- 23 Kasım 2023
- 125
- 189
- 35
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.961
Transferin 8.gunu beta 58, 11.gunu 73, 12.gunu 96, bugün 14.günü 253 şükürler olsun ilaca düzenli başlayınca değerler arttı çarşamba doktor ultrasona çağırdı içim rahatladı daha da birakmam ilaçları. Allah tamamına erdirsin sizindeBenim şuan gebeliğim 8+3 doktorum 14.haftaya kadar ilaçlara devam dedi . İnşallah bir sıkıntı çıkmaz sende
Canım selamlar son adet tarihi baz alınıyor gebelik haftası hesaplamadaKaç haftalık + kaç günlük olduğunu nasıl hesapliyorsunuz 29 Kasım'da transfer oldum bende 5. gün embriyosu
Sağol cnm çok teşekkür ederimCanım selamlar son adet tarihi baz alınıyor gebelik haftası hesaplamadahayırlı olsun inşallah
Merhaba cnm keseyi ne zaman gördün ? Beta kaçtı ?Şükür cano darısı kalp atışına
Ben henüz görmedim canım 6 ocakta randevumMerhaba cnm keseyi ne zaman gördün ? Beta kaçtı ?
Sen transferden beri ordamisinİyi şukur bizde iyiyiz ablamı ikna edebilirsem kendi evime qidicem ama izin yok
Sağol canımTransferin 8.gunu beta 58, 11.gunu 73, 12.gunu 96, bugün 14.günü 253 şükürler olsun ilaca düzenli başlayınca değerler arttı çarşamba doktor ultrasona çağırdı içim rahatladı daha da birakmam ilaçları. Allah tamamına erdirsin sizinde
Canım ben mucize anne uygulamasını kullanıyorum son regli tarihine göre hesaplaniyorKaç haftalık + kaç günlük olduğunu nasıl hesapliyorsunuz 29 Kasım'da transfer oldum bende 5. gün embriyosu
Canım beta 1500 üstü olunca kese için cagiriyolar ben 2 Kasım'da transfer oldum 14 Kasım'da keseyi gördüm 18kasimda tekrar çağırdı doktor gittiğimde bebek oluşmuştuMerhaba cnm keseyi ne zaman gördün ? Beta kaçtı ?
Sevındım canım tebrık ederımTransferin 8.gunu beta 58, 11.gunu 73, 12.gunu 96, bugün 14.günü 253 şükürler olsun ilaca düzenli başlayınca değerler arttı çarşamba doktor ultrasona çağırdı içim rahatladı daha da birakmam ilaçları. Allah tamamına erdirsin sizinde
Bana iki hemşire de farklı söyledi. Biri transferden 2 hafta öncesini baz alın dedi diğeri transfer hazırlığında estrofem kullanmaya başladığınız gün dedi. Son adet tarihini baz alırsam 3 kasım transfer gününden iki hafta önce dersek 15 kasım estrofemi bazı alırsak 8 kasımCanım selamlar son adet tarihi baz alınıyor gebelik haftası hesaplamadahayırlı olsun inşallah
Kalp atışı duyuldu mu 16.günde canm ? beta kaçtı kalp atışına gitmeden önce yakın zamanda baktırmış mıydınCanım beta 1500 üstü olunca kese için cagiriyolar ben 2 Kasım'da transfer oldum 14 Kasım'da keseyi gördüm 18kasimda tekrar çağırdı doktor gittiğimde bebek oluşmuştu
O daha doğrudur canım ya onlar bu işin içinde , hayırlısıyla Salı günü bizi bilgilendir haberlerini bekliyoruzBana iki hemşire de farklı söyledi. Biri transferden 2 hafta öncesini baz alın dedi diğeri transfer hazırlığında estrofem kullanmaya başladığınız gün dedi. Son adet tarihini baz alırsam 3 kasım transfer gününden iki hafta önce dersek 15 kasım estrofemi bazı alırsak 8 kasımsalı günü dr kontrolünde neymiş öğrenirim artık kafam karıştı
Yine beta verdim artık sonduO daha doğrudur canım ya onlar bu işin içinde , hayırlısıyla Salı günü bizi bilgilendir haberlerini bekliyoruz
Çok şükür canım ya kan vermekten kanımız düştü artıkYine beta verdim artık sondu
Evet şükür senin kalp atışı duyuldu mu canmÇok şükür canım ya kan vermekten kanımız düştü artık
Kaç defa verdiniz ? Ben iki defa verdim bi daha istediYine beta verdim artık sondu