- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.121
Xiangwei emily20 merry06 M minikbirevhanimi ananasmango M Mrymslm kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz son durumlarınız nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Xiangwei emily20 merry06 M minikbirevhanimi ananasmango M Mrymslm kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz son durumlarınız nedir
Evet canım Pazar günü testim var 2 gün kaldı bakalım inşallah tutar ve sağlıkla büyür doğururumBen gibisin Ekim'de olduğum regliye bende çocuk gibi sevinmiştim darısı kasıma olsun bende transfer için hazırlığa başlayayım yaaa
Merhaba canım sen Ekim'de mi transfer oldun maşllah test günğn ne zaman 7 gün olmuş o zaman sen trasfer olalı öyle mi ?
Benim cylo bitti canım adet olmayı bekliyorum. İki üç güne âdet olup transfer hazırlığına başlıcaz inşallahXiangwei emily20 merry06 M minikbirevhanimi ananasmango M Mrymslm kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz son durumlarınız nedir
ben şuan gonal f 900 kullanırıyorum sarı koyu kahve rengindende akıntı geldi sorun olur mu doktoruma yazdım ama korkuyorum ya
Hadi hayırlı yumuşların olsun inşallahBen iğnelere devam opu için gün vermelerini bekliyorum
Kan testi mi vereceksin evde test yapmadın mıhiçEvet canım Pazar günü testim var 2 gün kaldı bakalım inşallah tutar ve sağlıkla büyür doğururum
Aaa sende Ekim'de transfer olacaksın o zamanBenim cylo bitti canım adet olmayı bekliyorum. İki üç güne âdet olup transfer hazırlığına başlıcaz inşallah
Canım kasıma kadar doktor kullanman için folik asit ilaç verdimiBen gibisin Ekim'de olduğum regliye bende çocuk gibi sevinmiştim darısı kasıma olsun bende transfer için hazırlığa başlayayım yaaa
Merhaba canım sen Ekim'de mi transfer oldun maşllah test günğn ne zaman 7 gün olmuş o zaman sen trasfer olalı öyle mi ?
Detaya yetişemedim o yüzdenCanım beni listeye yazmışsın ama diğer detayları yazmamışsın Iron Butterfly
Verdi ama şuan hiç bişi kullanıyorum canımCanım kasıma kadar doktor kullanman için folik asit ilaç verdimi
Kasım başı olur diye düşünüyorum ama bakalım.Aaa sende Ekim'de transfer olacaksın o zaman
belirtiniz var mı acabaEvet canım Pazar günü testim var 2 gün kaldı bakalım inşallah tutar ve sağlıkla büyür doğururum
Olsun hayırlısı diyelim o zamanKasım başı olur diye düşünüyorum ama bakalım.
Ben regl olmayı bekliyorum ama daha çok var beklerken burda insanların tüp bebek hikayelerini okuyorum olumsuz olanlarda diyorum ki ya benimki de böyle olursa insan çok etkileniyor ama pozitif olanları görünce de bi o kadar mutlu oluyorum hormonlarım halay çekiyor diyebilirimXiangwei emily20 merry06 M minikbirevhanimi ananasmango M Mrymslm kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz son durumlarınız nedir
Benide eklermisinizhadi bismillah diyelim
Merhabaa tabii ki hoşgeldin aramızaBenide eklermisiniz
Canım merhaba bende Ekim sonunda rwgl ile dondurulmuş embriyo ile Şahin beyde başlıyorum senin doktorunda mı Şahin bey bide dondurulmuş mu acabaMerhabalar bende Ekim ayı sonunda reglimin 2. günü maslak Acıbadem de tedaviye başlıyorum
Merhaba bende Bursa Acıbadem de Ekim sonunda adetimin ikinci günü dondurulmuş embriyo ile ilaç kıllanmaya başlayacağım inşallahMerhabaa tabii ki hoşgeldin aramıza
Merhaba hoşgeldiniz aramıza inşallah güzel haberler alırız hep birlikteMerhaba bende Bursa Acıbadem de Ekim sonunda adetimin ikinci günü dondurulmuş embriyo ile ilaç kıllanmaya başlayacağım inşallah