2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

kızlar selam dün doktora gittim rahim kalınlığım 8,6 olmuş çarşamba günü tekrar çağırdı transfer günü vereceğini söyledi estroferme devam dedi
Aaaaa çok iyi haber hadi bakalım darısı sana olsun tomrisn arkadaşımızdan sonra darısı sana olsun dualarımız seninle de cancağızım

Öyle tabi tüp Bebek le ilgili herşeyi burda öğrendim. Ona göre yeri geldiğinde doktoru bile yönlendiriyorsun. Tabi yine son karar doktorların.
Bende aynı şekilde burası biz kadınlsr için çok çok iyi benşm sadece sosyal medya bağım burası var oda bana yetiyor artıyor bura ve gooleden bakıyorum hemen hemen herşeye

ayyy hadi inşallah gönlünden nasıl geciyorsa öyle olsunnn tez zamanda gelsin insanın sabrı gelmiyor ben 24 yasımda ilk kez elime el işi aldım vakit gecmiyor diye
Çok iyi yapmıştın canım bende öyle yapmayı düşünüyorum kafa rahat olsun diye yada ablama gidip kalacağım o zaman gelince inşallah

Nerde etiket yapmışsın cnm. Bu arada dün transfer oldum .30 Ekim test günüm dua et
Yaaaaa hadi hayırlı olsun başta liste yapmıştım orada sonradan düzenledim bildirim gitti demekki adına çok sevindim Rabbim sana sımsıkı tutunmayı nasip etsin inşallah kalbim ve dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…