2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kaçıncı gündesiniz bide bana dekort ve coraspin yazdı doktor
Ben 20 ekimde 3.gün çift embriyo transferi oldumm canım 6.gün
Bende dekort yerine prednol kullanıyorum bunlar tutunmayı artırıyormuş (ilaçlarını ikiside aynı içeriğe sahip hemen hemen)

Coraspin bende de var
Progestan fitil
Progestan dex
Multibiyol
Omegrav
Prednol
Oksapar kullanıyorum

Teşekkürler kızlar cevaplar için iyiki burası var
Acaba dedim sandalye çektim diye mi oldu
Kaygılar korkular hep ensemde
Yok canım bu dönemde tabii ki eğilmeli bir yerlere uzanmalı ani hareketlerden kaçınmalıyız bol bol bol su içelim ve badem ceviz kabak çekirdeği fındık çiğ hepsi🌸

Ya
İnşallah arkadaşım, her güzel haber hepimize yeşeren umut ❤️ bugün gün vardı kadınlar üstüme geldi yaşın 35 bak çocuk yap artık geç kalıyorsunuz sonra olmaz diye 😂 bilmiyorlarki ben nelerle uğraşıyorum. Kimse bilmiyor bizim tedavimizi, yaşadıklarımızı. Herkes için sıradan olan birşey bizim için çok emek demek.
yaşla alakası yok söylemlerin emin ol herkese bunu yapıyorlar. Bende önceden kimseye bişey demezdim süreli yaşın geçiyor.bak bizim ufaklığa kardeş yap deniliyordu. Şimdi süreci söyledim kimse daha bişey demiyor. Emin ol 1 tane olsa 2. Yap diye ısrar ederler ondan çok umursamıyorum söylenenleri 😂 olacak bizimde Allah'ın izni ile sadece bizim bebişler biraz fazla nazlı çıktı o kadar ☺️

Ben de sakince bekliyorum zaten pokişimmmm dün birden ağladım ağladımmmm görsenn sojra pişman oldum sanki hersey bitmiş gibi 🥹🥹
Toparlandımm sabaha umutla uyandımm bende sakınce sabırla duayla bekleyeceğim🥰🥰🥰
Hep öyle oluyor zaten canım insan korkuyor o kadar süreç yıpranma ama inşallah hepimiz için bu güzel günler gülümsenerek hatırlanır bu sefer güzel olacak herşey içime öyle doğuyor
benim kasık agrım vardı hep hafif hatta bugun bi tık fazla var regl oncesi gibi. onun dışında pozitif cıkarsa şok olurum asla hissetmiyordum beklemiyordum
Prensesimmmmm bütün kalbim seninle 💘
Bugün transfer oldum
12 gün geri sayımı başladı
Ayyyyy ciddi misin hadi senden de gelsin güzel haber 🤩🤩🤩
İşteee buuuu Tomriss🥰🥰🥹🥹 süpersin en güzelini yapmışın.
Iron Butterfly Iron Butterfly çiçeğim tablonun ilk gebesi yolda :anneadayı: :anneadayı:
Aynen canısı hepimiz dört gözle bekliyorduk tomrisn'i hep heyecan tavandı nedense ondan çok emindim ben umarım güzel heberle gelir bangır bangır bağırır burda hamileyim ben diye

Kızlar Allah herkesin kucağını doldursun ben cumartesi günü adetimin 2. Günü ilk muayeneye gideceğim ilk tüp bebek denemem olacak ortalama transfer kaç gün sonra oluyor birde ilaç masrafları kaç bin tutuyor yardımcı olur musunuz
Ben raporla yaptırıyorum ama rapor çıkana kadar kendim ücret ödeyerek aldım ilaçları şimdiye kadar 16 bin TL falan tuttu yeni alınacak ilaçlar haric bu tutar . Süreç biraz senin yumurtaların büyümesine göre değişiyor gün sayısı . Hakkında hayırlısi olsun inşallah 🙏

Hep öyle oluyor zaten canım insan korkuyor o kadar süreç yıpranma ama inşallah hepimiz için bu güzel günler gülümsenerek hatırlanır bu sefer güzel olacak herşey içime öyle doğuyor

Prensesimmmmm bütün kalbim seninle 💘

Ayyyyy ciddi misin hadi senden de gelsin güzel haber 🤩🤩🤩

Aynen canısı hepimiz dört gözle bekliyorduk tomrisn'i hep heyecan tavandı nedense ondan çok emindim ben umarım güzel heberle gelir bangır bangır bağırır burda hamileyim ben diye
inşallah canım bir tanesin sanki kırk yıldır tanısıyoruz gibi sevincimizi heyecanımızı bizimle yaşıyorsun Allah gonlüne göre versin

evet belirsizlikten nefret ederim. yoksa ds oğrenmeliyim varsa da bakslım hayırlısı neyse o olsun illa olacak diye degil öğrenmek için sadece
Öyle tabiki umut biz insanoğlu için var hamd olsun bizi yaradana kimileri hemen olurken bizler zorluklarla gebelik yaşamaya çalışıyoruz Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün ☺️🧿🥰

inşallah canım bir tanesin sanki kırk yıldır tanısıyoruz gibi sevincimizi heyecanımızı bizimle yaşıyorsun Allah gonlüne göre versin
İyi günde de kötü günde de dayanak olmamızz gerek kendimize bizi bizden başka anlayan yok burası çok şey öğretiyor insana 💝

Son düzenleme:
İnşallah arkadaşım, her güzel haber hepimize yeşeren umut ❤️ bugün gün vardı kadınlar üstüme geldi yaşın 35 bak çocuk yap artık geç kalıyorsunuz sonra olmaz diye 😂 bilmiyorlarki ben nelerle uğraşıyorum. Kimse bilmiyor bizim tedavimizi, yaşadıklarımızı. Herkes için sıradan olan birşey bizim için çok emek demek.
Boyle dediklerinde ne cevap veriyorsunuz söylemek istemiyorum çok ama kal gelıyor 😄 kalıyorum oyle

X