2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Heyecanla beta hcg günümü bekliyorum. Bugün 7. Gün sol kasıkta dünden beri batmalar oluyor. Belki psikolojik ama biraz da mide bulantım var.
22 sinde test günüm bakalım hayırlısı
4 günün kalmış testine inşallah bebeğin seninle olur sana sımsıkı tutunur belirtilerin hamileliktir insallahhh♥️🫄

Kızlar ben regli oldum çok heyecanlıyım cuma günü muayeneye gidicem heyecandan elim ayağım titriyor ilk defa adet olduğum için sevindim😂

Kızlar ben regli oldum çok heyecanlıyım cuma günü muayeneye gidicem heyecandan elim ayağım titriyor ilk defa adet olduğum için sevindim😂
Ben gibisin Ekim'de olduğum regliye bende çocuk gibi sevinmiştim darısı kasıma olsun bende transfer için hazırlığa başlayayım yaaa
Kızlar nasılsınız? Benim gibi 11 Ekim Transfer olan var mıı belirtileriniz ne duruumda?
Merhaba canım sen Ekim'de mi transfer oldun maşllah test günğn ne zaman 7 gün olmuş o zaman sen trasfer olalı öyle mi ?

Ben gibisin Ekim'de olduğum regliye bende çocuk gibi sevinmiştim darısı kasıma olsun bende transfer için hazırlığa başlayayım yaaa

Merhaba canım sen Ekim'de mi transfer oldun maşllah test günğn ne zaman 7 gün olmuş o zaman sen trasfer olalı öyle mi ?
Bu 2 adetim benim bişey çıkmazsa Kasım başına kayicak tranfer

Kolay gelsin canım oda oda daha rahat oluyor bende dün mutfağı bitirdim oturma odasına gectim
Teşekkür ederim benim mutfak kaldı bir oda biterse inşallah rahatlicam kasıma daha var ama olsun o zaman da sil süpür yaparım bu kadar derine inmem iki kişiyiz zaten koca evde 🥲

X