- 29 Haziran 2022
- 1.404
- 2.010
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.021
Aaaaa merhaba çok sevindim bunu duyduğuma nasılsınız yeni mi transfer oldunuz. Ne zaman başladınız murat hocaya sizce nasıl bir doktor bütün soruları bir anda sordum oradan birini bulunca
Bu arada yanlış anlamazsanız topiğe de adımı yazmazsanız sevinirimAynen öyle alıp kendileri satıyor belkide ne malum bunu yapmadıkları
Aaaaa merhaba çok sevindim bunu duyduğuma nasılsınız yeni mi transfer oldunuz. Ne zaman başladınız murat hocaya sizce nasıl bir doktor bütün soruları bir anda sordum oradan birini bulunca
Öncelikle çok geçmiş olsun bebeğin inşallah tutar seni bırakmaz insanı maddi manevi yıpratan süreçler umarım en kısa zamanda sevindirici haberi alır bizede verirsiniz bizde sizinle sevinirizmerhaba. Aslında geçen sene başladım. Bu 3. transferim. 11 Ekim'de transfer oldum. 3. transfer olmasına rağmen memnunum Murat hocadan çünkü elinden geleni yapıyor. Olay sadece bizde bitiyor. Benim eşim kansere bağlı azospermi ve dondurulmuş spermlerle deniyoruz. Yumurta rezervim de az olunca embriyolarım gelişemiyor. Genelde hep 3. gün transferi oldum çünkü 3. günden sonra gelişmeleri duruyor. Sadece 1 tane 6. gün embriyosu oluştu onun da kalitesi iyi değil ama Murat hoca her embriyoya şans vermemiz gerek dedi transferimi yaptı. Sonuç bekliyorum şimdi. Umarım bu tutunmuştur çünkü çok zorlu bir süreç maddi manevi çok yıpranıyor insan
Sizin durumunuz nedir? Yeni mi başladınız?
cok iyi bol bol yap bebişine şimdidenBen de amigurimiye başladım kızlar çok oyalayıcı bi şey ve her yeni hobi ekstra masraf ama olsun
ben uyumusum yeni uyandım. kilo almaktan korkuyorum zaten kiloluyum yata yata şişersem tam paikolojim bozulurTransfer olan kızlar sizde durumlar nasıl napiyosunuz
sen nasılsın canım bugun muayene olabildin mi regl oldun muTransfer olan kızlar sizde durumlar nasıl napiyosunuz
Evet bende yeni başladım Eylül'de bakalım hayırlısı ile inşallahmerhaba. Aslında geçen sene başladım. Bu 3. transferim. 11 Ekim'de transfer oldum. 3. transfer olmasına rağmen memnunum Murat hocadan çünkü elinden geleni yapıyor. Olay sadece bizde bitiyor. Benim eşim kansere bağlı azospermi ve dondurulmuş spermlerle deniyoruz. Yumurta rezervim de az olunca embriyolarım gelişemiyor. Genelde hep 3. gün transferi oldum çünkü 3. günden sonra gelişmeleri duruyor. Sadece 1 tane 6. gün embriyosu oluştu onun da kalitesi iyi değil ama Murat hoca her embriyoya şans vermemiz gerek dedi transferimi yaptı. Sonuç bekliyorum şimdi. Umarım bu tutunmuştur çünkü çok zorlu bir süreç maddi manevi çok yıpranıyor insan
Sizin durumunuz nedir? Yeni mi başladınız?
Bu arada yanlış anlamazsanız topiğe de adımı yazmazsanız sevinirimher transferde yazıyorlar ve orada negatifi görünce çok üzülüyorum. Bu sefer adımı görmek istemiyorum
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinÖncelikle çok geçmiş olsun bebeğin inşallah tutar seni bırakmaz insanı maddi manevi yıpratan süreçler umarım en kısa zamanda sevindirici haberi alır bizede verirsiniz bizde sizinle seviniriz
Kilolu kadın yoktur balık etli kadın vardır psikolojini bozma böyle şeyler için sağlıcakla bebeğine kavuş gerisini pek onemseme saglikli beslen bişey olmaz inşallahben uyumusum yeni uyandım. kilo almaktan korkuyorum zaten kiloluyum yata yata şişersem tam paikolojim bozulur
Bende iyiyim teşekkür ederim bugün olmam lazım şuan bişey yok benim zaten reglilerim ağrı falan olmadan oluyor olunca ağrısı geliyor ilk gün ferc oluyorumsen nasılsın canım bugun muayene olabildin mi regl oldun mu
Rica ederimTeşekkür ederim güzel dileklerin için
ay pardon yanlışlıkla kilolu yazmısım balık etli demeliydimKilolu kadın yoktur balık etli kadın vardır psikolojini bozma böyle şeyler için sağlıcakla bebeğine kavuş gerisini pek onemseme saglikli beslen bişey olmaz inşallah
Ben 53 kilo ile evlendim şuan 75 kiloyum kilomlada gayet mutluyumay pardon yanlışlıkla kilolu yazmısım balık etli demeliydim
kız aynıymışız ya hemen hemen 65 il evlendim şuan 78 kg yim. ama sana evlilik yaramış baya. bana da gerciBen 53 kilo ile evlendim şuan 75 kiloyum kilomlada gayet mutluyum
Boyum 175 zayifken çok kötüydü ya şimdi biraz daha iyiyimkız aynıymışız ya hemen hemen 65 il evlendim şuan 78 kg yim. ama sana evlilik yaramış baya. bana da gerciboy varsa cok şey olmuyor da bıy da yok 163
Siz transfer oldunuzmu benim pek bilgim yok bu konu hakkında bende ilk transferimi bekliyorumarkadaşlar 5. Gün embriyosu transfer olup negatif olan var mı
Her yumurta da pozitif sonuç alınacak diye bir kaide yok ama 5.ci gün embriyosu için çok güzel yorumlar okudum transfer oldu iseniz inşallah pozitif sonuç alırsınızarkadaşlar 5. Gün embriyosu transfer olup negatif olan var mı
Daha olmadımSiz transfer oldunuzmu benim pek bilgim yok bu konu hakkında bende ilk transferimi bekliyorum