- 14 Ekim 2018
- 1.581
- 1.787
- 26
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.001
benim de 30 ekim. 3. gün embriyosu muydu acabaNerde etiket yapmışsın cnm. Bu arada dün transfer oldum .30 Ekim test günüm dua et
Hadi inşallah sende bebeğine kavuşursun dualarımız sizlerleNerde etiket yapmışsın cnm. Bu arada dün transfer oldum .30 Ekim test günüm dua et
merioferti nereden aldınızmerhaba hanımlar ben dün gittim doktora gonal f 300 meriofert 75 mg bir de takviye olarak pharma supra olarak başlattı. salı günü kontrole gideceğim
Çok teşekkür ederim cnm.inş hepimizin kucağı dolarHadi inşallah sende bebeğine kavuşursun dualarımız sizlerle
4. Gün embriyosu çiftbenim de 30 ekim. 3. gün embriyosu muydu acaba
tüp bebek yaptıgım merkezden alıyordummerioferti nereden aldınız
doktorunuz kim acaba nerede yaptırıyordunuz4. Gün embriyosu çift
bana satarlar mı kş bulamıyorum yatüp bebek yaptıgım merkezden alıyordum
Nerde yaşıyorsunuz İstanbul'da iseniz eczane depolarına bsktırabilirsiniz numarasını unuttum bakıp atayım yardımcı olurlar inşallah sizebana satarlar mı kş bulamıyorum ya
Çok teşekkür ederim sağolunÇok teşekkür ederim cnm.inş hepimizin kucağı dolar
istanbuldayım heryeri aradım üretilmiyor dedi atabilir misiniz numarayıNerde yaşıyorsunuz İstanbul'da iseniz eczane depolarına bsktırabilirsiniz numarasını unuttum bakıp atayım yardımcı olurlar inşallah size
sanmıyorum canım ben alırken kimseye soylemeyin diyorlardı ve bir kutu bir kutu veriyorlardı cok sinir oluyordum o duruma zaten 2 günde bir gidip alıyordukbana satarlar mı kş bulamıyorum ya
Allahım neden böyle ya nolucak sanki zor durumdayız kimse yardımcı olmuyor zaten kaç yeri aradıksanmıyorum canım ben alırken kimseye soylemeyin diyorlardı ve bir kutu bir kutu veriyorlardı cok sinir oluyordum o duruma zaten 2 günde bir gidip alıyorduk
İlaç Takip Sistemi, Renkli Reçete Sistemi, Ürün Takip Sistemi, Elektronik Başvuru ve Süreç Yönetim Sistemi ve süreçleri hakkında bilgi almak için 44 44 680 numaralı TİTCK İletişim Merkezini arayabilirsiniz.istanbuldayım heryeri aradım üretilmiyor dedi atabilir misiniz numarayı
sanmıyorum canım ben alırken kimseye soylemeyin diyorlardı ve bir kutu bir kutu veriyorlardı cok sinir oluyordum o duruma zaten 2 günde bir gidip alıyorduk
Allahım neden böyle ya nolucak sanki zor durumdayız kimse yardımcı olmuyor zaten kaç yeri aradık
bugun de ilaçlarımı nasıl kullanacagımı gosterirken hemşire hanım kullanmayacagın ilaçları aldım karıstırırsın diyor. ne alaka dedim ya fırsatçılıga bak ben karıştırmam okuma yazmam var dedim aldım kullanmasam da evde dursun onlara neden vereyim kiOcak yaklaşıyor bir çok ilacı hibe edip sakkıyorlar fahiş fiyatla satabilmek için bende çok yaşadım bu sıkıntıyı Allah onları kahretmesin inşallah en kısa zamanda düzelir herşey
Öyle yapa yapa öğrendik birşeyler bizde.Dr bile çok diyor bilinçli olmak iyi falan diye ( çok soru soruyorum galiba )
Ben de amigurimiye başladım kızlar çok oyalayıcı bi şey ve her yeni hobi ekstra masraf ama olsunayyy hadi inşallah gönlünden nasıl geciyorsa öyle olsunnn tez zamanda gelsin insanın sabrı gelmiyor ben 24 yasımda ilk kez elime el işi aldım vakit gecmiyor diye
Ben kullanıyorum. Sizinle aynı Murat hocada tedavi görüyorum. Transferimi oldum bekliyorum. 3. Denememİğneler yanına ekstra bunlardan kullanan var mı ?
Aynen öyle alıp kendileri satıyor belkide ne malum bunu yapmadıklarıbugun de ilaçlarımı nasıl kullanacagımı gosterirken hemşire hanım kullanmayacagın ilaçları aldım karıstırırsın diyor. ne alaka dedim ya fırsatçılıga bak ben karıştırmam okuma yazmam var dedim aldım kullanmasam da evde dursun onlara neden vereyim ki
Aaaaa merhaba çok sevindim bunu duyduğuma nasılsınız yeni mi transfer oldunuz. Ne zaman başladınız murat hocaya sizce nasıl bir doktor bütün soruları bir anda sordum oradan birini buluncaBen kullanıyorum. Sizinle aynı Murat hocada tedavi görüyorum. Transferimi oldum bekliyorum. 3. Denemem