- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Aaaaa çok iyi haber hadi bakalım darısı sana olsunkızlar selam dün doktora gittim rahim kalınlığım 8,6 olmuş çarşamba günü tekrar çağırdı transfer günü vereceğini söyledi estroferme devam dedi
Bismillahirrahmanirrahim
Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım
Anne adayı Yaş Deneme Embriyo gün Transfer tarih Sonuç
Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım Xiangwei @niles85 @minikbirevhanimi 1sevgi1 tomrisn 3.cü gün çift emriyo 17 Ekim @Ruyaaam123 @Roseee3535 @pinar7834
Öyle yapa yapa öğrendik birşeyler bizde.Bu süreçte bunda da uzmanlaşacağız gibi duruyor transfer sonrası da büssürü iğne var rabbim hepimize güç versin
Soru sora sora öğreniyorux bir çok şeyi canım normaldir hepimiz birbirimize destek için varız burdaÖyle yapa yapa öğrendik birşeyler bizde.Dr bile çok diyor bilinçli olmak iyi falan diye ( çok soru soruyorum galiba )
Öyle tabi tüp Bebek le ilgili herşeyi burda öğrendim. Ona göre yeri geldiğinde doktoru bile yönlendiriyorsun. Tabi yine son karar doktorların.Soru sora sora öğreniyorux bir çok şeyi canım normaldir hepimiz birbirimize destek için varız burda
Bende aynı şekilde burası biz kadınlsr için çok çok iyi benşm sadece sosyal medya bağım burası var oda bana yetiyor artıyor bura ve gooleden bakıyorum hemen hemen herşeyeÖyle tabi tüp Bebek le ilgili herşeyi burda öğrendim. Ona göre yeri geldiğinde doktoru bile yönlendiriyorsun. Tabi yine son karar doktorların.
Aynen bende öyle. İnşallah hepimiz için en iyisi olurBende aynı şekilde burası biz kadınlsr için çok çok iyi benşm sadece sosyal medya bağım burası var oda bana yetiyor artıyor bura ve gooleden bakıyorum hemen hemen herşeye
teşekkürler canım inşallah sen de hayırlısı ile adet olursun başlarsın güzel sonuçlar alırız hepimizHayırlı olsun canım benim sana sımsıkı tutunsunlarzaten doktorlar sürekli yatmayı önermiyor kan dolaşımı açısından
inşallah canım cok teşekkürler hepimiz annelik duygusunu tatmak nasip olur inşallahAy hadi maşşallah güzelce tutunsunlar inşallahdarısı da başımıza artık
Amin canısı aminAynen bende öyle. İnşallah hepimiz için en iyisi olur
Gızzzzz regli için bana da çok dua et yaaa bende erkenden olayım başlayayımteşekkürler canım inşallah sen de hayırlısı ile adet olursun başlarsın güzel sonuçlar alırız hepimiz
sonuç kısmı pozitiflerle dolduralım inşallah kızlar
ayyy hadi inşallah gönlünden nasıl geciyorsa öyle olsunnn tez zamanda gelsin insanın sabrı gelmiyor ben 24 yasımda ilk kez elime el işi aldım vakit gecmiyor diyeAmin canısı amin
Gızzzzz regli için bana da çok dua et yaaa bende erkenden olayım başlayayım
Amin canım benimteşekkürler canım inşallah sen de hayırlısı ile adet olursun başlarsın güzel sonuçlar alırız hepimiz
inşallah canımm teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahAaaaa çok iyi haber hadi bakalım darısı sana olsuntomrisn arkadaşımızdan sonra darısı sana olsun dualarımız seninle de cancağızım
Kafanı dağıt el işi yap kitap oku kendini ne kadar oyarlasan dusunmezsin olumsuz seylerayyy hadi inşallah gönlünden nasıl geciyorsa öyle olsunnn tez zamanda gelsin insanın sabrı gelmiyor ben 24 yasımda ilk kez elime el işi aldım vakit gecmiyor diye
Çok iyi yapmıştın canım bende öyle yapmayı düşünüyorum kafa rahat olsun diye yada ablama gidip kalacağım o zaman gelince inşallahayyy hadi inşallah gönlünden nasıl geciyorsa öyle olsunnn tez zamanda gelsin insanın sabrı gelmiyor ben 24 yasımda ilk kez elime el işi aldım vakit gecmiyor diye
Nerde etiket yapmışsın cnm. Bu arada dün transfer oldum .30 Ekim test günüm dua et
Yaaaaa hadi hayırlı olsun başta liste yapmıştım orada sonradan düzenledim bildirim gitti demekkiNerde etiket yapmışsın cnm. Bu arada dün transfer oldum .30 Ekim test günüm dua et
Çok sağ ol cnmYaaaaa hadi hayırlı olsun başta liste yapmıştım orada sonradan düzenledim bildirim gitti demekkiadına çok sevindim Rabbim sana sımsıkı tutunmayı nasip etsin inşallah kalbim ve dualarım seninle