonunda şimdi derin bir nefes al elini karnına koy ve besmele cek gözlerini kapat Allah'ım bana bu mucizeyi sonu kadar yaşamayı nasip et de ve eşin yanındaysa git ona sımsıkı sarıloyyyy cok farklı geliyor yaaa ben asla beklemiyordum ve hep diyordum ki çıkarsa şaşırırım şok olurum o kadar ki beklemiyordum bana göre tutma gibi bi ihtimali yok gibiydi. hiç dikkat etmedim transfer sonrası transferden geldim yemek yaptım oturdum etrafı topladım her gün gezdim ilaç dışında hiç ozel bir şey yapmadım o yüzden de umutsuzdum
Hayırlı olsun çok sevindim ne güzel heyecanlar Allah bize de yaşatsın tez vakittehele benim durup durup aglıyorum inşallah güzel artar hepinize dua ediyorum Allah ım kucagımıza aldıgımız günleri duyguları yaşatsın bize inşallah kızlar cok saolun
Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz düşünemiyor insanlarYa yaşla alakası yok söylemlerin emin ol herkese bunu yapıyorlar. Bende önceden kimseye bişey demezdim süreli yaşın geçiyor.bak bizim ufaklığa kardeş yap deniliyordu. Şimdi süreci söyledim kimse daha bişey demiyor. Emin ol 1 tane olsa 2. Yap diye ısrar ederler ondan çok umursamıyorum söylenenleri olacak bizimde Allah'ın izni ile sadece bizim bebişler biraz fazla nazlı çıktı o kadar
Âmin canım âmin inşallah ben de böyle güzel haberle gelirim ben de çıkarsa gerçekten müthiş şaşıracağım sırf belirti yüzündenevet canım doktor da dedi daha cok yemi ctesi temrae verecegim amin saol canım. inşallah digee güzel haberş de sendnr alırız cok istiyorum
Açıkcası sıkıntımız benim ile ilgili olsaydı hiç düşünmem direk sürekli soruyorsunuz ama benim çocuğum olmuyor derdim. Eşim de rahatsızlık var tedavi görüyor o pek paylaşmak istemediği için söyleyemiyorum. Bazen düşünüyoruz diyorum, bazen çok yoğun çalışıyorum bu sebeple biraz daha vakit var diyorum bazen kendimi henüz hazır hissetmiyorum diyorum o an bulunduğum topluluğa göre artık kıvırıyorum birşeyler içim acıyor böyle konuşurken ama mecbur böyle olmak zorundayım. Aileler falanda bilmiyor bizim, kendi derdim bana yetiyor birde insanlara anlatmak istemiyorum sürekli sorsunlar nasıl gidiyor vs de istemiyorum.Boyle dediklerinde ne cevap veriyorsunuz söylemek istemiyorum çok ama kal gelıyor kalıyorum oyle
amin canım eşim daha şokta. inşallah sağlıklı büyür hepimize nasip olur inşallah canım cok güzel bi kalbin var inşallah gonlunden ne geciyorsa olurKimisi yatıp dinleniyor kimisi geziyor canım tutan tutmak isteyen Allah'ın izni ile tutuyor bak sende onlardansın ne güzel ohhhh diyebildik sonunda şimdi derin bir nefes al elini karnına koy ve besmele cek gözlerini kapat Allah'ım bana bu mucizeyi sonu kadar yaşamayı nasip et de ve eşin yanındaysa git ona sımsıkı sarıl
aminn tüm içtenligimle dua ediyorum inanır mısınız şuanlık pozitif ama içim buruk boyle herkes bu duyguyı yasasın istiyorum inşallah hepimize nasıp olur kucagımıza aldıgımız günler olurHayırlı olsun çok sevindim ne güzel heyecanlar Allah bize de yaşatsın tez vakitte
evet. hep yazıyorlardi iştr belirti olmak zorunda degil vs vs. yine de inanmıyordum ama kendim yaşadım gordum hiçbir farklılık yoktu vucudumda sıfır her zamanki gibiydim. gercekten de belirtiye beglı degilmiş o yüzden sen de olumsuza yorma canım güzel olur inşallahÂmin canım âmin inşallah ben de böyle güzel haberle gelirim ben de çıkarsa gerçekten müthiş şaşıracağım sırf belirti yüzünden
Kat kat artarak sağlıkla kolaylıkla devam etsin çiçeğim