2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

sanmıyorum canım ben alırken kimseye soylemeyin diyorlardı ve bir kutu bir kutu veriyorlardı cok sinir oluyordum o duruma zaten 2 günde bir gidip alıyorduk
Allahım neden böyle ya nolucak sanki zor durumdayız kimse yardımcı olmuyor zaten kaç yeri aradık

istanbuldayım heryeri aradım üretilmiyor dedi atabilir misiniz numarayı
İlaç Takip Sistemi, Renkli Reçete Sistemi, Ürün Takip Sistemi, Elektronik Başvuru ve Süreç Yönetim Sistemi ve süreçleri hakkında bilgi almak için 44 44 680 numaralı TİTCK İletişim Merkezini arayabilirsiniz.

Nette böyle bir numara var orayı arayın isterseniz inşallah bulursun ilacı geçmiş olsun

sanmıyorum canım ben alırken kimseye soylemeyin diyorlardı ve bir kutu bir kutu veriyorlardı cok sinir oluyordum o duruma zaten 2 günde bir gidip alıyorduk

Allahım neden böyle ya nolucak sanki zor durumdayız kimse yardımcı olmuyor zaten kaç yeri aradık

Ocak yaklaşıyor bir çok ilacı hibe edip sakkıyorlar fahiş fiyatla satabilmek için bende çok yaşadım bu sıkıntıyı Allah onları kahretmesin inşallah en kısa zamanda düzelir herşey

Ocak yaklaşıyor bir çok ilacı hibe edip sakkıyorlar fahiş fiyatla satabilmek için bende çok yaşadım bu sıkıntıyı Allah onları kahretmesin inşallah en kısa zamanda düzelir herşey
bugun de ilaçlarımı nasıl kullanacagımı gosterirken hemşire hanım kullanmayacagın ilaçları aldım karıstırırsın diyor. ne alaka dedim ya fırsatçılıga bak ben karıştırmam okuma yazmam var dedim aldım kullanmasam da evde dursun onlara neden vereyim ki

Aynen öyle alıp kendileri satıyor belkide ne malum bunu yapmadıkları
Ben kullanıyorum. Sizinle aynı Murat hocada tedavi görüyorum. Transferimi oldum bekliyorum. 3. Denemem
Aaaaa merhaba çok sevindim bunu duyduğuma nasılsınız yeni mi transfer oldunuz. Ne zaman başladınız murat hocaya sizce nasıl bir doktor bütün soruları bir anda sordum oradan birini bulunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…