- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.941
İnşaAllah Rabbım guzell haberler almayo nasıp etsın28 bakalım ne olup olmadığı Perşembe belli olur hayırlısı Allah'tan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah Rabbım guzell haberler almayo nasıp etsın28 bakalım ne olup olmadığı Perşembe belli olur hayırlısı Allah'tan
Benim hala belirtim yok ama içim kıpır kıpır kötü düşünmeye fırsatım olmuyor gülmektenYa mesela bugün herhangi bir belirti filan hissetmedim sabahtan beri endişeye kapıldım durup dururken. Rabbim kolaylık versin herkese.
Evet canısı verdim 2915 çıktı Perşembe kese için çağırdılar 5 hafta 1 günlük olmuşumKuzum bugun kan vercektim verdin mi :) Iron Butterfly
Amin canım aminnnnnİnşaAllah Rabbım guzell haberler almayo nasıp etsın
Canım ya maşallah ikinize de Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Ayyy çok tatlı olur yaKızlaaaar ben teyze oluyorum kardeşimle aynı anda aynı hafta Günümüz bile aynı 4+3
Anladım. Genellikle başarısız tüp bebeklerden sonra yaptırıyorlar sanırımHayir canim bizden istemedi. Onceden normal sperm testi yaptirdiysaniz onlari getirin yaninizda demislerdi. Sonradan kendileri de test yaptilar ama senin dedigin testi hic duymadik
Ayyy ne yaşayacağımı bilemedim. Amin canım inşallahCanım ya maşallah ikinize de Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Ayyy çok tatlı olur ya
Doktorum bana saat söylemedi canım. Benim de çoğunlukla değişiyor.Kızlar ilaçları hep aynı saatte mi alıyorsunuz 1-2 saat oynayabiliyor benim bazen sıkıntı olur mu. Estrofemi sabah 8de içmem gerekiyor bazen 7 bazen 8 bazen 9 akşam da yine 8 de içmem gerekiyor 10 gibi fln alıyorum. Saatleri tam ayarlayamıyorum ben. Hasta olunca antibiyotik içmeyi de beceremem genelde saati saatine o yüzden enfeksiyonlarım genelde tekrarlar. Umarım bunda birşey olmaz
Yaa sevindim. Bana sabah 8 akşam 8 yazmış. Az önce de saati saatine alın yazılmış gruptan okuyunca bi tedirgin oldumDoktorum bana saat söylemedi canım. Benim de çoğunlukla değişiyor.
Bana hemsıre hep aynı saatte kullan dedıKızlar ilaçları hep aynı saatte mi alıyorsunuz 1-2 saat oynayabiliyor benim bazen sıkıntı olur mu. Estrofemi sabah 8de içmem gerekiyor bazen 7 bazen 8 bazen 9 akşam da yine 8 de içmem gerekiyor 10 gibi fln alıyorum. Saatleri tam ayarlayamıyorum ben. Hasta olunca antibiyotik içmeyi de beceremem genelde saati saatine o yüzden enfeksiyonlarım genelde tekrarlar. Umarım bunda birşey olmaz
Adet tarihinin ilk gununumı gırdımn tatlımmm. Şuradaa doguma 1 gun kaldıı Ss inide goruruzz ınsaAllahhh
Benim şuan gebeliğim 8+3 doktorum 14.haftaya kadar ilaçlara devam dedi . İnşallah bir sıkıntı çıkmaz sendeSonuç pozitif olunca ilaç kullanımını önemsemedim degerim yükselmedi tekrar başladım fark etti yarın belli olacak bu hatamin bedeli korkarak bekliyorum
8+4 olduk biz iyiyiz sen nasılsın napiyosunKızçeler nasılsınız bebişler nasil kaç haftalık oldunuz
Oh maşallah kuzum benim içimden ikiz olcak gibi geliyor heycanladım perşembeyi heycanla bekliyorum kuzum benimBenim hala belirtim yok ama içim kıpır kıpır kötü düşünmeye fırsatım olmuyor gülmekten
Evet canısı verdim 2915 çıktı Perşembe kese için çağırdılar 5 hafta 1 günlük olmuşum
Amin canım aminnnnn
Yaa allahın mucizesi ya minnoş oluşmaya başlıyor büyüyor annesi
İyi şukur bizde iyiyiz ablamı ikna edebilirsem kendi evime qidicem ama izin yok8+4 olduk biz iyiyiz sen nasılsın napiyosun
Ayyyy sabah sabah okuduğuma çok sevindim yaaaa benimde ablam yıllar sonra teyze olacak iki yeğenim var biri 20 yaşında biri 17Kızlaaaar ben teyze oluyorum kardeşimle aynı anda aynı hafta Günümüz bile aynı 4+3
Evet canım adet tarihinden hesapla dediler amin aminAdet tarihinin ilk gununumı gırdımn tatlımmm. Şuradaa doguma 1 gun kaldıı Ss inide goruruzz ınsaAllahhh
İnşallah bende aynı aynı şekilde perşembeyi bekliyorumOh maşallah kuzum benim içimden ikiz olcak gibi geliyor heycanladım perşembeyi heycanla bekliyorum kuzum benim
Yaa allahın mucizesi ya minnoş oluşmaya başlıyor büyüyor annesi
Kardeşim evleneli 2 ay oldu o da diyor şimdi aynı anda doğuracağız sen anlayamayacaksın teyzeliğiAyyyy sabah sabah okuduğuma çok sevindim yaaaa benimde ablam yıllar sonra teyze olacak iki yeğenim var biri 20 yaşında biri 17
Evet canım adet tarihinden hesapla dediler amin amin
İnşallah bende aynı aynı şekilde perşembeyi bekliyorum