- 22 Temmuz 2009
- 2.632
- 98
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.041
Daha olmadım olacağım son şansım tek embriyom umarım tutarHer yumurta da pozitif sonuç alınacak diye bir kaide yok ama 5.ci gün embriyosu için çok güzel yorumlar okudum transfer oldu iseniz inşallah pozitif sonuç alırsınız
Heyecanla beta hcg günümü bekliyorum. Bugün 7. Gün sol kasıkta dünden beri batmalar oluyor. Belki psikolojik ama biraz da mide bulantım var.Transfer olan kızlar sizde durumlar nasıl napiyosunuz
4 günün kalmış testine inşallah bebeğin seninle olur sana sımsıkı tutunur belirtilerin hamileliktir insallahhhHeyecanla beta hcg günümü bekliyorum. Bugün 7. Gün sol kasıkta dünden beri batmalar oluyor. Belki psikolojik ama biraz da mide bulantım var.
22 sinde test günüm bakalım hayırlısı
Bende 65 kilo ile evlendim 78 kiloyum şuan 6 yılda 13 kiloBen 53 kilo ile evlendim şuan 75 kiloyum kilomlada gayet mutluyum
Amiiiiinnnnn4 günün kalmış testine inşallah bebeğin seninle olur sana sımsıkı tutunur belirtilerin hamileliktir insallahhh
Ben gibisin Ekim'de olduğum regliye bende çocuk gibi sevinmiştim darısı kasıma olsun bende transfer için hazırlığa başlayayım yaaaKızlar ben regli oldum çok heyecanlıyım cuma günü muayeneye gidicem heyecandan elim ayağım titriyor ilk defa adet olduğum için sevindim
Merhaba canım sen Ekim'de mi transfer oldun maşllah test günğn ne zaman 7 gün olmuş o zaman sen trasfer olalı öyle mi ?Kızlar nasılsınız? Benim gibi 11 Ekim Transfer olan var mıı belirtileriniz ne duruumda?
Bu 2 adetim benim bişey çıkmazsa Kasım başına kayicak tranferBen gibisin Ekim'de olduğum regliye bende çocuk gibi sevinmiştim darısı kasıma olsun bende transfer için hazırlığa başlayayım yaaa
Merhaba canım sen Ekim'de mi transfer oldun maşllah test günğn ne zaman 7 gün olmuş o zaman sen trasfer olalı öyle mi ?
Normalde Ekim'de mi transferin olacak o zamanBu 2 adetim benim bişey çıkmazsa Kasım başına kayicak tranfer
Aynı durum bende de var oda oda temizliyorum sonradı zor olması diyeSlm kızlar napiyonuz ben transfer öncesi deli gibi temizlik yapıyorum transer sonrası kafam rahat yatmak için
Kolay gelsin canım oda oda daha rahat oluyor bende dün mutfağı bitirdim oturma odasına gectimAynı durum bende de var oda oda temizliyorum sonradı zor olması diye
Teşekkür ederim benim mutfak kaldı bir oda biterse inşallah rahatlicam kasıma daha var ama olsun o zaman da sil süpür yaparım bu kadar derine inmem iki kişiyiz zaten koca evdeKolay gelsin canım oda oda daha rahat oluyor bende dün mutfağı bitirdim oturma odasına gectim
Mutfak en zoruTeşekkür ederim benim mutfak kaldı bir oda biterse inşallah rahatlicam kasıma daha var ama olsun o zaman da sil süpür yaparım bu kadar derine inmem iki kişiyiz zaten koca evde
Benşm küçğk mutfağım odalarım kadar büyük değil bi asperossa bakar bide vazgeçilmez çamaşır suyu tabikiMutfak en zoru
ben iyiyim canım cok normalim her zamanki gibi sadece kasıklarımda opu sonrası batma oluyor ya onun gibi bi his onun dışında stres sıkıntı hiç yok cok şükür kendime yavas yavas her işi yapıyorum. sen nasılsınTransfer olan anne adayları durumlar nasıl
ayyyy cok sevindim şimdi bir de cumayı beklemek var. bu süreç bolll sabır istiyorKızlar ben regli oldum çok heyecanlıyım cuma günü muayeneye gidicem heyecandan elim ayağım titriyor ilk defa adet olduğum için sevindim
ben ptesi oldum cok erken dşye heralde her zamanki gibiyim hiçbir faek yokKızlar nasılsınız? Benim gibi 11 Ekim Transfer olan var mıı belirtileriniz ne duruumda?