- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.981
Yaaaaa ne güzel bir denk gelişKızlaaaar ben teyze oluyorumkardeşimle aynı anda aynı hafta Günümüz bile aynı 4+3
Aslında iki üç defa artışı görmek için yeterli oluyor da benim bu 5. ve son verişim. Çünkü evde her iş yaptıktan sonra pişman olup bu sefer düşecek diye panikliyorumKaç defa verdiniz ? Ben iki defa verdim bi daha istedi
Ben Dr istiyor sandımAslında iki üç defa artışı görmek için yeterli oluyor da benim bu 5. ve son verişim. Çünkü evde her iş yaptıktan sonra pişman olup bu sefer düşecek diye panikliyorumBelki o kadar kolay değil düşmesi ama içim rahat olsun orada mı diye kendimi kontrol ediyorum işte salı ilk dr kontrolü haftamı keseyi öğreneyim de hayırlısı ile
Gözün aydın sağlıkla gelsin bebişinCanım kızlar yoluma ilk sizinle çıkmıştım transferim ertelenince Aralık topiğine geçtim beni burda hatırlayanlarınız olacaktırbende dün ilk kan sonucumu aldım 10.gün 278,4 Allah herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah burada pozitif alan arkadaşlarımda sağlıkla bebişlerini kucağına alsın inşallah
Yok eşim sağlıkçı sabah o alıyor kanımı evden çıkarken, kendim uğraşmayınca tabi sürekli aldırıp kontrol ettiriyorumBen Dr istiyor sandım
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına, sağlıkla kucağına da alırsın inşallahCanım kızlar yoluma ilk sizinle çıkmıştım transferim ertelenince Aralık topiğine geçtim beni burda hatırlayanlarınız olacaktırbende dün ilk kan sonucumu aldım 10.gün 278,4 Allah herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah burada pozitif alan arkadaşlarımda sağlıkla bebişlerini kucağına alsın inşallah
Duyuldu canım çok şükürEvet şükür senin kalp atışı duyuldu mu canm
Kızlar fitil kullanırken zorlanıyomusunuz Onceden kolay takabılıyodm sımdı baya zor ıtemıyorumSıs gıb
Canımm tebrik ederim hayırlısıyla sıra kesede ,kalp atışında , maşallahCanım kızlar yoluma ilk sizinle çıkmıştım transferim ertelenince Aralık topiğine geçtim beni burda hatırlayanlarınız olacaktırbende dün ilk kan sonucumu aldım 10.gün 278,4 Allah herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah burada pozitif alan arkadaşlarımda sağlıkla bebişlerini kucağına alsın inşallah
Ayyy ne güzel canım maaşallahDuyuldu canım çok şükürhepimizden mutlu mutlu haberler bekliyorum
Harika atlattın zorlu kısmıDuyuldu canım çok şükürhepimizden mutlu mutlu haberler bekliyorum
Teşekkür ederim canımAyyy ne güzel canım maaşallahDarısı başıma ama daha çok var benim randevuya
Sağol canımm hayırlısıyla sıra sıra böyle eşikleri atlatalımHarika atlattın zorlu kısmı
Vala canım çok zor geçiyor artık günler, kalp atışını duysam tamamen rahatlayıp hamileyim diye ilan edicemTeşekkür ederim canıminsan beklerken zorlanıyor biraz ya
Sağol canımm hayırlısıyla sıra sıra böyle eşikleri atlatalım
Canım benim ya insan sabırsızlanıyor tabii , her şey gönlünce olsun inşallahVala canım çok zor geçiyor artık günler, kalp atışını duysam tamamen rahatlayıp hamileyim diye ilan edicem
Ahhahahaha sende hazır ol ikinci teyzeliğe deseydinKardeşim evleneli 2 ay olduo da diyor şimdi aynı anda doğuracağız sen anlayamayacaksın teyzeliği
Maşallah kuzum böyle sağlıkla ilerlesin inşallahCanım kızlar yoluma ilk sizinle çıkmıştım transferim ertelenince Aralık topiğine geçtim beni burda hatırlayanlarınız olacaktırbende dün ilk kan sonucumu aldım 10.gün 278,4 Allah herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah burada pozitif alan arkadaşlarımda sağlıkla bebişlerini kucağına alsın inşallah
Perşmbe benimde randevum varKızlar perşembe günü randevum var tam 6+1 olucam o gün sizce kalp atışı duyulur mu
Amin canım inşallahCanım benim ya insan sabırsızlanıyor tabii , her şey gönlünce olsun inşallah